ДЕВЕТИ КЛАС 2019/2020 - 3

• 36 851
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • В светлината на слънцето
Изобщо не се занимавах да принтирам и подписвам. И на двамата само върнах заявленията с посочен избран спорт. Повечето родители така процедираха.

# 571
  • София
Дидева, само да не те разберат младежите какво оферираш Joy

# 572
  • София
...... Първо каза "волейбол", а като го питах: не искаш ли бадминтон? (с ръст неподходящ за волейбол е)
Нищо подобно! Ще играе либеро.😀Ако е бърз и с добра координация, но не е висок, става либеро. Няма да му трошиш хатъра! Волейбол иска детето. Значи- волейбол!😍😀

# 573
А за спорта аз въобще не видях какво се предлага.Синът сам си го разпечата,попълни,сестра му подписа и го занесе в у-ще.Надявам се да има волейбол и да е избрал това.Нали помните нашите драми с волейбола- така и не иска да каже какво са си казали с тренера,как са се разделили.Просто каза,че приключва .Въртях,суках,- бетон.Само ме помоли да спра,темата за него е крайно болезнена и да помоля родата-ворейболистите,да спрат да го разпитват по темата.И ме предупреди,че ако ме срещне тренера,може и да се оплаче,че не се е държал възпитано.
    Аз се съобразявам с него, лично продължавам да се вълнувам от този спорт,но избягвам да коментирам.Явно наистина темата е болезнена.Тренерът два пъти ме среща и минава на отсрещния тротоар-сигурно и той е нещо гузен.Това за спорта, отплеснах се.
    В събота  е балът на училището- доколкото разбрах без учители ще бъдат.Директорката е поискала от ресторанта през място,те са казали,че не може.И тя отказала да има бал.Но учениците се организирали,май не точно всички ,и бал ще има.

# 574
  • София
При нас такива формуляри няма за сега.

# 575
О, Боже, добре, че догодина приключваме със сагата 7 клас. Липсва ми онзи емотикон, дето удря 20 пъти глава в земята. Чухте ли новите промени в матурите след 7 клас и оценяването след 12 клас? След 12 клас щяло да има повече изисквания за 3, че сега много лесно минавали. Това - айде, съгласна съм. Но след 7 клас пак ще има упражнения на гърба на децата. Промяната не засяга предстоящите 7 и 6 клас, ще засегне предстоящия 5 клас. Та вече в матурите по бел и мат ще има включени въпроси и от други предмети: история, география, физика, химия и т.н., с цел да се наблегне на повече придобити знания или нещо такова като обяснение беше. Майкоуууу!
https://www.google.com/amp/s/nova.bg/amp/news/view/2020/06/25/29 … D0%25B0%25D1%2581

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 15:51 от lulumba

# 576
  • София
Най-малкия го хваща тази промяна за НВО и не знам какво още ще го хване до завършване на 12-ти клас. Много се уморих вече аз... Weary

# 577
# 578
И моят син ще е от опитните зайци, сега ще е 5 клас.
 Вероятно ще се наложи да увелича количеството боя за коса  Simple Smile

# 579
Тия са за разстрел значи.

# 580
  • София
Дай боже, да е само това! Joy Дори за повече съм съгласна. Simple Smile

# 581
НННАчииии,много съм хепи,че минахме вече седми клас.Остава да избутаме до 12ти.Нашият човек вече го е дал уво.Снощи им смениха програмата за днес,вместо сутринта,бяха втора смяна заради дипломиране на 12ти клас.Обаче наборът е на работа следобед,наложи се да се обяснявам на класната.Единият ни работник не ще да идва заради короната и синът ми пое неговите смени.
  Нямам търпение да свършва тази учебна година и да минава тоя изпит по немски!!!Без нерви останах!

# 582
  • София
И моето вече е на уволнение! Днес май цял ден е играл на компа, защото баба му каза, че от неговата стая цял ден се чуват викове, крясъци и трясъци..., предчуствам как част от стипендията ще отиде за ново бюро, в скоро време... Rage
Иначе съм доволна, и от детето, и от ДО, но не искам това да става постоянна форма на обучение. Той е страшно социален, не показва да му влие някак ситуацията, но знам, че му липсва живия контакт с приятелите!

# 583
  • София
Моят, пък, последните 10-ина дни се стегна и започна да наваксва проспаното през втория срок. Божееее, ако така беше учил през цялото време...... мечтииии!  До стипендия не го докара, но успехът е приличен, поне в цифрово изражение. Аз, обаче, не съм доволна от подготовката му.🙄 Начинът му на учене, мога да определя, като газ- спирачка, газ- спирачка, и пак .... Така не се трупат ТРАЙНИ знания.
Търся му работа за през ваканцията, но не успявам да намеря нещо подходящо.🙄 Накрая, ще взема аз да му стана сезонен работодател.
Гласи се за някакъв морски лагер от училище, но на фона на епидемията с коронавируса, в мое лице има силен опонент. Тийнове и спазване на дистанция, и противоепидемечните правила. 🤐, са толкова възможни, колкото спазването на необходимото отстояние, в агитката на ултраси. Голяма драма е по този въпрос. 🙄

# 584
ТМ, моята ще ходи на морски лагер. Такова чакане, че сърце не ми даде да я отрежа. Дано не се заразят и не вършат големи глупости.

Общи условия

Активация на акаунт