Отговори
# 240
Здравейте, януарски мами!Аз съм от февруарките и много искам да ви питам нещо,защото сигурно вече усещате бебчетата си.Възможно ли е вече да усещам и аз бебока или това са контракции?Под пъпа малко от ляво и от дясно усетих леко стягане,а после само от дясно,все едно ми се опъва корема.И аз не мога да го определя точно какво усещам,защото е за първи път.

# 241
  • София; Дружбето
Бебо трябва да е, контракции имам  в момента , те са втвърдяване на корема 9става на топка). ТАКА ЧЕ ,ЧЕСТИТО Hug

# 242
rosenna, боли ли те като се опъва корема?
Ако си слаба и с по-фина структура може да сетиш бебето, макар че то е още слабичко за осезаеми движения. Стягането на корема е признак за контракция, а бебето се усеща като бълбукане в началото.
Ако те заболи се обади на лекаря си, непременно.

# 243
Не не ме боли,стряскам се по скоро .Не съм и слаба,но от както съм забременяла съм отслабнала 4 кг

# 244
  • София; Дружбето
При мен ритането започна да се усеща точно като опъване на стомаха долу под пъпа. Някой път даже така опъва, че се налага да натисна с пръст, за да спре  Crazy А сега вече се борим

# 245
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Галина, ние с Алекс купихме този модел на чико, преди 3 години, с оранжевата разцветка.Страшно е удобна с трите части - в началото дълго време ползвахме зимният кош,след това много дълто време кошчето за кола,до миналата година -летният вариант - и сега не мисля да купуваме друга количка,просто защото тази ми е запазена и адски функционална.Няма да сръркаш с избора,повярвай ми Laughing Laughing

А да ви попитам къде и на какво училище ходите,да знам да се присъединя,септеври,когато се приберем Grinning

С Алекс ходих в Шейново( там и раждах),бях много доволна,но тогава ходих в последните месеци.

Аз преди малко си дойдох и почивам. Пак обикалях по магазините и си харесах доста неща. Купих 1 гащеризон и 1 боди и съм доволна. Харесах вана със стойка за голямата вана, но нали вали, щеше да се намокри кутията и не я взех.
Снимките са супер, Цвета не е вярно, аз мисля, че всички се разкрасяваме, имам чувството, че се променяме с часове.
Харесах си тази количка, много е функционална и маневрена. Какво ще кажете?

# 246
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Мами, да Ви кажа само,че сега като ви чета за това как ви риткат бебоците,моето така се размърда - явно разбира ,че отсреща има сродни души Laughing Laughing Laughing  Тъкмо се притеснявах,че днес не съм го усетила и ето Laughing Laughing

Аз съм в Приморско, и е такава адска жега,че едвам оцелявам...........не мога да дишам,не мога да ходя на слънцето...Сигурно е 35 градуса...................... Crazy

# 247
мамчета,искам да се похваля,че днес за парви пат усетих бебчо.беше валнуващо,не беше ритник,а бълбукане Laughing Grinning Joy

# 248
  • В офиса
Момичета, изчезвам за 3 седмици  Mr. Green
Докато ме няма да сте много здрави, ей, бебчовците да растат и да ритат и да се заредите с много положителни емоции.  Hug
От мен целувки, прегръдки и до септември Heart Eyes

# 249
  • София
Днес си получих бебешкото легло "наследство" от леля ми. Изглежда здраво и запазено. Ще му теглим 1 лак и се надявам да стане като ново. За сметка на спестеното легло възнамерявам да не пестим от матраче и да купим хубаво такова!

Освен леглото леля ми ми докара и 1 кашон мои стари бележници и учебници. До сега ги разглеждах и ме навяха такива мили спомени от гимназиалните ми години  Rolling Eyes Ех, а беше време..... Така се развълнувах, че ме заболя корема и отивам да си легна! Не знаех, че един бележник от 9 клас може толкова да ме разчувства... бременна му работа!

На Тинкърбел желая много почивка и хубави емоции!  Laughing

# 250
здравеите мами много се радвам че открих този фором                              и аз чакам 2ро бебче на 13 януари                                                                някои ще ми кажели кажели какво е доплер newsm78

Последна редакция: пт, 11 авг 2006, 17:45 от a.nedeva

# 251
# 252
Направих новата тема, но пишете тук докато заключат тази и след това се местим, че най-вероятно ще пътувам и няма как да я направя по-късно. Лека събота и неделя на всички! Почивайте си!

# 253
приятно изкарване и на теб, Гале и го карай по-леко Simple Smile

# 254
Всички излизат в отпуск Laughing аз също, от 21.08 за две седмици. Ще се излежавам и ще плувам в морето Hug
Весела почивка на всички и много ритничета Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт