Шестокласници 2019/2020 Тема 2

• 32 106
  • 769
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Привет и от мен.
Стискам за седмокласника.
Исках да запиша дъщеря ми на курсове в Милениум, но едната им база не работи, за другата им трябва да знам каква смяна е следващата година, което при нас
е неизвестно. Така, че оставаме на вариант уроци. По български имаме. Търся по математика. Иначе е отличничка, завърши с една петица. Съвестна е доста.
Относно смяната догодина - училищата, които са на двусменен режим следва да осигурят първа смяна през втория срок на седмокласниците. Това нещо го научих скоро.
Класната на моето дете, сега в края на тази учебна година, съобщи, че първият срок ще са втора смяна.
Синът ми набор 2004, випуск 2018, бе втора смяна втория срок.

# 511
  • София
В нашето училище седмокласниците винаги са втора смяна първия срок и първа смяна втория. И преди 7 години с по-голямото ми дете беше така.

# 512
Да използвам темата.
Прганизира се традиционния лагер пленер , за трийсетина деца от училището му основно  5-6-7 клас. Много искам да го пусна но и се страхувам.  В еленския балкан ще е. Вие как бихте постъпили. От една страна не искам. От друга страна ДО беше трудно, с липса на организация и  с много напрежение... пък и цялото това заточение. Не искам да съм прекалено мнителна , но не искам и да съм излишно лекомислена  - вие как бихте постъпили?

# 513
Моите и двамата заминават на лагер на 6.07. Искат ни бележки от лекар от 3.07. Вярвам, че всичко ще е наред!

# 514
Ние имахме планиран лагер за август и го отказах.

# 515
  • София
Ре ге, вместо отговор, да питам: приемат ли външни деца Simple Smile

# 516
И моите деца ще имат самостоятелни почивки, с приятели.

# 517
  • София
Ре ге, вместо отговор, да питам: приемат ли външни деца Simple Smile
Добавям: “ а родители” ? 😜

# 518
Ако търсите лагери в Еленския балкан, Университет за деца имат много интересни летни академии там.

# 519
  • София
Започвам да се замислям и аз за лагери. Наборът имаше "велика" идея - да си наемат вила в Нови Искър, 7-8 деца, но да е без родители. Обяснихме, че не може и защо не може. Издирват сега екскурзоводка, която да е с тях от 12 до 19 часа...луда работа. Основната идея е да ритат на двора и да слушат музика, без някой да ги "ръчка" за нещо. То е ясно, няма да се получи, но какви идеи ги ражда главата му...

# 520
  • В светлината на слънцето
Моят трябваше да бъде на спортен лагер на море от баскета, но нещо даде на заден (точно тогава му е рождения ден). Иначе щях да го пусна, ама като не ще...

# 521
  • Варна
Синът ми трябваше да е на спортен лагер в края на август месец. Отказахме се да го пуснем.

# 522
  • На морето!
И аз бих пуснала моят син на лагер лятото. Сега чакаме инфо за летния спортен лагер в края на лятото, така или иначе те са по преходи и тренировки навън по цял ден, прибират се за хранене и вечер уж за дискотека, но повечето са толкова изморени, че сядат навън около басейна по групи, в които така или иначе са в ежедневен контакт покрай тренировките. 
Със съучениците си той не иска да ходи вече. Последният път 3-4 момчета от класа правили големи глупости (щом чак възмутили останалите деца, а не са ги възхитили) и след този лагер почти никой от класа не иска да ходят заедно някъде. Нещо не се сработиха децата от класа, не можаха да създадат добър колектив, надявам се в следващото училище да си паснат повече и да има по-приятна атмосфера.

# 523
Имам въпрос към майките на момчета. Споделете за някоя интересна книга за тяхната възраст.

# 524
  • София
Моето диване е фен на Братя Мормареви и на детските повести на Павел Вежинов-“Произшествие на тихата улица” и “Следите остават”.
Обаче как ще го “боря” със задължителната литература, и аз не зная 😳

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 22:34 от звездица

Общи условия

Активация на акаунт