Отговори
# 195
  • В офиса
Синьо щъркелче, моля Sunglasses Лелеее, другия януари - месец на момчетата.
И сега какво, всичките красиви необличани роклички и финтифлюшки дето ги пазех ще си останат пак необлечени  Sunglasses
Забавното е, че на връщане от прегледа, като ме срита в пикочния мехур и аз си помислих: "Стига ме рита, бе Сашко". Александър не ни е сред имената, между които избираме, няма да го кръстим така, ама някак отвътре ми дойде.

Галина, количката е един път. Кажи Чико, другото няма значение  Grinning
Макар че, аз лично съм фен на големите гуми.

# 196
какво е доплер

# 197
Много мъже! Вече се събраха за 1 футболен отбор, запазете ми място при резервите! Praynig И аз мисля, че ще се присъединя към вас, но още не е ясно. Къде се губят девойките, незнам. Joy

Тинкърбел, аз също предпочитам триколка с големи гуми, но заемат много повече място и са по-тежки. А и моята кола е с малък багажник и трябва и това да имам пред вид. Тази е много маневрена и това ме устройва, а иначе другите атрибути са същите.

# 198
Всеки път все по-малко се харесвам Crazy Май на девойка отива Laughing

и аз като теб си мисля че погрознявам, но за теб не се учудвам ...

# 199
Тинкърбел, да ти е живо и здраво момченцето Hug Станаха ли вече един футболен отбор?
Хайде, къде са ни девойките Grinning

# 200
  • ville de Quebec
Тинкърбел, честито момче! Ти това искаше, много е хубаво, че желанието ти се изпълнява Laughing
Охххх, аз трябва да чакам чак до 5 септември...

# 201
Тази сутрин станах късно Mr. Green в 7 часа Joy
Навън е валял дъждец, много е свежо.
Гали, ще ме светнеш ли за цената на количката, заедно с екстрите ли върви - столчето и кошницата. Много ми хареса на снимката.

# 202
  • София
Добро утро!
Тинкърбел, честит ти мъж!   bouquet

Аз си мисля, че започвам да усещам бебо как мърда. Рано или не - и преди имах такива усещания, но от време на време, не всеки ден дори. Надявам се да е ТЯ!  Mr. Green

А Цвета да спре да говори глупости, че ще се карам!  Naughty  Crossing Arms

# 203
Тя е Ними, тя е... Аз се примирих, че скоро няма да ми кажат пола, но все си мисля, че ще е момче. Иначе ме рита по цял ден. Сега гледам прогнозата за Бургас, че мислим да се смъкнем към Созопол за уикенда, ама май и там ще е хладно. Да видим сега какъв багаж ще глася като нямам дебели дрехи  newsm78

# 204
  • София; Дружбето
Честит мъж Тинкърбел  Hug
Вчера слушах коментар че на 7-ми в Шейново са родени 21 бебета и от тях само 4 момчета. В нашата групичка се оформя обратна статистика Mr. Green

# 205
  • София
Привет, дами! Съжалявам, че не можах да дойда на училището вчера, но една приятелка ме принуди ''спешно'' да кръстя нейната беба вчера, в 10 ч., в Драгалавски манастир... Нямах шанс... И ми липсвахте!  txtloves Умрях от яд, а и темата ме вълнува, но... майки - кво да ги пра'иш!  Mr. Green

Кръв за БХС ми взеха в болницата на Мазнейкова, няма висене, хората са мили и струва 30 лв вкл. ехографския преглед. Мъж сме и ние! Резултатът - може и по телефона. Така обичам аз...

Една приятелка с магазин за бебета ми даде възможност да накупя стока за около 950 лв на цена... 450!!! Моят малък мъж си има почти всичко... Но си беше шанс наистина, от който аз тутакси се възползвах.

# 206
Здравейте, момичета!
Ето ме. Благодаря на всички за отзивчивостта! Hug Измерих си кръвното и се обадих на доктора и той ми разясни, че състоянието ми е съвсем нормално. Ниското кръвно е нормално при бременни, някои даже припадали Shocked А за кървенето от носа каза, че явно имам по слаби капиляри. На някои им тече кръв от венците (както всички знает това е нормално при бременни), а явно на мен слабото място ми е носа. Така, че днес съм по-добре и по спокойна. Поне вчера си отспах вкъщи. Явно имах нужда Tired
Тинкърбел, честито ти мъжленце.  Peace
Отивам да гледам снимките ви.
Хубав ден!  bouquet

# 207
Синьо щъркелче, моля Sunglasses Лелеее, другия януари - месец на момчетата.

ХАйде честит мъж и от мен  Hug
Ако и мойто бебе е момче  baby_neutral ... пазените розови дрешки от Хриси ще отидат в кумата ми, дано скоро и тя се похвали  Sunglasses

Това БХС не съм го правила с предишната бременност, говорих със свеки,която е лекар дали е необходимо да се направи такова изследване- тя е на мнение,че ако няма причина - не е необходимо  Thinking А тук чета,че всички правите и съм в чуденка  Rolling Eyes

Галина, количката е един път. Кажи Чико, другото няма значение  Grinning
Макар че, аз лично съм фен на големите гуми.
Напълно съгласна съм  Peace
Количката,която си избрала, Галина, е страхотна.Ще споделиш ли цена и подробности  Flutter
Аз също ще трябва да купувам количка,понеже от Хриси не ми остана такава (продадох я,защото беше огромна, пък и беше доста тежка-15кг  Crazy )
Моят съвет е да погледеш колко малка става,като се сгъне, колко позиции има на облегалката, маневрени гуми (признала съм Куини в това отношение,но те пък са мн. скъпи   Confused ) и не на последно място колко тежи само количката  Wink

vvenkova ,чудесно е ,че всичко е наред  Grinning Аз също страдам от това виене на свят...с предишната бременност бях по същия начин.Още по-гадно е, защото аз имам склонност да събирам границите,което е опасно  Confused Но с повече почивка и по-малко притеснения  всичко си идва на мястото  Peace

Хубав ден, мами    bouquet

# 208
  • София
Хм, опитвам се да си запиша час при Марков за 10.09, но в кабинета от вчера никой няма... Имате ли идея да не са в отпуск??? Самият Марков също ме изключи на мобилния...

# 209
  • София; Дружбето
Не са в отпуск, защото аз имам час за понеделник при него newsm78 АМ 10.-9 не е ли неделя?

Общи условия

Активация на акаунт