💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 2

• 39 233
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Много тъпо се получи, че никой не гласува за тях, стана ми гадно. Поне последната двойка да беше ги подкрепила, ей тъй просто. Така и така щяха да отпаднат.
Ако ги бяха подкрепили, щяха да отидат да спят в караваната...

# 241
  • Испания
Тънки сметчици!

# 242
Естествено, няма да си развалят отношенията с оставащата двойка!

# 243
  • София
Въобще не са тънки, в това предаване, ако изразяваш грешните симпатии, си аут. Парите няма да отидат в най-добрите, а в най-социалните, най-важно е да те харесват. Ясно е, че всеки там иска парите

# 244
Според мен в подобни игри най-често победителят е определен още преди започването на състезанието, останалите са за калабалък. Ще видим как ще стане и тук.

# 245
На мен пък винаги ми е странно, когато участници се включват да обясняват. Ми участвали са, много ясно че ще има и такива, които ги харесват, и такива които не. А ги харесвах в началото...

# 246
Според мен такива постове от участници  с недомлъвки, са абсурдни. Като имаш да казваш нещо, ами влез и го кажи директно. Без да ти пука за неустойката в договора. Евентуално. То не може и 🐺 сит и агнето цяло!

# 247
А, недомлъвки...Като си там във "филма" почваш да си навиваш какво ли не в главата.

Иначе нищо особено не се е случило, просто никой не ги хареса/подкрепи. И аз не ги харесвам, голяма работа. Какви схеми, лицемерия, заговори...май всичко им е повече в главата и до усещане за важност. Така или иначе след 2 месеца никой няма да си спомня кои са били двойките.

# 248
Според мен такива постове от участници  с недомлъвки, са абсурдни. Като имаш да казваш нещо, ами влез и го кажи директно. Без да ти пука за неустойката в договора. Евентуално. То не може и 🐺 сит и агнето цяло!
За да ти задоволи любопитството?

# 249
До колкото разбрах участници в Биг Брадър в Германия и още една друга страна нямали представа какво се случва и от продукцията щели да нарушат правилата си и да им кажат все пак. Щели да им пускат и видеа с близките да видят, че са добре.

в германския Биг Брадър правилата се спазват, те го правят от 20 години. А при нас... никаква изолация не важи, всеки си излиза когато си иска, "по участия", "по лични причини" и какво ли не. В изповедалнята "ало, маме", "ало, мило"... Всякакви новини от външния свят им съобщават на нашите. Даже помня като бяха протестите против Орешарски в София през 2013 и в Биг Брадър им пускаха кадри на телевизора, от Новините на Нова ... И тънкото гласче на Биг Брадър обясняваше с драматичен глас как  "студенти бяха влачени".. и даваха кадри как полицаите им дърпат пейките от жълтите павета. И съчетано с трагична музика... Даваха насълзени физиономии сред съкварчъранчичи. Още в първия Брадър 2004 им съобщиха как в Индонезия има над 200 000 жертви след земетресение+цунами. И никой не можеше да повярва
Сори за оф-топика.

В "Един за друг" едва ли има забрана на новини от външния свят, така че Емо Чолаков си им съобщава какво се случва навън, споко. Ако изобщо вече има какво да се заснема, аз мисля, че почти всичко е заснето преди извънредното положение

# 250
Обикновено гледам винаги на запис, затова все съм малко назад. Не мога да кажа, че имам фаворити за момента, но по-скоро симпатизирам на почти всички. Първите две отпаднали двойки, вкл. и тези, които излязоха по семейни причини не ми допадаха. Ивелина и Святослав горе долу. В анкетата гласувах за Калина и Емил, за друга двойка още се чудя.
Доротея и Димитър са ми симпатични. От много години са заедно и си личи, че се обичат хората. Ама защо Емо Чолаков й казва Дороти?!

Искра и Йордан в началото ми харесваха, но напоследък са ми изкуствени, иначе добре се справят.

При Божидара и Деян се вижда, че тя е по-активната. Трябва да има баланс. Харесва ми, че Божидара има самочувствие, както и че си казва нещата без заобиколки.

Анселита и Мартин са ми забавни, особено тя. И тук виждам, че никой не харесва начинът, по който се гримира, не знам как тя се харесва. Може би ще е по-симпатична, ако не си очертава устните. В началото си мислех, че е с лещи.

Симона и Велислав - тя ми харесва колко цапната в устата е. Със сигурност не й е лесно с 3 деца, емоционална е. Да приемем, че има и такива хора, вкл и аз съм много чувствителна. Напълно я разбирам за страха от височина. Стана ми мъчно, когато каза, че иска да си имат собствен дом. Сигурно това е и целта на участието им.

Веселка и Момчил в началото ги харесвах повече. За ревовете вече писах, пък и тя е още малка. Те първа има да се сблъсква с много неща в живота. Не виждам и нищо лошо да е обгрижвана от половинката си. Не ми харесва гримът на Веселка.

На Елена и Пламен симпатизирах също, много се забавлявах с него. Прави се на шут малко той. Няколко негови изказвания в играта за разпознаване на половинките, обаче ми направиха лошо впечатление и вече не ми е толкова симпатичен. Беше нещо от сорта, че не обича да я държи за ръцете, какво удоволствие би му донесло това (няма шанс!), нямам интерес към ръцете й. Грубо ми се стори, а дори и да е така, защо трябва да го каже?

Калина и Емил ми изглеждат много уравновесени. Харесаха ми жестовете, които си направиха един на друг по случай годишнината им.

Глупаво беше, че никой не подкрепи Ивелина и Святослав. И на мен би ми било мъчно, като се има предвид как всички повтарят колко ги харесват. Може би всеки е разчитал, че другия ще гласува за тях и затова така се получи. На мен не ми допадна пък тяхната стратегия всичко или нищо. Тук се вижда, че днес си на върху, утре отпадаш.

# 251
За да ти задоволи любопитството?
Ахаххаа, все ми е тая какви са драмите на  господина. Видимо от неговите постове, обаче - явно той има горчив вкус от участието си във формата. Предполага се, че е прочел условията в договора си и е бил съгласен с тях...а сега се регистрира във форума да дойде и да ни се оплаче колко е несправедлив живота... Сори бът нот сори.

# 252
  • Испания
Не се предполага, а е сигурно, че е бил във формата, не ние. Има право да се регистрира тук и да изрази мнение точно толкова, колкото всеки един от нас.

Има пълното право да е бесен, защото е бил там, не ние, които гледаме режисирано, записано и след направен монтаж. И въпреки всичко изброено, пак виждаме доста пропуски на екипа.

# 253
  • Sunshine state
На мен от жените Веселка като че ли ми е най-неприятна за момента, следвана от тази на мъжа със странния смях /забравих им името 😜/.

# 254
Пламен е мъжът със странния смях.

Общи условия

Активация на акаунт