Отговори
# 210
doll, аз си пуснах БХС, защото съм паника и половина Wink Мъжа ми вече се примири и само чака да му кажа къде съм си записала час и за какво Blush Горкия, как ме търпи Thinking

# 211
  • София
Хей добро утро на всички ранобудни мами Laughing,
и аз съм от вас Crazy
Днес съм особено щастлива - бях на преглед.
 newsm44 newsm44 newsm44
Водя аз мъжо да се порадва и той на бебо, а акушерката казва ами то касата поема 2 прегледа и аз съм ги използвала, ако искаш ехо-граф, ще си плащаш Money
Ами добре аз така чакам този ден вече цял месец, че нищо не може да ме спре да го видя, исках и потвърждение на пола, щото миналия път ми се стори много рано - 12 седмица за 100% сигурност. Naughty
Леле умрях от кеф страхотно се въртеше, шаваше, чеса се по носа, по коляното.. видяхме му атрибутите Embarassed, викам на доктора искам снимка.   smile3532
И втората причина за голямата ми радост днес е - от утре съм в отпуска  smile3521цели две седмици smile3508
Момичета бройте ме за училището във вторник, няма да мога да пише от утре, щото в къщи нямам интернет Crossing Arms
Нямам търпение да се запознаем, аз ви чета и ви гледам снимките от сбирките,така че ще ви позная Laughing, само ме имайте в предвид. Ще гледам да дойда по - рано към 9 добре ли е или може и по-рано?

# 212
  • София
Мили мами, и аз уви няма да съм тук до понеделник, отивам в Родопите за съб. и нед. Иначе - за вторник се надявам да реализирам намерението си да бъдем заедно (и да ми разкажете за лекцията вчера...)

Междувременно Ви прегръщам, леки и приятни дни и да си усещате бебетата, както аз моят малък разбойник  smile3540 (от утре сме в 1-ви ден на 18 г.с. се оказа на прегледа в сряда) smile3521

Ниниште, не можеш ли ти да ми инсталираш тая проклета линийка???  Praynig

# 213
Ама какъв дъжд се изсипа във Варна, като из ведро, с гръмотевици. Разхлажда Grinning
Викс, поздравления!
Аз чакам с нетърпение понеделник, тогава ми е следващия видеозон Hug

# 214
  • София; Дружбето
И аз вече нямам търпение да дойде понеделник, таткото да се запознае с бебо Crazy

# 215
  • София
doll_ , не се тревожи за БХС, не всички го правят! Аз лично се отказах. Ще наблегна на ехографските прегледи във Фемина. След първия лекарката ми каза, че нямам показания за БХС и по желание мога да го направя. Ама аз се почесах.  Crazy

ivonska, ти в кой кабинет се опитваш да си запишеш час при Марков? Телефонът във Фемина е 9833020 или ти другаде ще го "ползваш"?  newsm78 И наистина - 10 септември е неделя  Thinking Или имаш предвид 9 октомври?  newsm78

Аз във вторник също съм на линия и мисля вече по-редовно да посещавам мероприятията. Май вече ще пазим по 3 маси  Joy  Laughing Ако съдя по събитията до тук, във вторник ще бъдем аз, Ивонска, Викс, Нинище, Клеми, Галина - 6 броя. Нека KayRenn, Stiliana и Цвета да потвърдят ще бягат ли от работа пак, както и колко допълнителни приятелки ще водят! Естествено, всеки друг можещ и желаещ също е добре дошъл!   bouquet

# 216
Добро утро, мами!  Hug
Много момчета, много нещо!  Laughing Sunglasses А дамите защо се крият? Много срамежливи девойки през януари, момичета  Embarassed  Laughing
Аз днес се бях настроила да поспя добре, но някакъв глупак си палеше колата точно пред входа и ме събуди. А то не бе палене, не бе чудо - повече от половин час, то беше ясно, че няма да запали, но човека упорит!  #2gunfire #Cussing out Накрая се принудих да стана и да затворя прозореца, но така и не заспах повече!  #Crazy
Момичета вие можете ли да спите нощем, вече не знам какво да правя.  #Crazy То сега му е времето, после и да искам няма да може  Cry

# 217
  • София
Аз вторник ще дойда, стига да има кой да гледа моя звяр, защото повече с нея няма да идвам. Нито чух лекцията, нито успях да си изпия капучиното, нито остана няой, който да не разбра кое дете е най-палавото.  Crazy Crazy Crazy Ей, не се издържа с нея вече, само да дойде септември да тръгне на ясли, че  Crazy.

# 218
здравейте мами!Май само аз не усещам бебчо и взех да се притеснявам.Започнах да му говоря,но пак нищо не усещам.Какво точно усещате newsm78

# 219
  • Варна
 Не се притеснявай. Аз също все още не мога да се похваля че имам сериозни усещания. На два пъти наистина усетихупорито и нетипично "бълбукане", но само това за сега.
 Да се похваля- днес успях да се преборя за час при Балев за друга сряда. Стискайте палци всичко да е ОК, че вече мина почти месец откакто не съм виждал бебчо- и взех да се притеснявам.   

# 220
  • София; Дружбето
Аз няма да идвам във вторник, защото имаме точно тогава важна среща в офиса. Пък и темата не ми харесва, но за четвъртък ще съм на линия. Ако дават хубави подаръци взимайте и за мен Crazy

# 221
и аз не сам виждала бебчо много време и разбирам как се чувстваш.вярвай,че всичко е наред и ще е така

# 222

Ниниште, не можеш ли ти да ми инсталираш тая проклета линийка???  Praynig

За съжаление (в случая) само ти можиш да си променяш профила  newsm12

# 223
здравейте мами!Май само аз не усещам бебчо и взех да се притеснявам.Започнах да му говоря,но пак нищо не усещам.Какво точно усещате newsm78

Не се притеснявай и аз не го усещам, или го усещаме но нямаме представа че е ТО. Пък и нали знае че при всеки е различно - кога ще се усети

# 224
някой път,можеш да усетиш,все едно гащи4ките ти стават леко по-тесни отпред.Не само това,разбира се.Някой път прили4а на пересталтиката.Друг път на гъдели4кане отвътре.Но и да не усещаш нищо е нормално!Те са толкова леки и нежни докосванията на бебето,4е можеш и да не разбереш на този етап,4е е то!
    Малко да се развеселиш.Погледни следното нещо:
    http://rapira.ru/index.php?id=369
    Препоръ4вам го и за тези,които се усещат загрознели!

Общи условия

Активация на акаунт