💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 2

• 39 510
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Велико Търново
Успешната стратегия е тази, в резултат на която не се отива на елиминация. Пък взаимните симпатии ще са до едно време, след което въобще нищо няма да има значение. Само стратегиите и успешното излизане от изпитанията.

# 541
  • София
Според мен не бива да се изхвърлят с парите на 1-то изпитание.
2000 лв. е разумен залог.

# 542
Аз пък ги харесвам Д&Д, както и Е&П спокойни, никога не се цупят или сърдят кой колко е заложил. Всички останали двойки все още имат очаквания един към друг, Д&Д  и Е&П нямат. Те се приемат такива, каквито са!

# 543
Ами защото са едните - заедно от 20г,другите - от 30 г. Всичко си знаят вече Grinning

# 544
  • Велико Търново
Според мен не бива да се изхвърлят с парите на 1-то изпитание.
2000 лв. е разумен залог.
Много зависи. Както се видя и Божидара & Деян, и Калина & Емил заложиха много по-големи суми. Едните спечелиха и точно с това отидоха на първо място. Другите загубиха и точно по тази причина бяха на последно. Трябва този, който залага, да е абсолютно сигурен във възможностите и способностите на партньора си, иначе наистина трябва да се движат някъде между 2000 и 2500.

# 545
Аз не мога да кажа, че съм очарована от Анселита - с този диалектен говор и непремерен грим. Много вампирски ми действа. Не ми хареса и изпълнението им - всъщност нищо не направиха, излязоха на сцената и започнаха да се мятат във всички посоки. Напр. Димитър и Доротея много повече се бяха постарали да направят нещо, което да отговаря на поставената задача. Както и Божидара и Деян, ако щете и Муцунито. Елена и Пламен също бяха подходили творчески, още с появата си предизвикаха смях с разменените роли. Все пак те се занимават с реклама, имат и професионални познания.
При Доротея и Димитър има типична възрастова дискриминация. Предполагам, че по-трудно контактуват с хора на възрастта на децата им и затова са в изолация. Просто не са интересни на останалите, сигурно си представят, че са с родителите си, когато са около тях. Харесват и слушат различна музика, харесват различни дрехи и марки. Останалите едва ли ги мразят, просто се разминават, затова са в изолация. И аз предполагам, че ще бъдат елиминирани бързо, освен ако стратегически не едобре да останат.

# 546
  • Sunshine state
И на мен ми хареса какво шоу спретнаха Симона и мъжът й. Много ме забавляваха.

# 547
  • Варна
На мен не ми липсва гей-двойка , но глобално погледнато трябва да има .

# 548
  • София
Е що пък да има? Аз не искам да гледам гейове, глобално погледнато, не стига, че във всеки филм вече задължително има по един гей.

# 549
Жалко е, че Доротея и Димитър ще си тръгнат при първа възможност, предвид това, че не са харесвани от другите. Не знам дали те не могат да се приобщят или останалите не им дават възможност. На задачата с песните се справиха много по-добре от други двойки, вкл и от Емил и Калина, които харесвам. Не очаквах Емил така да се изложи, уж е певец. Калина е симпатично момиче, дори без прическата, която си прави, ми харесва повече. Слушах песента им, която Емил е записал за нея и ми стана много мило. Била е хубава булка.
Не знам защо, не оправдавам изобщо Симона, но въпреки всичко ми е симпатична на моменти. Разбира се, че се държи ужасно към половинката си, това не го подкрепям, но ми се вижда доста измъчена. Неуверена в себе си и мъжа си. Според мен има нужда Велислав да й показва мнооого любов.
Анселита и Мартин изобщо не ми бяха забавни с изпълнението си, иначе им симпатизирам.
Веселка и Момчил, пък изобщо нищо не направиха, язък че толкова ми харесва песента.
Симона се изложи с това чекнене, не й отиваше някак.

На задачата със спасяването от водата щях да се разплача на няколко пъти...Мартин как застана пред Анселита, като стена...Този, който много говори, нищо не направи.

Добре де, а каква да им е целта на тези, които предполагате, че не са истински двойки? Наистина не разбирам...

# 550
Пълни глупости са за мен тези "конспирации".Наистина ли нямате я обкръжението двойки като Искра и Йордан или Веселка и Момчил?Защото аз имам.Първите са скромни и домошари,не обичат да парадират с нищо,не са душата на компанията,просто нормална двойка.Другите са с 10 години разлика,и той също като Момчил знае всичко и се държи с нея покровителствено,командорейки я за всичко и налагайки мнението и желанията си.Напълно нормални ми се виждат всички двойки.Гей двойка не биха избрали,българите са пуритани.

# 551
  • Велико Търново
Понеже на няколко места вече чета, че Емо не се е справил, а "уж е певец", само да вметна - Емил не е певец, а рапър. Когато опре до чисто пеене, на много рапъри им е трудно да се справят и мисля, че това е всеизвестно. Затова ми се струва нормално, че не можаха да се справят с "Минаваш през мен". Иначе подаръкът му за сватбата им "Моя рай" е симпатична песничка, но в нея той не пее.

За гей двойка и аз не знам защо да "трябва" да има. И също като лещичка мисля, че такова присъствие не би се приело от широката българска зрителска аудитория. Все още не е доузряла за това.

# 552
Ок, трудно е сигурно, не съм певец и нямам такива възможности, но като се има предвид, че се занимава с музика, поне малко качества можеше да покаже. Пък и другите сигурно очакваха повече от него. Доста фалшив беше. И Криско, и Тото са рапъри, пък не съм забелязала да са чак толкова зле. Както и да, целта на предаването не е да са блестящи изпълнители, просто си коментираме.

Ако имаше гей-двойка със сигурност нямаше да стигнат далеч. Българите не сме чак толкова толерантни.

# 553
  • София
Тото да не е зле? Капките гледай и тогава кажи пак. Grinning

# 554
Пълни глупости са за мен тези "конспирации".Наистина ли нямате я обкръжението двойки като Искра и Йордан или Веселка и Момчил?Защото аз имам.Първите са скромни и домошари,не обичат да парадират с нищо,не са душата на компанията,просто нормална двойка.Другите са с 10 години разлика,и той също като Момчил знае всичко и се държи с нея покровителствено,командорейки я за всичко и налагайки мнението и желанията си.Напълно нормални ми се виждат всички двойки.Гей двойка не биха избрали,българите са пуритани.
Ами нямаме някои Grinning Двойките около нас като цяло са равнопоставени горе-долу като партньорство, затова и такова менторстване явно ми противее. Но шарен свят...
За гей двойка е ясно, че щеше да изхвърчи рано, рано.

Общи условия

Активация на акаунт