ДЕВЕТИ КЛАС 2019/2020 - 3

• 36 852
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • В светлината на слънцето
Ние сега попълвахме едни декларации за 10 клас - избираеми, фуч и спорт по избор. То реално само при спорта имаше избор - измежду 5 варианта. Останалите са задължителни и това май са профилите на паралелката - 1, 2, 3 и 4. Ако е наистина така, при нас ще бъдат: немски, английски, математика, бел. Но може и да няма нищо общо с онова, което следва да избираме в края на 10 клас.

# 556
  • София
Ако успеем да ги разберем профилите. Аз още гадая.
И аз съм в неведение 🤔 Ще нищим и матурите и профилите.🙂
За срещата, колкото и да ми се иска да ви видя, ще пропусна. Нищо лично и никаква параноя.

# 557
  • София
Лулу, всички училища слагат поне фуч бел и мат, заради новото НВО. Според мен не е показателно.

# 558
Мина ми и това през ума като го попълвах.

# 559
  • София
В Испанската профилите за сегашните десетокласници са ясни отдавна. Надявам се да останат същите /и със същата възможност за избор/ и за нашия набор.

# 560
  • София

Да ви покажа нашата глезана. Един месец ми се разказа играта да бърша и мия след нея. Продължаваме смело напред. Иначе се е наместила в сърцата ни и не знам как сме карали без нея. Това беше лирично отклонение и не по темата,ама дано ми е простено.

# 561
masissa, прекрасна е! Heart

# 562
Оооо,красотичка!!!!
   И ние попълвахме някакви декларации или заявления за ФУЧ и още нещо,ама класната под строй ни каза какво да пишем.Т.е. нямахме право на избор.Немски,БЕЛ,математика.
    Аз съм на ръба на нервна криза вече с тая нашата гимназия- тече оформяне на годишни оценки-кой даскал влязъл,кой не влязъл,моят син сега се сетил,че му трябва оценка по немски при шефката.ама то видиш ли,имало връзкари,дето ще влязат в дсд.Е има,винаги е имало.ама ако ти си седнеш на задника и цял срок си бетон откъм знания и оценки,сега няма да ти дреме.
   Не можах да ги науча моите деца,че нищо не се прави в последния момент.А те все така,за последно оставят.И после-олеле!!!
   Точно в момента едвам се сдържам да не му набия шамарите на маминия Убавец!!!Направо съм във възхита от своята сдържаност.

# 563
  • София
За ФУЧовете: чух тук, че вече има декларации за попълване (нали си имам агенти), нооо реших, че този път ще мълча - да се оправя сам. Е, появиха се по някое време. При нас също не са по избор, т.е. профилът ги е определил. Само с ФВС се намесих. Първо каза "волейбол", а като го питах: не искаш ли бадминтон? (с ръст неподходящ за волейбол е) той: какво е това? аз: федербал Joy (той тренираше тенис до 8 клас) само виж да се уговориш с някой, че да имаш партньор Joy

# 564
  • София
Desem, формулярът беше електронен, в WORD, не PDF или jpg... Wink
Но аз не съм пипала нищо, удовлетворяват ни!

# 565
  • София
Електронен, колко да е електронен. Принтер, химикалка, подписи, снимка, пращане (добре, че и гълъб нямаше в схемата) ... цялата електроника е едно Joy

# 566
  • София
Е, преди да се разпечати, може да се коригира.

# 567
  • София
Е, преди да се разпечати, може да се коригира.

То нямаше какво Joy (имената не ги броя)

# 568
  • София
Електронен, колко да е електронен. Принтер, химикалка, подписи, снимка, пращане (добре, че и гълъб нямаше в схемата) ... цялата електроника е едно Joy
А восъчен печат и гарван имаше ли? Laughing

# 569
На една приятелка предложих, ако е в pdf, лично да изтрия ФУЧ, ако не искат ученикът да го посещава. Но видях, че файлът е уърдовски, тоест всеки може да го изтрие и тогава да подпише само останалата част.

Общи условия

Активация на акаунт