ДЕВЕТИ КЛАС 2019/2020 - 3

• 36 839
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Аз не съм получавала такава анкета и по-добре, че не ми се занимава и с това. Доживях наборката да си заплюва изхвърлянето на боклука-начин да излезне 😜. Вече идея си нямам какво да готвя, а от както работя от вкъщи, работя 2 повече, та искам вече да си ходя в офиса 😜

# 181
# 182
  • София
Санака, и аз получих анкета. Отивам да я прочета. Wink

# 183
  • София
Аз я получих първо за набора и се чудих какво да пиша - от къде да го знам какво и как учи, позасрамих се. Попълних там, както казахте, от обща култура. После, обаче, пристигна и на щерката и там съставих дълго излияние на последния въпрос.
Иначе, онзи ден (в петък май) имаше емоции в къщи. Имал, Мишо, тест по ИТ, ама word-а му нямал меню "developer", а му трябвали функции от него - да слага там падащи менюта от стрелкички, да се отваряли календари от които да си избираш дати. Четири компютъра в къщи (2 от които служебни) - никой нямаше developer - кой ти ползва тез сложни работи. Не успя да си пусне теста в рамките на часа, но явно не е бил единствен, защото им удължили срока и по-късно успял да се оправи (май нов word си е свалил и инсталирал). Но се замислих - длъжни ли сме да имаме в къщи professional версии на програмите? Длъжни ли сме изобщо да имаме word - че това е платен софтуер. Колкото за редактиране на текст, има към windows-а word-pad, отваря текстов файл, има семпли стандартни функции за редактиране. Не че ми е важно, де, ама пуста скука, нищо не се случва в живота около мен, та таз важна новина да споделя Joy
Имаме остра нижда от фризьор, семейно. Прави са хората, че след вдигането на "ембаргото" първи от кризата ще излезат фризьорите Joy

# 184
  • София
И аз с една приятелка коментирах, че след попълването на анкетата, очаквам социалните да дойдат и да приберат младежа. Joy
Ама то в тия времена на криза не се знае, може да ми изпишат вежди, вместо да ми извадят очите! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 185
Боже, смятай, че те докладвала вече! Joy

# 186
  • София
Дидева, само да не го изпратят у вас! Joy

# 187
Стая, оборудвана за тинейджър от мъжки пол имаме. Свободна в момента. Храна имаме. Сборници по математика имаме. Нет имаме. И дрехи някакви имаме. Електронните учебници са със свободен достъп. Няма да ме уплашиш. Само накрая да не се опъва да се прибере у вас. JoyJoyJoy

# 188
  • у дома
Стая, оборудвана за тинейджър от мъжки пол имаме. Свободна в момента. Храна имаме. Сборници по математика имаме. Нет имаме. И дрехи някакви имаме. Електронните учебници са със свободен достъп. Няма да ме уплашиш. Само накрая да не се опъва да се прибере у вас. JoyJoyJoy
Ъглови легла има ли-щото нали и моето дребното ще прибираш...

# 189
  • София
Светле, няма да се караме!
Дай, ще й ги изпращаме на смени, направо лагер-школа може да им организира. Joy
Дидева, подготвяй графика с датите! Joy

# 190
  • В светлината на слънцето
И аз получих анкетата. С опция да я попълня два пъти, че нали двата броя са в едно училище. Отметнах набързо таз задача.
За мой късмет и двамата се оправят сами идеално с дистанционното обучение. Чат пат някой се присеща да пита нещо по жизненотрептящ въпрос, но е рядко. Мераци да излизат нямат. Нищо, че имаме куче. Много им е добре даже вкъщи. Правят планове за лятото.

# 191
Привет!Анкета някаква и аз попълвах,беше качена на страницата  на училището,най-вероятно е същата.
    Имаме ли хора,работещи в здравеопазването?Ако да,честит проф. празник!Бъдете здрави,удовлетворени от това,което правите,морално и финансово!
   Санака,честит празник и на твоя док.
   Ние продължаваме в същия дух-работим,децатат и кучетата в нас,наборът от време на време изтрещява,но нормално.Баща му го взема да поразтовари някой друг бус със стока,да охлади страстите.Вчера  си  прави нещо по атв и бръмча из двора с него,подлуди кокошките и кучетата на съседите.
   Ученето си върви,според мен.Ще видим на края на годината.

# 192
  • София
Светле, няма да се караме!
Дай, ще й ги изпращаме на смени, направо лагер-школа може да им организира. Joy
Дидева, подготвяй графика с датите! Joy
Добре, къде сега се бутате всички?! Frowning1 Дидева на мен още миналата година ми обеща да поеме малкия! За римския принцип: "първи по време, силен по право" не сте ли чували? Laughing

# 193
  • София
Чували сме Санака, но сега сме в ИП!
Усещам, че много от нас вече искат да се отърват от децата, поне за малко.
Ето, аз днес трябваше да купя портокалов сок на младежа, по негова поръчка. Прибрах се и при дезинфекцията се оказа, че съм купила доматен. Joy
Той с неголямо удоволствие ми го преотстъпи и каза да си го ползвам със 70-градусовия спирт! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 194
  • София
А ти случайно взе доматен, така ли? А не нарочно...

Аз от моите деца не искам да се отърва. Искам всички заедно да се отървем от ученето. Искам ваканция и почивка. Започват да ми се сливат ден и нощ.

Всъщност най-много искам здраве за всички!

Общи условия

Активация на акаунт