Zebra – съвършеният избор за добра хигиена

• 19 284
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
Тя е много малка, за да ме разбере. Мием ръцете, лицето, зъби, казвам й кое е мръсно и не трябва да се пипа.

# 571
Миене на ръце веднага след прибиране вкъщи! Също и преди и след хранене.
Миене на зъби сутрин и вечер!
Душ всяка вечер!

# 572
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Миене на лице,ръце и зъби сутрин.След тоалетна ръцете се мия и преди и след хранене.Дрехите които се носят навън се сменят с домашни при прибиране.Душ се взима всяка вечер.

# 573
Миенето на ръцете,лицето,зъбите.

# 574
Миене на зъбите всяка сутрин,миене на ръцете след ходене до тоалетна,взимането на душ всяка вечер,всяка вечер преди лягане миене на зъбите и ръцете.

# 575
  • София
Това, което и аз правя - миене на лице и зъби сутрин и вечер, ръце - преди всяко хранене, след излизане, след тоалетна, ежедневен душ, махане на дрехите, с които се ходи навън.

# 576
Редовно миене на ръце, зъби, лице. Ежедневно преобличане.

# 577
Уча го редовно да си мие ръцете, лицето и зъбите.

# 578
  • оттам, откъдето започва България
Сутрин след ставане - измиване на ръце, зъби и лице. През деня отново миене на ръце преди ядене, след ходене до тоалетна, при изцапване. Всеки ден смяна на дрехи и бельо. При прибиране отвън задължително събуване на обувките до вратата и измиване на ръцете.
Вечер преди лягане - душ, миене зъби.
Скрит текст:
Малкият ми внук е много сладък. Гледа батко си как си мие зъбите и той започва да си мие четирите зъба, но толкова усърдно, че можеш да умреш от смях. Още като имаше само 2 зъба майка му го научи да ползва четка за зъби.

# 579
  • Вдън горите тилилейски
За съжаление все още нямам деца, но когато имам, бих ги учила на това, което аз правя: сутрешен тоалет, миене на ръцете след тоалетна, преди хранене, след прибиране у дома, миене на зъби сутрин и вечер, тоалет преди сън.

# 580
Ежедневно къпане, преобличане, миене на зъбки сутрин, редовно миене на ръцете. И като цяло поддържане на чист и спретнат вид.

# 581
Ние все още се учим на основните неща. Всяка сутрин мием очички, зъбки ръчички. Преди и след ядене мием ръцете, след излизане и прибиране смяна   дрехите, с които сме били навън. Всяка вечер се къпем и се учим да си мием зъбите 😆

# 582
  • Пловдив
Най- важното за мен е редовното миене на ръце - преди хранене,  след тоалетна и задължително след прибиране вкъщи. Всяка вечер  - душ и миене на зъби.

# 583
  • Г. О.
   Често мия ръцете си, а сега - още по-често:) Правилото за 30 секунди го спазвам сега, иначе съм по-бърза. Никога не съм имала търпението за това, а знам, че трябва.
    Относно хигиенните навици у децата - миенето на ръцете винаги преди хранене, след хранене и след прибиране вкъщи; миене на зъбките след хранене; миене на дупето винаги, когато е ползвал гърне; задължително къпане всеки ден.

# 584
Миене на зъбки, ръце, обличане на домашни дрехи, когато се приберат и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт