Шестокласници 2019/2020 Тема 2

• 32 183
  • 769
  •   1
Отговори
# 210
MollyBy, благодаря за топлия прием. Той учи доста всъщност, но е един такъв, лежерен, спокоен. Може би аз съм напрегната повече, отколкото трябва. Добре, че учебната година за малките приключи /имам си близначета-третокласници/ и ще съм по-спокойна. Обещах на набора да го оставя да почине през ваканцията, че ходеше и на школа по МАТ и БЕЛ, а и активно спортува отново отскоро.
Ако прочетеш малко назад в темата, ще видиш, че мисля по същия начин за почивката през ваканцията, а за спорта...моят шестокласник е с два активни спорта Simple Smile аз настоявам да избере единия, но той не иска все още. В нормални дни, преди това ДО ходеше по 10-12 часа седмично на тренировки, а всяка събота имаше мач.
Само да са здрави дечицата (сигурно е трудно с три), ще се справят!

# 211
  • София
Да, важното е да сме здрави, трябва да починем и да съберем сили за седми клас😘

# 212
  • София-Младост
Привет, тръгнах да питам класния, но реших първо до вас да се допитам... Няма му на моя син учебника по БЕЛ...какъв е реда, знаете ли, мога ли да го платя на училището, или трябва да купя нов и да го върне с останалите учебници?

# 213
  • Перник
Привет, тръгнах да питам класния, но реших първо до вас да се допитам... Няма му на моя син учебника по БЕЛ...какъв е реда, знаете ли, мога ли да го платя на училището, или трябва да купя нов и да го върне с останалите учебници?

Мисля, че и двата варианта са възможни.

# 214
  • София
Миналата година трябваше да подменя учебник на малката. Казаха ми да купя нов. Може би е по-добре да поръчате, да не ви изненадат - не дават свидетелството за завършен клас, ако не се върне пълният комплект учебници.

# 215
  • София
Ох, тези младежи... Мъка Joy
Две поредни години купувах. Втората първо липсваха 2, после се оказа, че е само един, но пък друг го имаше два пъти. Та и него занесе, ако на някой не му излизат.
Та акъл от препратил - купи на старо. Още повече, че  нашите са трети ползватели на учебниците
Скрит текст:

(в нашето училище се написват всяка година гърба отвътре и се знае кой е бил ползвателя)

Срещу фонтана на Славейков в брзистена има книжарница за стари учебници, намират се и тези които са безплатни.

# 216
Здравейте. Приемате ли нови попълнения?
Идвам във вашата темичка с един шестокласник.
Той е спокоен за училище, учи си, без да си дава много зор. Засега му се получават нещата, но не знам догодина как ще е.
За ваканцията ще го оставя да почива. Минах по този седмокласен трънлив път преди няколко години, та затова смятам,че ще трябва да събере сили.

# 217
  • София-Младост
Desem, ще проверя там, иначе нов лесно се купува...искам и аз на старо...но нали са безплатни е по-трудно.
Имаше драма в техния клас с учебника по БЕЛ на друго дете, беше взет от съученик, така че допускам да е станало същото, но няма как да се докаже.

Още само 6 години училище и съм свободна ... Innocent

# 218
Ние няколко поредни години губим. Винаги купуваме. В бг учебник в подлеза на НДК има и нови и употребявани, доставят ако няма налични.

# 219
  • София

И аз това си викам!
Голям зор е в момента - хвърчат класни, изходни нива, домашни .... Ужас!
На детето много му се събира и понеже е старателен, се стресира повече, отколкото ми харесва.
Снощи успя да заспи чак към 2:00. Много разговаряме и смятам, веднъж да свърши годината, да го оставя да си почине качествено. Ще се занимаваме малко през лятото, колкото да не губи тренинг, но тази преса в момента да я забрави.

# 220
  • София

И после идват внуците. Joy Свободата приключва със сватбата.

# 221
Нещо се носят слухове от преподаватели , че септември пак ще започнат он-лайн. Не ми се мисли 7 клас да се учи по този начин , при нас е много несполучливо този вид ДО. За  мен втория срок е загубен и пълна дупка в знанията.

# 222
  • В светлината на слънцето
Не бързайте да купувате още учебници!
Ние имаме съобщение в школо, че всички без изобразително изкуство, си остават за тях. Ще връщат само рисуването по график в определен ден за целта. Възможно е да е инициатива само на нашето училище, но може да важи за всички. Та изчакайте още малко, че хич не са евтини учебниците.

# 223
  • София
При нас ще се връщат учебници, поне това беше информация преди седмица. Лули, вероятно при вас е трети випуск, който ползва тезинучебници, и затова вероятно няма да им ги искат.
Аз ги ожалих настоящите седмокласници с това онлайн обучение втория срок, но ако този слух за онлайн обучение през септември се окаже верен, то нашия набор не е за завиждане... аз също не смятам за сполучливо ДО, хайде за месец -два , иди дойди, ама за повече...

# 224
  • София-Младост
Вчера се случи да се прибера по-рано...правеха контролно по БЕЛ...божеее, такова  надвикване и на Женския пазар няма. Г-жооо, може ли отново упражнение 14...Г-жооо, може ли да ми кажете ... То и в часовете на тази жена беше лудница, сега е същото...
Не смятам, че наесен ще сме с ДО, ако показателите на заболеваемост не се повишат драстично.
lulumba, една напитка от мен имаш, ако  и при нас кажат да не ги връщаме;) Ще изчакам, накрая ще върне каквото има, пък ще докупувам БЕЛ.

Общи условия

Активация на акаунт