💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 2

• 39 518
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • Велико Търново
Всички двойки ли имат брак?
Май даже повечето нямат.
Не е вярно. На предишни страници в темата бях питала и получих отговор. Май са три двойките, но не си спомням кои. Търсачката работи. 

# 511
Божидaрa и Деян
Иcкрa и Йордaн
Aнcелитa и Мaртин
те не ca женени

# 512
И Веселка и Момчил не са женени, поне доколкото разбрах. И нещо ми се върти в главата, че и Пламен и Елена нямат брак.

# 513
  • Велико Търново
Ето линк към днешния епизод в Nova Play:
https://play.nova.bg/video/edin-za-drug/sezon-1/edin-za-drug-2020-03-22

За неженените - това е отговорът, който аз получих:
DamaPika, има да. Анселита и Мартин, Веси и Момчил и Искра и Йордан не са женени.
В сайта на Нова има кратко представяне на двойките. Освен за горните три двойки, за Божидара и Деян не е написано конкретно, но за Елена и Пламен си го пише - не са сключвали брак, да.

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 00:20 от DamaPika

# 514
Повече са тези без брак.

Искра и Йордан
Божидара и Деян
Елена и Пламен
Анселита и Мартин
Веселка и Момчил

# 515
  • Велико Търново
Към момента са 5 от 8 и са повечето, но все пак форматът не започва сега и първоначално бяха 12 двойки. Освен и сред отпадналите да има "небракувани".
А може най-накрая да се окаже, че двойките без брак са повече "Един за друг". Засега удъ̀ржат. 

# 516
Умна е, амбициозна, с добро самочувствие и увереност, вероятно и с лидерски качества, какво лошо има в това?! Изглежда жива и доста открита.
Нама лошо да има човек тези качества, но да не се държи с другите, като че е нещо повече от тях, а тя точно това прави.
И онова със смяната на песните не беше от благородство, а защото и тя не хареса тяхната, но така извъртя нещата, че да изглежда като: ма хайде да се сменим, аз нямам против да взема вашата песен! И това да мине за готина постъпка.

# 517
Умна е, амбициозна, с добро самочувствие и увереност, вероятно и с лидерски качества, какво лошо има в това?! Изглежда жива и доста открита.
Нама лошо да има човек тези качества, но да не се държи с другите, като че е нещо повече от тях, а тя точно това прави.
И онова със смяната на песните не беше от благородство, а защото и тя не хареса тяхната, но така извъртя нещата, че да изглежда като: ма хайде да се сменим, аз нямам против да взема вашата песен! И това да мине за готина постъпка.

Мисля, че много я демонизираш Божидара, и много смисъл влагаш в постъпките й. На мен ми е симпатична от първия момент, харесвам я, защото ми напомня на моя приятелка. Определено, тя и мъжът и са от най-интелигентните във предаването, едва ли очакваш от нея да се възхищава на Муцунито, например. Много по-приятна ми е от инфантилната Веселка, която най-много ме дразни от всички. То не са сълзи, не са муцунки, не е гушкане с поглед нагоре, все едно е някакво безпомощно хлапе, което търси защита. Даже много би и подхождала учителската професия, каквато е скучна. Представям си как ще я тормозят учениците.

# 518
Не демонизирам Божидара, просто не харесвам поведението ѝ. Както ти си я харесала веднага, така аз не я харесах веднага. За разлика от мъжа ѝ.
Виж, Симона е просто... Имах съученичка като нея, даже физически си приличат. Нама какво да си кажеш с такъв човек, ако не си на неговото приземно ниво. Мрънкало, нервоза, ревла, всички ѝ криви, че тя не може нищо. Тоя чехъл нейния какъв ли не го нарече, той се хили като тиква. Излага се с това поведение и говор на перачка, а с претенции да е важна.
Другите колкото и да имат по някоя не до там приятна черта, не са като нито една от тия двете.
А Веселка ми е напълно незабележима. Толкова много, че не ме дразни дори.

# 519
Беше забавно предизвикателството с пеенето, страхотна идея от сценаристите, с която да се подвигне настроението - както на участниците, така и на зрителите. Хубаво е, че нямаше елиминации!

Всеки навярно има своите симпатии и фаворит в предаването. В следващите редове ще изразя лично мнение за всеки един от участниците с няколко думи. Разбира се, всичко е изцяло на база от това което наблюдавам, защото не познавам лично нито един от тях. Възможно е да има доза субективизъм, но не ангажирам никого с мнението.

Анселита - (малко ми прилича на поп фолк певицата Силвия, ако я помните с песента "Просакиня"), емпатична, добродушна и малко по-умна отколкото изглежда на пръв поглед. Сензитивността ѝ всъщност донякъде компенсира и неособено високия интелект.
Мартин - изглежда малко като селски бек, но зад мускулите се крие една ранима душа(с тези добри сини очи).

Доротея - Средностатистическа българска жена, има доста положителни, но и някои негативни черти.
Димитър - Одухотворен, с чувство за хумор и по-умен отколкото изглежда на пръв поглед.

Симона - Хулиганка си пада(все пак е ултрас на Левски), била е слаба ученичка, доста рано е родила... типичен представител на работническата класа от крайните квартали. В нея се съчетават двете крайности - хаплива пепелянка и инфантилност.
Велислав - Добряк, простоват човечец, чичка-чехльо.

Калина - По стандарт е най-красивата от всички(визия-тяло), но e от онези хубавици, от които лъха на неособено висок интелект, гарнирана и с лек наивитет също така.
Емил - Уравновесен, с доста изразено чувство за справедливост.

Божидара - Може би най-начетена от жените, но с неприятен характер като цяло. Властна е, не умее да губи и тази комбинация я превръща в малко лицемерен човек, индикатор за което е желанието ѝ "да бъде на всяка манджа мерудия".
Деян - Същото важи и за него, определено е най-начетеният сред мъжете, но с това, че за разлика от Божидара има благ характер, което го поставя и в ролята на доминирания във връзката.

Елена - Може би най-балансираната измежду всички жени. Не се натрапва, позитивно настроена.
Пламен - Преиграва страшно много и винаги прекрачва границата на забавното. Не е глупав, определено, но в стремежа си да бъде шоумен по-скоро се получава обратен ефект.

Веселка - Христоматиен пример за наивност! Няма по-подходящо определение на този етап за нея. Добродушна, но безлична по ред параграфи.
Момчил - Адмирации за каузата, на която се е отдал в БЧК, но струва ми се, че самочувствието(на спасител-покровител) му идва в повече, което на моменти го превръща буквално във въздух под налягане и смешен.

Искра и Йордан(нарочно ги обединявам) - майсторите на задкулисието. Така както се усмихват тънко, тънко...
Не казвам, че нямат и положителни черти, но като актьорско майсторство са нива над всички.
Ловецът винаги дебне от засада! Не забравяйте!

# 520
ФБ и Инстаграм на Калина(от тях можете да видите и тези на Емо):

https://www.facebook.com/kalina.tabakova

https://www.instagram.com/kalina_hristova_/

# 521
Много забавен епизод, със сълзи се смях, още от Пламен.
Най-много ми харесаха Божидара и мъж и Анси и мъж. Обаче Доротея какво тяло извади, евала. Симона, откъде го вади това самочувствие, направо потрес. И гащите си показа, поне един клин да беше сложила. БЧК-то са пълен спек. Божидара хем я харесвам, хем-не - раздвоена съм 🤓

# 522
  • София
Калина е била много красива булка, а с Емил се оказа, че имаме много общи приятели във ФБ. 😀

# 523
След снощният епизод разбрах, какво е имал предвид за средата на обитание Святослав.
Но грешката си е и негова( тяхна) с Ива.
Много сбъркаха, че изпратиха ДороЧееви в караваната, вместо да се коалират, както направиха младите.
Под вещото ръководство на Божидара и Искра виждам едно ядро, което взема решения за всички останали. Щото останалите са там за забава, без мисъл.
Данчо и Искра са по- опасни от Божидарови, дори.
По английски вежливи, с усмивки на Мадона си играят играта...без да показват особени знания или умения.
Най зле бяха снощи точно те и БЧК - то.   
Аз започвам да се съмнявам за тези две двойки дали не са се събрали само за да участват, както писа някой.

# 524
  • Испания

Аз започвам да се съмнявам за тези две двойки дали не са се събрали само за да участват, както писа някой.

Напълно е възможно. Моя позната се ядосваше, че един от близките ѝ не "бил се навил" да кандидатстват за формата. Не са двойка.

Общи условия

Активация на акаунт