БУРГАС, морето и неговите прелестни майки (10)

• 17 519
  • 308
  •   1
Отговори
# 120
здравната каса е до психото в морската близо до Туризма и тенис кортовете - в долината на паметниците Wink

# 121
  • у нас

Sinara, учих във Васил Априлов - да не би да се познаваме?

tanya_79 по снимка като те гледам ми се струваш позната, но явно е от другаде. Е, нали градът е малък..... Като дойдеш на срещичките ще се видим.  newsm47
А като заговорих за срещи днес имаше ли такава? newsm78

# 122
Здравейте Бургаски майчета.Надявам се, че нямате нищо напротив и аз да се прлисъединя към Вас

Добре дошла jesika18  bouquet 

# 123
Здравейте Бургаски майчета.Надявам се, че нямате нищо напротив и аз да се прлисъединя към Вас

bouquet  bouquet  bouquet

# 124
  • Бургас
здравейте момичета! някой бе питал за "Тони" - не съществува вече, поне така казаха в съседния магазин зад стоматологията

# 125
  • Бургас
Момичета има ли някоя от вас листовката на Цитросепт? Моята я изгубих някъде и всеки път

като ми се наложи нещо ходя да питам в аптека и сега ми мина гениалната мисъл,че някой

може да я сканира и да ми я изпрати

ще съм му много признателна   bouquet

# 126
  • Бургас
моя позната много ми хвали д-р Томова/педиатър/ ,аз нямам лични впечатления,но съм останала с чувството,като,че ли има представа за по-късно захранване,ако искаш мога да ти дам координати
точно Томова е за ранно захранване. Моята приятелка, която ходят само при нея има кърма в изобилие. От 1вия месец им въведе соковете, а от 3-ия сумати пюрета! Толкова й се нервя, тайно, ама всеки си знае сам за себе си...!
 Hug

# 127
  • Бургас
Sesana, Честит Рожден Ден!

Много здраве,щастие и прекрасно настроение ти желая!

newsm59  bigdance2 Tada

# 128
  • Бургас
и ми се ще да получа координатите и имената на педиарите, които подкрепят късното захранване, защото имам лудата идея и в Бургас да се отвори консултативен център по кърмене, какъвто се откри в рамките на ССК в Майчин дом - София Grinning
Предварително ви благодаря за проявеното внимание дори да изчетете поста Grinning И се надявам да се включите със свежи идеи.
д-р Маргарита Димитрова!(832883; 0888650145) Благодарение на нея сме само на кърма откакто се е родила бебка. Искам да кажа, че преди да се появи бебка нямах никакво намерение и желание да кърмя. Благодарение само и единствено на нея и форума, разбира се, в момента сме само на кърма, въпреки, че имах големи трудности в началото. Каза ми, че до 6-ия месец минимум няма да захранваме с нищо. Много й благодаря за упоритостта и куража, който ми дава и затова, че постоянно ме надъхва! Hug

# 129

честит ден ден,Танче! да си жива ,здрава, права и корава  Joy
а сега сериозно  Crossing Arms Желая ти мн щастие,радост,късмет,здраве,пари и мн любов.
   bouquet

# 130
Момичета,
Благодаря ви за отговорите за педиатри в МР.Сега остава да реша.
Лек ден и чао!

# 131
  • вкъщи
момичета спешно ми трябват координатите на фризьорка в славейков,която да прави добре кичури.парите нямат значение.

# 132
  • Бургас
Честит Рожден ден, Sesana! Желая ти много здраве, щастие и късмет във всяко начинание!
Ей сега от Света София ми казаха, че по никакъв начин не мога да си сменя педито преди декември  newsm45. Ужаааас  #2gunfire

# 133
Привет и от нас,
Марианамама, аз ходя при Илиана- бл 80, това е точно зад бирария Перфета(бившия "Орфей"), много съм доволна от нея и аз съм на кичури и винаги ми ги прави много сполучливи.
Честито на всички празнуващи днес newsm59, живи и здрави.И ние имаме повод днес ставаме на 4 месеца, черпя по едно по случая cheers
Приятен ден на всички.

# 134
  • Бургас
И гледай ги ти нашите. Вие пък откъде се сетихте за моята скромна особа  newsm78 Аз вече нали дъртея и крия пък те ме хванали  hahaha
Сега сериозно: Благодаря ви от сърце за поздравленията. И по една голяма наливна виртуална бира.
Можеш да си смениш доктора с молба в Здравната. Така знам. Никой не те задължава да чакаш декември.

Общи условия

Активация на акаунт