💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 2

• 39 506
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • Испания
  Един за друг

Ваш ред е! ✍️👇 Напишете в коментар коя от двойките бихте избрали да спечели Мисис и Мистър "Влюбеният певец" в 3️⃣ категории, като използвате емотиконите, съответващи на имената им:

1. Двойката, която ни даде да разберем, че страстта е от ключово значение в една връзка
2. Двойката, която доказа, че без забавление любовта не съществува
3. Двойката, която ни припомни, че романтиката не е отживелица

Може да коментирате тук

# 571
  • España
"Добрички" има много измерения... Ако един човек е истински добър, никой не би го нарекъл "добричък". Wink
Същото е и с “ обичКам те “! 😉

# 572
Аз мисля, че не оцениха Доротея и Димитър, защото никой от младите не знаеше до колко са се постарали да имитират и най-малките детайли от филма.А някой не знаеха дори коя е песента.
Искра и Данчо бяха пълен резил.Уж ние в Англия, а дали изпяха 4 думи.Данчо ми е хлапенце.Иначе са готини.
Ох Божидара , това фъфлещо самонадеяно прасе да не ти е в къщата.
БЧК не ги виждам дълго заедно в бъдеще.
Анселита ми е толкова на сърце.Много сладка.Грима ще се изтрие, злобата на Божидара не.
На Кики и Емо симпатизирам най-много.Възпитани и приятни и сдържани млади хора.
Святослав спря да пише.Явно са го скастрили, че се издъни като писа тук по време на предаването.Много деспотичен, злобен мъж.Не бих го издържала.
Елена и Пламен са ми симпатични, защото при тях няма суета и не се взимат на сериозно или със зъби и нокти да се стремят към победа,  а се забавляват.
И накрая- Симона и Велислав.Момичето има проблеми.Явно не е имала лесен живот, не я оправдавам де.С грим много ми хареса.Трябва да се поддържа повече и да поработи над сдържането на емоциите си.Много невъзпитано така да унижава мъжа си пред камери.В къщи сигурно и го шамаросва.

# 573
Освен, че е интелигентен е и много магнетичен Heart Eyes :
Скрит текст:
, ,

# 574
  • София
Къде е злобна Божидара, че не разбрах? Grinning Това, че си казва много неща съвсем на място е друга работа.

# 575
  • ENGLAND
И аз не виждам злоба в Божидара. Тя е най-интелигентна от всички, проницателна и вижда неща, които може би не можем да видим. Открита и си казва всичко какво и е на сърце. Тя е водеща в двойката, все някой трябва да е водещ.
При Калина и Емо той е водещия, казва си всичко и не е подмолен.
При Доротея и Димитър мисля не възрастта е проблем. Те са много скрити, не са отворени към другите. Доротея всичко приема с yes, пред другите се показва една, а насаме започва да критикува да се оплаква как другите не ги харесвали, как те били най-добрите. Много неискрени.

# 576
Изумена съм, че не виждате колко нахъсана и злобна е Божидара.Най-малкото тя винаги има какво гадничко да каже за всеки(че Доротея и мъжа й не  пеели а уж много харесвали песента, когато ги преместиха в караваната ), докато възпитаните хора премълчават или казват нещо позитивно.Горе Тиква я описа много по-добре от мен и съвпада изцяло с моето мнение за нея от самото начало на играта.
Плюс, природен закон ми е, че не  се разбирам с хора които мразят котки.

# 577
  • Испания
И аз се чудя как болшинството харесва Анселита и Мартин /писах го преди няколко дни, но замина заедно с метлата заради един потребител/, ама хората ги харесват. Всеки има различни възприятия.

Няма лошо. Затова светът е шарен.

# 578
  • Sofia
Изумена съм, че не виждате колко нахъсана и злобна е Божидара.Най-малкото тя винаги има какво гадничко да каже за всеки(че Доротея и мъжа й не  пеели а уж много харесвали песента, когато ги преместиха в караваната ), докато възпитаните хора премълчават или казват нещо позитивно.Горе Тиква я описа много по-добре от мен и съвпада изцяло с моето мнение за нея от самото начало на играта.
Плюс, природен закон ми е, че не  се разбирам с хора които мразят котки.
+1 за котките, факт! Нехаресването е взаимно, котките веднага усещат кофтите хора.

# 579
  • София
Аз пък въобще не харесвам животни и нямам домашен любимец, някой ще ми направи ли психологически профил...

# 580
  • Испания
Класирането до момента

Залозите

# 581
Допадат ми Доротея и Димитър като двойка. Харесва ми как се разбират, Но самата тя е доста лицемерна, злобнича и самодоволна, че и кифлее на моменти.. Иначе  Митко изглежда добродушен, добряк , както и човек на когото може да се разчита.

# 582
  • Испания
Момчил е гОла вОда, въздух под налягане. Много му знае устата.

# 583
  • София
И мен ме дразни Момчил. Предполагам, че Доротея ще ги отвее.

# 584
  • София
Само Анси не сподели нищо кой какво върши в къщата. А и Искра.
Мартин се изцепи по такъв начин, че май, май всичко вкъщи върши Анселина. Момчил също го раздаваше дерибейската…

Иначе до тук мъжете повече пречат на жените си.
Момчил гола вода, Веси без него щеше да се справи по-добре.
Анси за малко.

да видим другите сега Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт