💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 2

• 39 507
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Турците тук са масово така.За поведението на Момчил говоря.Стана ми смешно честно казано с тези "фалшиви" двойки за шоуто 😁

# 556
  • Велико Търново
Тото да не е зле? Капките гледай и тогава кажи пак. Grinning
Точно. Аз затова и не написах, че се отнася за всички рапъри, но както симпатизирам на Тото, така и не мога да не призная, че се представя зле. Много повече очаквах от него.

На мен например ми е странно как така властната и доминираща Божидара се приема с много по-лека ръка, отколкото "менторстването" на Момчил и стремежът му да закриля Веселка. Нищо че изначално функцията на мъжа в семейството е точно такава - да се грижи за и да защитава жената и децата си.

# 557
Момчил за мен не я закриля,а по скоро я командва и насочва.Харесах ги в началото,но постоянния и рев и неговата опека ми идват в повече.

# 558
  • София
Момчил за мен не я закриля,а по скоро я командва и насочва.Харесах ги в началото,но постоянния и рев и неговата опека ми идват в повече.
При мен е точно обратното още от началото не ги харесвам, не са ми симпатични.

# 559
Е какво пък толкова смешно да има в това,че се съмняваме някои да са двойка?!Имаме си приятели от всички типове двойки,но тук не става въпрос за нас.Събрали сме се да коментираме шоуто и участниците в него.Сякаш не сме свидетели на какво ли не са способни хората за пари и да ги дават "по телевизора".На мен пък са ми смешни хората дето вярват сляпо на медии.Всичко е сценарии(монтажи),рейтинги и пари,и тук таме някоя истина.

# 560
Аз мога да коментирам относно Искра и Йордан и потвърждавам, че не са двойка само за предаването Simple Smile

# 561
Кой пък е казал,че се товарим чак и филмираме.Бърборим си докато дойде следващият епизод.
А сценарият няма нужда да го измисляме аз или ти,за това си има сценаристи.
Смешно е когато хората вярват във "вечната любов" и то в риалити Simple SmileА че е забавно предаването-такова е,нали затова го гледаме .

# 562
  • Испания
  Един за друг

Заедно можем да постигнем всичко и нашият водещ Емо Чолаков ни подсеща, че в тежки времена трябва да се държим Един за друг. 👫

Нека бъдем отговорни заедно с инициативата на NOVA!
🤝⬇️

# 563
Щом съм ви разсмяла, може само да ми благодарите.
Щом са се съгласили да участват в предаване, значи би трябвало да са наясно, че ще са коментирани.
Аз коментирам участниците, и не си позволявам да определям на кой от темата мнението какво е. Като списвам тук значи имам мнение, пък било то и само голо предположение.
Така, мисля, е редно за запазване на добрият тон със списващите  в темата.
 Или поне така е написано в правилата на форума!

# 564
Момчил не я командори, той е като онези родители , на които детето е най-доброто, най-красивото, най-можещото, а реално детето е нескопасанко, ама важното е да му се вдъхва самочувствие пък дали има покритие..

# 565
А прави ли ви впечатление, че Анси използва постоянно "съкровено"? Много често и не на място.

# 566
"Добрички" има много измерения... Ако един човек е истински добър, никой не би го нарекъл "добричък". Wink

# 567
Според мен е трудно от телевизионния екран да преценим кой е добър и кой лош, освен в крайни случаи. Да, те не са агресивни и не злобеят към останалите, но ги виждаме рядко, по малко и режисирано. Съвсем друго е да се сблъскаш в реалният живот. На мен също не са ми любимци, някак безлични са ми. Историите, които разказват също са битови, разказани на диалект.  Ако не бяха веждите на Анси, трудно бихме ги запомнили.

# 568
  • Велико Търново
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, не си само ти. Аз също не харесвам Анселита и Мартин. От време на време ме разсмиват, но не защото са истински забавни, а точно заради първичността и приказките ѝ ни в клин, ни в ръкав. Ако по някаква причина стане така, че напуснат, няма да ми липсват.

# 569
Тото да не е зле? Капките гледай и тогава кажи пак. Grinning

Не съм гледала всичките му изпълнения в Капките, но впечатленията са ми и от други места, затова все още смятам така. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт