БУРГАС, морето и неговите прелестни майки (10)

• 17 475
  • 308
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Цачи - испешъли за теб

Малко съмнейшън, че ме познаваш, щото аз бях от лежащите без да мърдат, ама знам ли.
Пък за масовката ме пишете и мен.

# 91
  • Бургас
Някой може ли да даде мнение за д-р Цвяткова или д-р Томова от Света София, че ще сменям педиатърката?

# 92
мами,я дайте съвет,моляяяя.
вижте тук за кво иде реч

# 93
  • Den Haag
Здравейте, знаете ли къде са преместели детския магазин "ТОНИ"?
в първата дясна пресечка на Александровска,като тръгваш от стоматологията надолу. магазина е точно на края на ули4ката.
Др на4ин да стигнеш там е от спирката на Ботева,пресичаш и си на пресечката на която се намира магазина.  Peace
дано съм ти обяснила ясно.
Казаха ми, че и от там са го махнали. newsm78

# 94
верно
няма го
тъкмо днес гледах ама нъцки
а някъде из бумагите имах техен телефон - ГСМ и стационарен - нали бяхме взели количката та ще се разтърся и ще попитам да ви информирам нали съм Мара Подробната Peace

# 95
Асе аз също съм за  Peace С каквото можем ще помагаме  Hug
Др.Калудова/тази която ти похвалих/ тел. 0888 20 64 20

jeijei ти при коя педиатърка ходиш  Thinking

# 96
ехоооооооооо,каква е тази слаба активност  newsm78
я бързо да се от4итате пред мен в реди4ка  Naughty
кви са тез спотайвания? Thinking
искам ви всички утре в 10:30ч на патиланско царство и няма да извинявам никого  Naughty
отсъстващите ще се наказват според Наказателния кодекс на република България с  #2gunfire (разтрел)....
а посмейте да не дойдете де.  Laughing

# 97
Здравейте и от мен, вече с новото попълнение в семейството. Благодаря на всички за поздравленията и пожеланията за малкото бебе. За сега не остава свободно време за четене и писане във форума, но много скоро се надявам да стана по-активна. Прелистих мъничко от последната тема и видях, че Ренито също се е сдобила с бебче. Рени, да ви е жив и здрав малкият Галин и много да ви радва.  Честито също и на galiq82-поздравления за малката красавица. Сигурно пропускам и други новопоявили се бебчета, но като прочета предишните темички, ще се информирам и ще си поправя пропуските  Simple Smile Асинка, чудесна идея имаш, Бургас има нужда малко да се образова на тази тема, особено педиатрите!

Последна редакция: сб, 12 авг 2006, 19:31 от Soleada

# 98
Привет на всички,
Оф, все не ми остава време да пиша, но редовно ви чета и мога да кажа че ви познавам вече всички задочно Wink
Тедка, за тези бебешки корички ние ги махнахме с бебешко олио и с гребенче, при нас подейства ако искаш пробвай, намажи я да посеги малко и после  я среши дано да се махнат не е нещо сериозно. Wink
Лека вечер на всички.

# 99
Привет на всички,
Имам въпрос относно педиатър в Меден Рудник - д-р Ганчева или д-р Балабанова?Кой ще ми препоръчате?
Благодаря ви!
Лека вечер!

# 100
  • у нас
Някой може ли да даде мнение за д-р Цвяткова или д-р Томова от Света София, че ще сменям педиатърката?

Д-р Цвяткова е познавам лично, но по друг повод. Освен, че е педиатър и работи в Св.София, работи и в инфекциозното в трета поликлиника. Добра е и като човек и като специалист. д-р Томова не я познавам, но съм чувала също добри отзиви. Незнам, обаче дали работят със ЗК.

tanya_79 ти къде си завършила средното си образование?

# 101
Привет на всички,
Имам въпрос относно педиатър в Меден Рудник - д-р Ганчева или д-р Балабанова?Кой ще ми препоръчате?
Благодаря ви!
Лека вечер!

ами ние сме при Балабанова и не съм мн доволна,а за Ган4ева незнам  Rolling Eyes

# 102
Искам да ви попитам нещо! Днес заговорихме за раждане ( то далеч още, но ...), та се зачудих в частната клиника в Бр.Миладинови, дето е до военна болница може ли да се ражда. Нищо не намерих в нета. Моля, ако някой знае да ми каже. Благодаря!

Не те съветвам да ходиш там.В тази клиника преди около 5 години ми поставиха диагнози: извънматочна бременност, рак на матката и третото вече го забравих к'во беше.Добре че отидох и при друг специалист, нито една от диагнозите не отговаряше на истината.

# 103
Само да питам - става въпрос за частната клиника срещу Механото, нали? Тя не е ли на д-р Михайлов, така известен с "милия" прякор Касапина? Този човек прави аборти в 6-тия и 7.мия месец. Подсъдим е по дело за смъртта на родилка в Ямбол. Докторът, който ме израждаше в София беше вещо лице по делто. Човекът беше потресен Sick Пък аз му допълних впечатленията с един разказ от майка ми, която между другото е педиатрична сестра и много добре знае какви ги е вършил Михайлов навремето Sad
С две думи - пари да ми дават там няма да отида да раждам Naughty

# 104
даааа,на Касапина е клиниката.  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт