ДЕВЕТИ КЛАС 2019/2020 - 3

• 36 859
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ох, момичета, искам да го поФаля най-накрая и моето дете. Спомняте ли си в началото на годината, разказвах как съм учила цял уикенд с него, по химия. Споделях, че е пълна дупка...
Поставихме някакви основи тогава, първия срок имаше 5, сега има 6 за срока и за годината! Nerd
Сега, далече съм от мисълта, че е баш за 6, знам си го... Но доживях да чуя, че таз наука, не е чак толкова черна и неясна! (аз все още съм на мнение, че е неясна Joy)
Чета и пиша днес в седмокласната и все си спомням нашите преживявания, лични и форумски. Мислех си, че в крайна сметка много неща са предопределени и колкото и да скачаме срещу съдбата, не можем да я надскочим. Е, това не означава, че не трябва да се пробваме...
Санака, давай да правим пикник, ама по-другата седмица, че май времето още дълго ще е преобладаващо дъждовно. Може да поръчаме от някъде нещо, във вид на кетъринг, но трябва да решим всеобщо от къде и горе-долу заявки да си дадем...

# 541
  • София
Давам! Обаче този уикенд ме няма, следващия също, а след това отивам на море. Joy След 10-ти юли?

# 542
  • София
Аз съм ЗА!
Да се ориентираме към заведение, от което да поръчаме, докато се организираме и то ще е дошло.

# 543
  • София
Ако ще ви водя по полянките близо до нас, Котилото е удачен вариант. Там мога да поръчам всичко. Грабваме го и тръгваме. Сръбско обичате ли?

# 544
  • София
Аз, да! Нямам претенции, само да не е сурова риба! Joy

# 545
Ех, ама сме бързи:)  В периода 10.07-24.07 и аз съм ок. После август.

# 546
  • В светлината на слънцето
И мен ме устройва този период. Ям всичко. Grinning

# 547
  • София
Ще се включа. 10.07 до 19.07. Пикник е супер. И аз не съм претенциозна.

# 548
  • София
И аз съм за седмицата 10-19.07.!
Пикник е супер, къде - градски - примерно ЮП или планински -нещо като Симеоновски езера или? Денем, нали?
Браво Слънчева на младежа! Химията си е черна при нас. Прави презентация някаква, беше за 6 (то и баба знае с презентация), ама крайно 6 е мираж, трудна му е, и на мене беше. Не знам дали ще дойде ден да се поФаля и аз за нещо. Но дето казвате вече си е срамно да им споделяме недостатъци, ще дойде време за женене Stuck Out Tongue Winking Eye

# 549
Е сега що сте такива ?!Вие кво дирите у 7класната-просто от любов към емоциите,или имате седмокласници?Че аз, на всичкото отгоре,баш не помня кой какви деца има.
   Аз като нямам никой след номер две,още не съм за бабинската тема,списвам у кучешката,къде да се дяна?!Култово беше при нас ,докато чакахме резултатите,култово!само че,не искам да се връща онзи период на очакване.Стига толкова.
     Аз да се похваля,малко оф,ама щерката стигна до държавен изпит,благодаря на бога,вси светии и мене си за здравите нерви.
   И айде малко по-сериозно в темата тук,ако обичате!

# 550
  • София
18-ти или 19 юли? За мен няма значение коя от двете дати.
Бора, как градски пикник, бе?! Хем минусите на града, хем минусите на пикника. Joy В близката Витоша ще ходим, аз я обходих надлъж и нашир по време на ИП, открих страхотни тайни полянки до рекички, неизвестни на широката публика, на които имаме голям шанс да сме сами. Ще наловим и малко сурова риба за Слънчевата. Simple Smile 10 години живея на пешеходно разстояние от тях и не съм подозирала, че ги има, но с този ковид нямаше голям избор, освен да хванеш гората. Знам всички тайни пътеки - Митко Палаузов ряпа да яде! Joy

# 551
  • София
Да не се отказваме от наборната тема, нищо че догодина изглежда като малка почивка между важните моменти. В крайна сметка ние сме си тук - 10 клас, 10. Каквото, таквоз.

# 552
  • В светлината на слънцето
Ние сме си тук. Ама някои ще сме и в предстоящата седмокласна. Grinning

# 553
  • София
Да не се отказваме от наборната тема, нищо че догодина изглежда като малка почивка между важните моменти. В крайна сметка ние сме си тук - 10 клас, 10. Каквото, таквоз.

Аз пък имам очакване да се оживим покрай профилите.

# 554
  • София
Ако успеем да ги разберем профилите. Аз още гадая.

Общи условия

Активация на акаунт