💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 2

• 39 511
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Снощи пролича добре как Доротея и Димитър са изолирани от всички останали и при първа възможност ще ги изгонят. И как никой не се закъхари за тях, че твърде дълго време са в караваната, а си легнаха в меките легла. Стана ми жал за тях, не само защото са изпъдени в караваната, а и защото никой не ги подкрепя.

# 526
И аз мисля, че Божидара незаслужено е определяна като ‘властна’. Умна е, амбициозна, с  добро самочувствие и увереност, вероятно и с лидерски качества, какво лошо има в това?! Изглежда жива и доста открита. На нен лично такива хора ми харесват в пъти повече от безлични тихи скатавки, от които не знаеш в повечето случаи какво да очакваш.
Ако постът е към мен Simple SmileАми лидерските качества определят донякъде властността в характера,ако мога така да се изразя.Да си лидер,означава да водиш другите,да си пръв,да притежаваш властта.А когато я притежаваш ,водиш другите след теб.Това и казвам за Божидара,Деян се води в повечето случаи по нейното мнение и няма нищо лошо в това.Това е което виждаме в предаването,как са вкъщи не знаем.А и смятам,че добре са си паснали,няма драма.
Моят житейски опит показва,че повечето жени се опитват да доминират над мъжете си,но някои го правят скрито,фино с "кадифена"ръкавица,докато Божидара е директна,пак казвам -няма лошо.

# 527
  • Перник
Следя предаването от начало с голям интерес и се забавлявам много. За повечето двойки минах през различно мнение и впечатления, но тези, които с ами сред фаворитите от самото начало са Божидара и Деян, да определено говорим за един доминиращ и един по-кротък характер във връзката, но за мен това нито е ненормално,  нито неприятно, защото говорим за интелигентни хора, които са намерили баланс в отношенията си. Вижте колко е различно това доминиране на единия, в сравнение с двойката Симона-Велислав. Защото при Божидара и Деян няма обиди, няма сцени и неуместно хокане в ефир. Определено намирам Божидара и Деян за най-интелигентната двойка, вероятно затова го харесах от първия момент.
Симпатични са ми също Калина и Емил - някак харизматични са като двойка заради привлекателния външен вид и спокойствието, което излъчват. Мартин и Анси са сладури, естествени са и много добрички, възпитани.

# 528
Горкият Велислав, много жал ми става за него. Анселита и Мартин всеки път ме изненадват приятно. Големи са душички.

# 529
  • Велико Търново
Скрит текст:
След снощният епизод разбрах, какво е имал предвид за средата на обитание Святослав.
Но грешката си е и негова( тяхна) с Ива.
Много сбъркаха, че изпратиха ДороЧееви в караваната, вместо да се коалират, както направиха младите.
Под вещото ръководство на Божидара и Искра виждам едно ядро, което взема решения за всички останали. Щото останалите са там за забава, без мисъл.
Данчо и Искра са по- опасни от Божидарови, дори.
По английски вежливи, с усмивки на Мадона си играят играта...без да показват особени знания или умения.
Най зле бяха снощи точно те и БЧК - то.   
Аз започвам да се съмнявам за тези две двойки дали не са се събрали само за да участват, както писа някой.
Предполагам, че имаш предвид Искра и Йордан и Веселка и Момчил? Защото за Божидара и Деян е изключено.
Иначе съм напълно съгласна с теб за изолацията, на която по-младите подлагат Доротея и Димитър. И колкото и да им бяха "забавни" Георги и Святослав, все пак побързаха да ги "изгонят". Затова все си мисля, че след Д&Д може би ще дойде редът на Елена и Пламен.
Във Фейсбук профилите на Божидара, на Искра и Йордан, на Веселка, на Доротея, даже и на "Кошници"-те на Димитър има "раздвижване" след 15-20.март. Емо и Калина даже от по-рано имат публикации.  Да, може и да са приключили снимките, но пък при Анселита и Мартин, например, не се забелязва подобно нещо.

Ето и още Фейсбук профили:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000518808008 - на Симона, чрез него - и на Велислав
https://www.facebook.com/viliyana.staneva - на Вилияна и Станимир
https://www.facebook.com/gm.hr.739 - и на Мариета, но това е по-скоро на HR агенцията ѝ.
Май само Елена и Пламен или нямат, или са дълбоко кодирани.

# 530
Не могa дa видя Cимонa коя зодия е язък Grinning
Не го вярвaм товa ,че имa двойки caмо зaрaди шоуто. Cпоред мен победители ca Мaртин и Aнcи, другите ca излезли отдaвнa.

# 531
Много са добрички Мартин и Анси, но това иначе хубаво момиче, защо си рисува такива плашещи вежди с маркер!?

# 532
Тиква,модата е такава и е ужасна.За съжаление днешните момичета са неуверени и зависими от чуждото мнение.
Много ще се радвам ако те спечелят,много са ми искрени и добродушни и си личи колко много и истински се обичат. Дано има повече млади хора като тях,първоначално само него харесах,но и нея след като се абстрахирах от грима и.

# 533
Дама Пика, да точно тези двете двойки имам предвид.
Тази мисъл ми дойде, докато разглеждах профила на Искра. Само годеж, после пак годеж. Сватба няма. Събитията, които се виждат са годеж - съвсем скорошен и мнооого захаросан. И двамата в розовко.
А  на Веселка не съм ѝ гледала нищо. Не са ми интересни.
Мисля си, че ако си там с човек, който много, много обичаш, на който можеш да се опреш в добро и лошо, малко по- голяма увереност би трябвало да имаш. Ако приемем, че са  отскоро и дори и първоначалното  увеличение все още не отминало, още повече.
При тях се усъмних когато не отговориха правилно на въпроса кога са се влюбили.
Катерейки се по стената с бележките . Тя каза обичаме се училище, а той се хвана за главата и каза нещо друго. След като били колеги незнам къде.
При все, че не са една на възраст. За да са в един клас.
Много конспиративно стана...
Но, това са ми доводите да мисля така за тия двойки.

# 534
  • Велико Търново
Cпоред мен победители ca Мaртин и Aнcи, другите ca излезли отдaвнa.
А те двамата са още във Вакарел ли? Satisfied

Билян@, Искра и Йордан са заедно от година и половина. И как два годежа? Един е само и то - на Коледа. Естествено, не отричам, че е възможно да са "стъкмена" двойка. Просто на мен не би ми дошла такава мисъл само след разглеждане на профила. Едно, че няма как да се очаква да е имало сватба един месец след годежа. И друго че в профила едва ли всичко е публично и вероятно има мнооого неща, които не виждаме като потребители извън приятелската листа. Отделно пък, че аз принципно не съм кой знае какъв любител на конспиративните теории. Smile
Иначе и моето мнение за тях коренно се промени. След първи епизод ги причислих към двойките, които ми бяха станали симпатични, но в този момент вече са далеч от това. Явно наистина може да са много добри актьори, щом успяват да заблудят, макар и само първоначално.

# 535
Малко позабравих предаването. Снощи го гледах. Защо нямаше елиминации?
Не знам как става, но фб постоянно ми предлага профилите на участниците в предаването.... 🤔

# 536
Просто така си размишлявах. Та взех и
 споделих.
Аз гледам шоу и дали са двойка или не, не ме касае.
Анселита също ми се струва, че преиграва с тъпота.
И така печели симпатии.
Иначе много удачно влиза в роля.

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 16:57 от Билян@

# 537
  • София
Искра и Йордан и на мен са ми неискрени, прикрити. Доротея ми е голяма злобарка, но иначе добре се представят в игрите. В момента, в който са номинирани, съм сигурна, че ще ги изгонят.

# 538
  • София
На мен не ми изглежда злобна Доротея, разочарована е, че така ги отхвърлиха и си го показва. Много хора в такива предавания реагират бурно в такива ситуации.
Те се представиха добре с танците, а и като цяло. Не са ми любимци, де. За мен тя по-скоро се показваше все щастлива за всичко, включително и че ги пратиха в караваната, а това не беше реално каквото мислеше. Не е искрена и това отблъсква, сега най-накрая си каза истинското мнение.

# 539
Доротея и Димитър обсъждат как да залагат на следващите игри и каква да им е стратегията, а въобще през ум не им минава, че стратегията им не е свързан със залагания, а трябваше да е насочена към интегриране с останалите. Трябва да им е ясно, че ще отпаднат още в момента, в който са номинирани. По същата логика и Искра и Йордан биха отпаднали, защото няма кой да ги подкрепи. В този ред на мисли, ако успеят да се задържат извън номинации, на финал виждам Анселита и Мартин или Божидара и Дея.

Общи условия

Активация на акаунт