БУРГАС, морето и неговите прелестни майки (10)

• 17 479
  • 308
  •   1
Отговори
# 105
Само да питам - става въпрос за частната клиника срещу Механото, нали? Тя не е ли на д-р Михайлов, така известен с "милия" прякор Касапина? Този човек прави аборти в 6-тия и 7.мия месец. Подсъдим е по дело за смъртта на родилка в Ямбол. Докторът, който ме израждаше в София беше вещо лице по делто. Човекът беше потресен Sick Пък аз му допълних впечатленията с един разказ от майка ми, която между другото е педиатрична сестра и много добре знае какви ги е вършил Михайлов навремето Sad
С две думи - пари да ми дават там няма да отида да раждам Naughty

Да Confused Този "човечец" когато установи бременност, вместо "Честито", казва "Ще те изчистим"

# 106
  • Бургас
mimi78 с две ръце съм за Ганчева и ние сме при нея и съм мн доволна мисля,чер няма да съжаляваш

# 107
Балабанова ми е съседка и много ми я похвалиха ама кабинета е далече та се отказах от идеята да ходя чак до МР ама много била готина Peace
За тия от Света София питайте Танина
преглеждат по ЗК сигурна съм
а Михайлов............. без думи щото да не нарушавам добрия тон на форума...... #2gunfire #Cussing out

# 108
Привет на всички,
Имам въпрос относно педиатър в Меден Рудник - д-р Ганчева или д-р Балабанова?Кой ще ми препоръчате?
Благодаря ви!
Лека вечер!

Ами аз лично няма да ти препоръчам нито една от двете, но това си е лично мое мнение  Naughty
Аз бях записала малкия при Ганчева когато се роди, на годинката я смених със друга, не ми се разкзва защо я смених, че ме хващат лудите като се сетя  #2gunfire
Балабанова е педиатърка на децата на повечето ми приятелки, всичките ходят при нея само за консултациите и ваксините, разболее ли се детенце бягат на чатно .
Сигорна съм, че ще има и майки които са доволни от тях, но това е което мога аз да кажа.

# 109
Момичета копирам това от черния списък, за да видите как се гаврят с нас в "добрите " лаборатории.
Внимавайте с тях!
ето тук писах   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=27431.new#new

"Завинаги в черния списък МДЛ.Лина.ЕООД - в частност лабораторията с-у Космос. Вече няколко пъти упорито им давам втори шанс да направят както трябва изследванията на Даниел, но уви. Толкова очевадно си пишат резултати както им дойде и както си харесат или измислят. За капак вчера за пореден път - абсолютно грешни и неверни резултати. Дадохме за тестване урина за наличие на белтък. Вкъщи същата я тествах 2+/това само за ориентир и става като топнеш лентичка - за 2 секунди т.нар. изследване/. След 3 часа "изследване" от тяхна страна , резултат - /отрицателен/ , на същтата урина която измерих с 2+. Значи няма как да е отрицателен, при условие , че 4 дни е с белтък от 2+ нагоре. При което обяснението от тяхна страна беше ми ние сме направили изследването и това е резултата. Пълни глупости. Дори те тествали с реактив, което означава , че при всички случаи трябва да покаже повече от моите ленти, защото е много по-чувствителен и в повечето лаборатории вече не ползват реактив. Дано съм обяснила правилно и да ме разберете за какво абсурдно нещо става въпрос.
А и още по-фрапиращ случай от миналата година. Когато Даниел беше в болница в критично състояние дадохме за изследване кръв за протеинограма, за да се разбере колко е ниско нивото. А тея бяха толкова нагли, че ни караха да чакаме няколко дни, защото го правели сам в четвъртък , или нещо подобно. Това не е най-гадното - трябваше ни много спешно. Та не сама ни караха да чакаме а и дойде резултат с перфектни показатели   , при което и лекарите в болницата казаха " е тия вече съвсем се оляха, как не ги е срам". А те хората преценяват ме кво ше му е на дете на почти 2 годинки  - екстра си е  - перфектни стойности. Само дето не знаеха за каква криза става въпрос. Иначе сигурно щяха да ги напаснат.
И още - преди няколко дни пак изследване на биохимия, пак така какво ще му е на дете на почти 3 годинки - перфектни резултати- биохимия - ОК.
Не дай си боже да попаднеш на тях с  много сериозен проблем, няма и да разбереш как може да пукнеш от техните резултати. 
Това е от мен - внимавайте с тея печелбари дето ги интересува да си вземат от нас паричките, а дори не си хабят материалите за изследвания или пък са им достатъчно стари за да дават тези абсурдни резултати!"

# 110
Благодаря ви много за всички съвети, които ми дадохте! Ще раждам в болницата в Бургас. Не съм чак таква принцеса. Мисля, че ще го понеса. Все пак всички майки раждат там. Само да стигна до там. Всичко да е наред всяка мизерия ще понеса щом нямам избор.
Сега имам друг въпрос. Споед вас разумно ли е да пътувам извън страната в 4 месец? Има ли мами тук, които са пътували и какви са рисковете?

# 111
ако се чувстваш способна...мисля 4е няма да има проблем да пътуваш....
моя приятелка ходи до Гърция в 6м бременна и то с ферибот...но не е имала проблеми,освен леко повръщане.

# 112
ЦАЧИИИИИИИИИИ честит ти нов аватар, честит четвърти месец на Дениз   bouquet и честито ви смяна на Перпериконското местожителство  Joy

Таня_79 аз записах Христо в Света София, но не ми казаха нищо за тези докторките от сайта. Тези, които работят със здравната каса май са д-р Ангелова и д-р Джендова. И двете са в един кабинет, различни смени, на втория етаж. Ние сме при Ангелова, но не мога да я препоръчам, поради простата причина, че досега не сме се разболявали сериозно. Верно, имахме сополки и кашлица преди две седмици и ни изписаха Стеримар (солена вода да се пръска в нослето) и едно билково сиропче за кашлицата Алтеа. Т.е. жената е за билковото лечение и не бърза да тъпче с антибиотик. Също май е за ранното захранване, ако това има значение (пита ме дали давам вече зеленчуково пюре). Като човек е готина  Wink Лошото е, че май доста народ е записан при нея и има опашки, но пък като отвори вратата и види, че чака бебе: "Я да видим това бебенце за какво чака  Simple Smile" и прередихме опашката  Wink На мен лично в Света София ми е по-близо и затова го записах.

P.S: Забравих да кажа, че и аз съм се срещала с "д-р"Михайлов заради едно течение дето си имах и което не се оказа безобидно. Прегледа беше нещо от рода на "Събличай се, лягай", хвърли едно око от около два метра разстояние и каза "Сифилис"  Shocked Аз съответно станах и си заминах. Не помня само дали и пари не дадох, ама сигурно съм дала.

Последна редакция: нд, 13 авг 2006, 11:07 от Танина

# 113
Благодаря ви много за всички съвети, които ми дадохте! Ще раждам в болницата в Бургас. Не съм чак таква принцеса. Мисля, че ще го понеса. Все пак всички майки раждат там. Само да стигна до там. Всичко да е наред всяка мизерия ще понеса щом нямам избор.
Сега имам друг въпрос. Споед вас разумно ли е да пътувам извън страната в 4 месец? Има ли мами тук, които са пътували и какви са рисковете?

Имаш избор мила-Варна, Сливен, аз лично в Добрич родих(там ми помогнаха и изобщо да забременея).Аз също не съм изобщо принцеса, Wish Mr. GreenПричината да избера друга болница пред бургаска е, че по отношение на мен като се започне от детството ми тук са правили само грешки, който в Добрич лекарите са поправяли.Когато дойде момента да направя избор за това къде да се роди детето ми, реших да не давам шанс на лекарите тук да проявят некадърността си по отношение на малката
ДА опитвам се да те разубедя, макар и да не е ни най-малко моя работа.И все пак знам че каквото и решение да вземеш, то ще е най-правилното  и най-доброто за бебчо  bouquet

# 114
ЦАЧИИИИИИИИИИ честит ти нов аватар, честит четвърти месец на Дениз   bouquet и честито ви смяна на Перпериконското местожителство  Joy
Благодаря мила Hug  bouquet
  cook cheers Wine Glass cook cook от нас

# 115
  • Бургас и някъде на изток в Лондон
wish не е проблем да пътувах ако се чувстваш добре и нямаш проблеми с бременността.Аз забременях в UK.В 12 г.с пътувах до БГ.Стоях тук 2 месеца и в 5 месец обратно до UK.В края на 28 г.с се прибрах окончателно  защото съм решила да раждам тук,а и едва ли някоя самолетна компания ще ме качи по късно.Е рискове винаги има но всеки сам решава.Сигурна съм че сама ще си прецениш.Успех newsm10 newsm10

# 116
Здравейте Бургаски майчета.Надявам се, че нямате нищо напротив и аз да се прлисъединя към Вас

# 117
# 118
Позната е при Джендова. За нея само знам, 4е е за ранно захранване и кърмене до 6-ти месец, ако има зна4ение.

# 119
  • Бургас
Аз питах за тези педиатърки, защото само те фигурираха в сайта на болницата. Защо ли другите ги няма? Благодаря на всички за информацията.Утре съм последно при мойто педи и ще си искам картона и епикризата. А къде е Здравната каса?
Не всички мила раждат там и не всички сме принцеси - просто май парите са едни и същи,а разликата е огромна.
Sinara, учих във Васил Априлов - да не би да се познаваме?

Общи условия

Активация на акаунт