ДЕВЕТИ КЛАС 2019/2020 - 3

• 36 781
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Слушам ББ по телевизията - ЕС затваря границите си. Че кой иска да идва в ЕС в момента?! Дори Ислямска държава призова привържениците си да не ходят в Европа. Joy

# 91
  • София
Да се вясна, в тези тегави дни! При моите и двамата, 9 и 5, в едно училище, онлайн обучението тръгна гладко и сериозно, доколкото е възможно, платформата е стабилна, учителите се справят, часовете са редовни още от първия път, така е както писа Яна по горе. Деветокласникът става в 7:00, прави си чай, държи да е  черен, и сяда. Сега съм доволна, че му угодих да му купя по мощен компютър (разбира се за игри), когато мрънка, закрепен здраво за бюрото.  Е, има бъзици, май си говорят, когато са с изключени микрофони, закачат се, но...мисля, че е добре.  Следобед е втората смяна.  Притеснява ме обаче заседяването, което се очертава дълго. Тези дни са истинско изпитание за всички! Бъдете здрави!

# 92
  • София
Десем, ми не знам. Rolling Eyes
У нас е така. Не знам по кои предмети ни се припокриват преподавателите, ще погледна.
За химията, моето беше така. В 7 клас дупка, той не знаеше елементарни неща. В началото на тази година споделях мисля, как учиХМЕ заедно един уикенд, от електронно четимите учебници за 7 кл.
Не е стигнал до Оли, не вярвам и да стигне някога Joy, но разбра за какво става дума. Не му е интересно обаче, докара нещата до 5 и остана мега, хипер, гига доволен. Но да, свърза нещата с математиката и му е доста по-лесно.

# 93
  • София

Не знам дали ви е попаднало, но при нас т. 2 не се изпълнява. Joy

(на монитора от горе е)

# 94
  • София
Лулу, жива и здрава да ти е рожденичката ! Да има много късмет !
Аз с това извънредно положение нещо не насмогвам и почти не влизам тук, ФБ и т.н.

# 95
  • София
ММ реши днес да пита наборката защо седи по цял ден затворена в стаята си. "Ами, аз съм на училище от 9 до 5, какво искаш?" Joy

# 96
Сега,кви сте значи?!накарахте ме да се засрамя,че охулих учителите на набора,а вие благодарите.
   Аз също искам да благодаря на тези,които се пренастроиха и се опитват да влязат в час.и на тези,които набързо си направиха ФБ профили,добавихме в групата на родителите и там се дава отчет кой бил в час,кой не написал домашно.Обаче на тези,които пращат само линк към онлайн учебник и казват "Аз не обичам да работя с компютър,няма да благодаря.
   И аз не обичам ръкавици,маски,спирт /олющи ми се кожата на ръцете от препарати/,ама .....
   Такаааа-насметох го вчера Убавеца,че не пратил домашно по математика,не пратил имейл на класната....Дразни ме,добре че е сестра му у нас,че да тушира напрежението.
    Днес и двамата имат онлайн уроци,и в унито ги почнаха на видеовръзка по някои предмети.
  А тя милата не е излизала от 2 седмици и половина.Вчера я водих на разходка до Кауфланд,много се вълнуваше.Днес съм и оставила талона на едната кола,до нас има пункт за ГТП,ако иска да я прекара.Каза,че даже ще се гримира.
  В социалният ни календар вече имаме две отменени сватби,една на път да се отмени,и един бал под въпрос.Един волейболен уикенд във Вършец отпадна,не знам за Великден какво ще се случи,нашите искат да ходим на Плевен,ние традиционно там го правим.

# 97
  • София
Марулетка, аз лично неслучайно написах Учители с главно У, на тези, на които искам да изкажа благодарност. Тези, които не обичат да работят с компютър ... могат да си намерят друго занимание, защото обучението (искам да вярвам че ) премина в нов етап, израстна технологично.
Днес щерката имаше ФВС - голям смях. Включиха камерите и се почнаха клекове, коремни, гръбни, сложиха по един стол и качване-слизане, скачане на въже (който няма въже под ръка скача, размахвайки ръце). Як купон, ама никой не се сети да има каже да си отворят първо прозорците. Нищо, и утре е ден. В понеделник по програма имат модул-плуване - мисля да напълня ваната предварително, да е подготвена, че тези 30мин за нищо няма да стигнат Joy
А наборът ме смъмри, че тъкмо го "вдигнали" по математика да решава някаква задача и аз съм се развикала по телефона и цялата къща кантяла. Досрамяло го и казал, че има проблем с микрофона, да изпитат някой друг, докато си го реши. Даммм, изнесен глас имам, ама и те са виновни - честичко ми се налага да се упражнявам в ... еми, в крещене по тях.

# 98
Хахахаха,вчера ми се въртеше едно клипче на ученик пред компа, а дядо му се мандахерца по боксери.
  Аз работя на работа,звъннах днес до нас,докато говорим с ММ чувам гласът на набора.питам
"Тоя що не е в час?"  - Голямо междучасие,слизал да яде/стаята му е на втория етаж.
    Ние с щерката тематично разграфихме двора и прилежащите масички за кафе.За всяка част от деня,в зависимост къде грее снъце,пием кафе в различно заведение/според любимите ни такива/.Днес следобед е била с баща си на бирария.
   Работата ми е на оживена улица,приятно съм изненадана,че днес хората са значително по-малко то вчера.И неприятно впечатление,че роми продължават да са на тумби,че и с малки деца,на разходка.
   При мен влизат хора с ръкавици,маски,стоят си чинно на 1,5 -2 м разстояние.дори с колегата,с който обикновенно седим отвън си говорим на 2 м разстояние.

# 99
  • София
Гледах днес поредния видео урок на сина ми в Google hangouts - всички участници се виждат наредени в долната част на екрана в реално време. Та се замислих, ние не можем ли да използваме платформата, за да спретнем един виртуален запой? Ще го наречем час по енология примерно, к'во? Nerd

# 100
  • София
Брех, Санака, признах те! Не че се съмнявах в теб, ама такава креативност - респект. Аз съм ЗА, приемам предизвикателството да се науча да ползвам такива технологични чудесии, само и само да изпия чаша противовирусно с вас  Kissing Heart

# 101
  • В светлината на слънцето
Бройте още един за виртуалния запой. Blush

# 102
  • София
Нашите днес получиха упражнения за час по ФВС от класния. Joy
В час по физика беше изпитан. Часовете по информатика са тегави, защото обикновено ги карат на групи, с отделни преподаватели. Сега бяха всички 27, с един преподавател. Работеха на споделени екрани, господинът само беше с включена камера, другите на аудио и сподвлящи екрани. През 3 мин моето казваше: Господине.... и мълчание. Каза, че с 27 човека трудно се задават въпроси. Другият им господин е студент, бил зает и той онлайн, но в ролята на ученик. Аз от скука, реших да ушия поне 3 маски. Разкроих ги, но уших само 1, на ръка. Joy За утрешното ми пазаруване ще съм оборудвана.
И аз бих се включила за онлайн рандеву.

# 103
  • София
'Ми, давайте да правим рандевуто. Само че някой компютърно по-грамотен да го организира. Че аз вчера свалих две кила и 3 кичура коса, докато успея да сваля една диктовка и да я пусна през правилната програма. Weary Гледам Дидева почти остана без работа с това извънредно положение...? Joy

# 104
Аз ползвам Zoom. Joy Гледам, че вие сте по МОН.

Общи условия

Активация на акаунт