Шестокласници 2019/2020 Тема 2

• 32 121
  • 769
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, и аз открих тези тестове на сайта на Регалия. Ще разпечатам за проба.
Къде са тези тестове на Регалия? Нещо рових ама не намерих......

# 451
Относно смените...аз вчера звъннах в нашето училище да попитам. Казаха , че ще стартират с първа смяна. /90% сигурност./ Дано е така!

# 452
  • На морето!
Днес сутринта казах на младежа, че му давам задача- до края на деня да намери 40 минути и да направи изходното ниво по математика за 6ти клас на Регалия.
Направил го веднага, още преди да измие зъбите, за около 7-8 минути, смятал на ум, една задача директно я прескочил и резултатът е 60%. Искал да го направи и да не го занимавам после, че имал д.треноровка и някакъв ивент в играта. Dizzy Face Е, ако така ще я караме, аз подкарвам бЕлото от сега.
Свялям му книгите на Киндъла и го оставям за днес. Утре ще дам изходното по БЕЛ, дано там поне покаже по-сериозно отношение.

# 453
  • София

Направил го веднага, още преди да измие зъбите, за около 7-8 минути, смятал на ум, една задача директно я прескочил и резултатът е 60%. Искал да го направи и да не го занимавам после,
Лелеее, ако на моя младеж му дам такава задача, ще има едни уговорки...ама сега ли?, ама не може ли утре?......
Браво на момчето, щом за 7-8 мин е постигнал 60%, значи ако се съсредоточи ще станат 100%

# 454
Не успявам да сваля тестовете за Регалия. Може ли някой да ги сподели за упражнение?

# 455
дано не греша но ми се струва че е ето това

http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/tests-np_6kl/reg … 6/6kl_mat_t10.pdf

ние работим в училище с едно помагало на здравка паскалева и мая не помня фамилията й. Там има доста хубави завършващи тестове и не са малко , в които ги разхождат доста обстойно по материала.

# 456
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:

сaмо за регистрирани Sad

# 457
  • София-Младост
st. Dobri
Отвори линка даден от re ge.
Отварят се 4 стр. пдф формат, 3-4 са някакви задачи по МАТ.

# 458
Добри, линкът който дадох е онлайн публикуван  тест , но един тест,  изходен на шести клас на Регалия. Нека който няма регистрация като нас се пробва.
На моя син няма да го давам. госпожата им е дала за домашно за изрешават десет задачи от различни раздели и всичките 10 изходни теста от нашето помагало. Те са също по 24- 25 задачи.  Вече четвърти ден смята .

# 459
Simple Smile Simple Smile на първата страница видях линкове и се метнах с плонж, а то имало още страници!

Simple Smile бързата работа...

# 460
Може би ще ви заинтригува и комбинираното им състезание за бъдещи седмокласници. Има теми и отговори от няколко години, но преди 2019 са по старите учебни програми.

# 461
всичко ме интересува Simple Smile Simple Smile Simple Smile
и предизвиква точно обратната реакция в Горинич...  Simple Smile

# 462
Всичко ме заинтригува мен, но не и синковеца. Той е рисувател, артистична натура, математика я решава, но е до там, не му е в кръга на интересите.

# 463
Благодаря за тестовете! Вече започвам да събирам материал за упражнения за догодина:nerd:

# 464
  • На морето!

Направил го веднага, още преди да измие зъбите, за около 7-8 минути, смятал на ум, една задача директно я прескочил и резултатът е 60%. Искал да го направи и да не го занимавам после,
Лелеее, ако на моя младеж му дам такава задача, ще има едни уговорки...ама сега ли?, ама не може ли утре?......
Браво на момчето, щом за 7-8 мин е постигнал 60%, значи ако се съсредоточи ще станат 100%
О, не, те бяха доста лесни. Изобщо не му е сила математиката.
Регистрацията е бърза и безплатна, с нея може веднъж да се направи изходно по БЕЛ и Математика. Сигурно и други ресурси има, но не съм гледала.

Общи условия

Активация на акаунт