Шестокласници 2019/2020 Тема 2

• 32 122
  • 769
  •   1
Отговори
# 375
Какво е седмокласна поща?

# 376
Аз за каката ползвах седмокласната поща и ми беше много полезна. Преди няколко месеца се бях присетила за нея и се опитах да влезна със същия e-mail и парола, но не успях. Предполагам e претърпяла промени.

# 377
  • Варна
Я какво оживление е настанало! Чудесно! Добро дошли на новите попълнения в редиците Simple Smile
Сега като казвате за седмокласна поща, помня че лично създавах такава преди може да са вече и 10 години за тогавашните седмокласни майки. Беше нещо като sedmoklasnici в абв. Simple Smile Явно и други са възприели идеята след това. Тогава трябваше спешно да измислим начин да споделяме и пазим информация за задачи, ПИ, инстуктажи, статистики и т.н...
Относно нашия план за догодина - както и преди съм споменавала - мисля да го караме без излишно напрежение, ще намали тренировките до 2 пъти седмично, испанския ще мине повече онлайн, за да не губи време в път, а и си установиха с учителката добър ритъм и така по време на ДО, за фотографията се чуди още дали й се ходи, но ако иска, ще си я продължи. И така смятам ще е достатъчно заета, за да се "филмира излишно" за НВО. Освен това целта ми се струва постижима и без особен напън. Само да е здрава и да не я тресне някой бесен пубертет се моля, че се нагледах на внезапни промени у близки дечица Sad

# 378
  • София
Ако на някой му е интересен анализа на матурата бел. - 7 клас - https://bel7blog.wordpress.com/

# 379
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Simple Smile Simple Smile Благодаря.
оказа се, че  на работа не става, а вкъщи няма проблем. Simple Smile

ако чуете вой на койот, да знаете - дала съм тестовете. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 380
  • На морето!
Ха ха, моят койот драсна навън. Нямам шанс да дам каквото и да е.
Евентуално до края на седмицата мога да пусна един.
Относно планът догодина - няма да спираме тренировките и пътуванията, ще опитаме максимално да запазим нормалното си ежедневие + курсовете по БЕЛ и математика.

# 381
  • В светлината на слънцето
Ние сме си стиснали ръцете на 1 абсолютно почивен месец - август. Това, защото през юли ще има дистанционно лятно училище в Адванс, може би и малко дистанционни уроци по Бел. Много се радвам, че го прие учителката, защото при нея е много трудно записването. Ще има малко часове и на живо, за да се видят и се види върху какво да се работи. На курс няма да ходи по бел, ще разчитаме само на учителката и класната, която е много добра. Това, смятам, ще му е достатъчно. По мат продължава в СМГ.
Ще си кара и тренировките, защото няма как - те си имат график със състезания, освен ако не ни вкарат пак в положение. И английски продължава догодина, та хич няма да му е лежерно.

# 382
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Има 6 по български, а учителката е дракон Simple Smile - значи курсове не му трябват; знам къде са му пропуските, ще наваксваме леко у дома.

по математика е като приказка от Чуковски Simple Smile Simple Smile не от 2 до 5 все пак, но от 4,88 до 6 - равномерно разпределени.
грешки на елементарните задачи, основно от невнимание, защото не са интересни. та догодина това ще борим.
Simple Smile смятам да го държа на нокти днес и да му дам теста утре, когато ще е омаломощен от чакане.
сега знае, че съм подготвила нещо, а не знае какво и е на нокти..

# 383
  • В светлината на слънцето
Големият проблем у наше село ще е грознописът и артистичното излизане извън редовете. Мъка, мъкаааа...

# 384
В тази седмокласна поща дали може да го има този изчерпан сборник?

# 385
DjuDjo, мога да ви пратя линк на ЛС, но сте ги забранили.

# 386
  • София
Лулу, и ние сме със същия проблем - пише с краката си, донякъде е обяснимо, защото пише с лява ръка и много изкривява редовете. Голяма борба ще пада.

Санака, аз миналата година си исках достъп, но не съм я ползвала, обаче с малкия мисля, че трябва да упражня по-голям контрол –терор в случая Laughing, че айляк повече го раздава.

Dive , същата е пощата , в абв, има и доста стари теми. Миналата година имаше инвазии и разни хакваници, но успяхме да я опазим, само да мине матурата по математика утре и ще отправим официално искане към седмокласниците за връчване Simple Smile)) С 2005 набор имаше условие да са редовно пишещите, за да се даде достъп, мисля условието бе в поне 3 теми да са писали..

Моя синковец се скатава за прочитна литература за списък, не ми споделя от училище да са му дали такъв, но ще го хвана за ушите като се прибере от игра днес. Imp
Той по принцип обича да чете, дори темата за преразказ, която се  е паднала на тазгодишните седмокласници, щеше да му дойде дюшеш, защото му е любимата книга на Братя Мормареви и я е чел няколко пъти. Съответно днес много се ядосваше, че тази година не е седмокласник, защото вероятността да се паднат и догодина братята клони към 0. За извънкласни занимания се надявам, че ще запази интереса си към пианото, и няма да се откаже от леката атлетика, за която аз настоявам, тъй като има склонност към натрупване на запаси и държа да се движи. Той залита и по програмиране, но Телерик и конкретно Яшу, за моя огромна изненада, не бе неговия курс, а и не виждам къде ще го сместим.

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 18:37 от звездица

# 387
  • у дома с любимите си хора

ако чуете вой на койот, да знаете - дала съм тестовете. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ще се ослушваме,тъй да знаеш. Simple Smile

# 388
DjuDjo, мога да ви пратя линк на ЛС, но сте ги забранили.
Благодаря. Май го оправих.

# 389
  • София
Аз засега си трая, изчаках да мине последният учебен ден,  утре ще му сервирам, че има двуседмичен курс през юли - трябваше да е април, но днес ми съобщиха, че ще се проведе все пак.
Утре също се ослушвайте, воят на самотния койот ще е от нас 😂

Общи условия

Активация на акаунт