💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 2

• 39 213
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • София
ДИРЕКТЕН ЛИНК - за България и ЧУЖБИНА

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.

Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

Един за друг   С01Е78

Епизод: 8         15.02.2020

за компютри

ЗА МОБИЛНИ  _______

# 211
Здравейте. Случайно попаднах на предаването и реших от любопитство да изгледам и предходните епизоди.
Първо, много приятно съм изненадан от новото амплоа на Емо Чолаков и второ, макар и леко наивен(в добрия смисъл) на моменти, мисля че форматът все пак успява да придаде посланието за истинските неща в живота - любовта, семейството, щастието и уважението един към друг.

В следващите редове ще нахвърлям и някои лични впечатления. Разбира се, не ангажирам абсолютно никого.
За отпадналите - добро или нищо, но все пак ще кажа, че Святослав и Ивелина видимо изглеждаха като най-мотивираната двойка, та чак до степен на пренавитост, и по ирония на съдбата точно това тяхното "на всяка цена" им изяде и главата.

Останаха 8 двойки, които вече сериозно навлязоха в руслото на играта, някои набират все повече увереност и скоро време, чисто психологически ще започнат и "мръсните" номера, спортната злоба, стратегията и пр.
Разбира се, абсолютна лъжа ще е, ако някой отрече, че участва за нещо друго освен голямата награда!
Фактът, че разгледано поединично, отпадна и т.нар. най-мотивиран участник - Святослав, показва ясно, че в тази игра с  "хъс и мускули" няма как да станат нещата.
Като контра потвърждение - постоянно плачещата Симона и интровертният Велислав отдавна да са си у дома, но нищо подобно! Може да е странно, но щом досега не са отпаднали, означава поне за мен, че ще стигнат доста, доста далеч, против абсолютно всички очаквания. Изглеждат наистина страшно различни, но като разбрах малката, но важна подробност че са фенове на Левски София, да не кажа и фанатици(щом са се оженили на Герена), това ми даде яснота на някои въпроси.

В този ред на мисли, моите двойки фаворити
Анселита и Мартин - Анселита може и да е по детски наивна, но мисля че е много интуитивна, емпатична, а горе долу същото важи и за Мартин, който с тези мускули и фитнеса, сякаш се опитва "да прикрие" доброто, ранимото момче вътре в себе си.
Симона и Велислав - Любовта и страстта им към Левски София е голяма движеща сила в случая.
Доротея и Димитър - Естествени, приятно закачливи, странни на моменти и т.н. , в комбинация с 30 годишният им съвместен живот, мисля че ги прави дори фаворити за голямата награда.
Калина и Емил - Скритата лимонка в шоуто. Методично, без много, много шум си преследват целите.
Рапър и Стюардеса - неочаквано добра комбинация.

Божидара и Деян - Божидара е власттна, лесно пали и донякъде лицемерна. Деян е добродушен, интелигентно момче, но всеки с късмета си.
Искра и Йордан - Много потайна двойка, имам чувството, че са способни във всеки момент да забият нож в гърба на някого, така както те гледат в очите с тези тънки усмивчици...
Елена и Пламен - Селски хитрец и горе долу приятна жена.
Веселка и Момчил - Семпла девойка и батко, който го играе нещо като "мачо мен", но малко смешен изглежда отстрани, излишни стойки и бабаитлък.

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 05:52 от Nikola Nikoloff

# 212
  • София
Симона наистина много плаче, но тя е доста емоционална, ако прибавим и това, че е майка на 3 деца и последвалите оттам хормони - абсолютно нормално е. Мен не ме дразни.

Тая игра с приоритетите - още в началото щях да се наговоря с моя човек да ги редим по азбучен ред. Grinning

# 213
Интересно хрумване, не бих се сетила за редене по азбучен ред.

# 214
Мен Симона в началото много ме отегчаваше с постоянно си плачене, но вече ми е смешно (в добрия смисъл). Снощи се скъсах да се смея как като каже нещо всеки път и реве Joy

# 215
Здравейте. Случайно попаднах на предаването и реших от любопитство да изгледам и предходните епизоди.
Нищо не каза за Мъра и Георги, за Янчо и Ветка, за "дупито" и жена му...
Много дълъг постинг, грамотно написан, за което... поздравления.
Но ме втрещи това, че е писан в 5.40 сутринта, първо мнение... значи току що регистриран профил, само за да се напише това?

Иначе за лицемерието на Йордан и жена му, мисля, че по-назад в темата намекна и самият Святослав.

# 216
Участниците сигурно не знаят каква ще е играта, че да си направят стратегия. Иначе всички щяха да са 10 от 10.

# 217
  • София
Е то е ясно, че не знаят, ама Емо като ги събира отпред все могат да си подшушнат нещо, или да са се разбрали от преди ако има нещо с редене, да си спазват някаква последователност.

# 218
# 219
кой е 'дупито'?

# 220
и aз cе чудя
нa мен нaй противен ми е Плaмен

# 221
Пламен и жена му са ми някак невзрачни...

Смесени чувства имам към Дурутейка и сие.. някак простватостта им е близо до искреност, допада ми как признава грешките си, но има нещо прекалено в нея.... не мога да го определя

# 222
Доротея ми излъчва лукавост.

# 223
Доротея е проcтa женичкa, тип cелcкa теткa. Мъжa й  не е лош, но кaк я търпи не знaм.

# 224
  • Велико Търново
Но ме втрещи това, че е писан в 5.40 сутринта, първо мнение... значи току що регистриран профил, само за да се напише това?
Да, българско време. Ама може да не е писан от България
Иначе и на мен ми направи впечатление, че е първо мнение, профил с мъжко име... конспиративно си е Satisfied Обаче пък браво за изказа.

По метода на изключването "дупито" е Станимир. Само не знам що. diziler да каже. Satisfied

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 02:40 от DamaPika

Общи условия

Активация на акаунт