Отговори
# 225
За количката: цената на четириколката е 970 лв., има я същия вариант триколка на 1200 лв. Цената включка всичко на снимката + раница, дъждобран. Много е подходяща за нашите бебета заради зимния кош за новородено. Тя е най-вече за мами който повече пътуват с кола, защото всичко се разглобява и можеш да качиш бебето с коша без да го събуждаш. Много е маневрена, аз вчера я разхождах в магазина, но е доста скъпичка. Всеки си решава, аз тъй като съм със желание за поне още 1 дете ще ми е необходима по-качествена.

Предложения за заглавия на теми:
1. Януари - тихо сняг ще трупа, с бебета ще ни затрупа.
2. Януари бавно наближава, тогава бебе ще се гушка в мама!
3. Януарчета добрички махат със крачета и ръчички!
4. Януарски сладки беборани със щастливи и красиви мами.
5. Януари студ ще ни завари, но на бебето гласчето, ще ни топли сърцето.
6. Януарски мами бебета сънуват, за свойте европейчета вече те бленуват!
7. Бавно ЯНУАРИ наближава, а в корема нещо шава.
8. Бебчо в коремчето ни шава, ЯНУАРИ с усмивка то ще ни дарява.

Гласувайте!

Ако вземем решение за заглавието да пусна тема, защото събота и неделя има вероятност да заминем за провинцията, да не заключат темата, че не мога да копирам списъка с термините.

А след малко ще ходя да си купя ваната която харесах и после ще пусна снимки.

# 226
аз гласувам за:
3. Януарчета добрички махат със крачета и ръчички!

Последна редакция: пт, 11 авг 2006, 11:33 от ninishte

# 227
Гласувам за : 4. Януарски сладки беборани със щастливи и красиви мами.  Flutter

Благодаря за успокоението,че няма да съм единствената отказала се от това БХС  Peace
Дано всички бебенца са живи и здрави  Heart Eyes

Галина, количката наистина ми се вижда скъпичка  Rolling Eyes но за 1-во бебе мисля,че е оправдано   Wink
Ако имахме финансовата възможност,когато избирах количка за Хриси, със сигурност щяхме да инвестираме в по-скъпо и качествено бебешко возило  Sunglasses
Аз едва ли ще взема такава,понеже за повече от 2 дечица на тоя етап не сме мислили  Laughing
Но мисля,че още е рано да купувам каквото и да било ,пък имам и много бебешки дрешки (неутрални на цвят ) .Към финала ще накупя няколко гащеризончета , бодита и количка  Grinning

ivonska ,ако искаш като моята, ето ти една готова  Heart Eyes само че синичка

Копирай този код:
Код:
[url=http://www.baby-gaga.com/][img width=64 height=64]https://assets.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not-found.svg[/img][/url]
И го сложи в профила си,в полето под ПОДПИС: Следкоето натисни най-долу на страницата бутона ПРОМЕНИ ПРОФИЛА

# 228
и аз гласувам за НОМЕР 3 теми4ката.

# 229
  • Willebroek, Belgium
аз гласувам за :
Януарчета добрички махат със крачета и ръчички!

# 230
Някой може ли да ми обясни къде точно се намира "Upstairs" и какво е точно  Confused кафе ли, клуб ли...  Rolling Eyes

Тия сбирки,дето ги правите за това у-ще ли са?

15. 08. 2006г. – 09.30 ч. в Upstairs (София, бул. Витоша 18) – Зари Задикян, адвокат от Център Съвременни родители ще представи темата “Юридически аспекти на бременността и майчинството.”

Извинявам се за въпросите,но не видях информация в темата ни за какво точно става дума  newsm78

# 231
Да, същите са. Като вървиш по "Витошка" минаваш "Солунски" в посока ЦУМ след около 50 метра в ляво. Това е заведението с масите на втория етаж, ако се сещаш. Като застанеш в района ще се ориентираш по бременните жени, едвали някой е виждал повече бременелки на едно място, първия път на мен ми беше малко странно, а като излизаме по-късно от заведението се блокира тротоара. Laughing

# 232
  • София; Дружбето
Ходих на преглед сега в Шейново , че тия контракции вече почнаха да ме притесняват. Младото македонско девойче изпадна в потрес като казах че съм 19 седмица Laughing Но успокоителното е, че било нормално и ми предписаха магнерич и но-шпа. Пак ще се тъпча с хапчета.
Ще дойда във вторник, доки каза да си правя почивки  Crazy

# 233
  • Варна
Здравейте, момичета!
Аз утре съм на преглед и се надявам всичко да е наред и да се види пола на бебето. Много момченца наистина ще има, аз определено се надявам да е момиче.
Смятам да си направя изследването БХС, за мое успокоение, въпреки, че резултатите при всички положения са вероятностни.
Чета, че много от вас имат проблеми със съня, е при мен той си е железен, нямам оплаквания. Но аз ходя на работа и пътувам доста всеки ден, а това може би ме изморява и си отспивам после.  Wink
Всичко най-хубаво от мен и поздрави.

# 234
Леле момичета, здравейте и от мен  Simple Smile Не знаете какъв студ е днес в Русе - сутринта сигурно беше не повече от 15'  newsm78 Хич не ми се стори лятно, сега се опитва да изгрее слънчице, ама да видим дали ще се пребори   Simple Smile
Момичета - последен ден на работааааааааааа  Simple Smile Simple Smile Simple SmileОще само 3 часа и край, едва ли и ще се върна повече тук, което значи свобода и спокойствие  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Нямам търпение вече  Simple Smile

# 235
Момичета пишете ме и мен към мъжките мами:) В мен расте малък пикльо:)
От 21ви тръгваме на градина.Казвам "тръгваме" , защото първите дни ще ходя с нея по няколко часа, докато свикне:)Много съм доволна, малката има голямо желание, всеки ден ми казва "айде тотидеме детска гадина"Simple Smile
А за количката на Галина- тя включва и столче за кола, така че цената не е много висока.Ние взехме за Кайа Quinny freestyle XL- be[e okolo 1000 лв. , а не е със столче за кола.Но съм много доволна.Определено , ако човек има възможност да си го позволи си заслужава.Пък и ние имам намерение да я ползваме за три дечица,, така че ще се изплати:))))
Поздрави на всички мами:)

# 236
Да се похваля, купих си ваната която вчера харесах.   bath1 Точно такава търсих и намерих. Влезте в албумчето с покупки да я видите и да си кажете мнението. Много е готина, анатомична е и има вграден термометър, ако изтине водата отчита.

# 237
много е готина  newsm10
super покупка  smile3501

# 238
  • Willebroek, Belgium
galina страхотна е вани4ката smile3521също така ми се вижда и много удобна.

# 239
  • Варна
Много практична изглежда ваничката, да си я ползвате със здраве.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт