Американски колеж - деветнадесета тема

• 48 980
  • 786
  •   1
Отговори
# 585
  • Отвъд алеята зад шкафа
Май само от форума и от блога има някакви данни, споделени от родители. Все не ми се вярва да е била толкова лесна математиката, все очаквам някакви уловки и прочее.

# 586
И аз така.

# 587
100% има уловки. Моят пубер сподели, че на модулът с 25 задачи е имало няколко много тежки. С дроби и доста сметки. На други не и е било ясно какво питат. Може би част от тези са анулираните 3, за които писаха вчера.

# 588
  • София
Моята девойка също потвърди, че е имало времеемки задачи, неясни също. На първия модул дори не и е стигнало времето за последните 3 задачи заради такива. Тя дори се е изненадала колко много са задачите. Нещо сме се заплеснали ние двете с нея и и не сме разбрали за количеството. На другите се е организирала и ги е решила навреме...

# 589
  • Отвъд алеята зад шкафа
То модулите се дават разбъркано, така че не знам кой е първи модул, но според моята дъщеря имало раздел с 14 задачи, с 25 и още един с...28, но не е сигурна за него.

Чудя се с черновите какво се случва?

# 590
Това е от сайта на Данибон:
25 въпроса – математика 23 въпроса – математика 14 въпроса – логика 27 въпроса – четене с разбиране (4 текста)

Неяснотиите за които споделя моята девойка за от модула с 25 задачи.
Днес започа да се досеща за някакви уловки при алгебричните задачи.
Сети се и за задача с някакви линии, която я е затруднила и е отнела много време.

# 591
  • софия
Да, последният модул е бил 14 задачи логика.

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 21:39 от zvаnchе

# 592
  • Отвъд алеята зад шкафа
Дъщеря ми се сеща само за задача с преброяване на правоъгълници, за броя на петъците във високосна година, която започва от сряда, и за 2 на 50-та степен минус 2 на 49-та степен минус 2 на 48-ма степен.

Забравих да кажа, че не са им дали да си смъкнат маските изобщо.

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 07:06 от gadamer

# 593
  • Sofia
Моята няма никакви спомени от математиката, освен от броя на задачите Simple Smile...

иначе не са ги пускали до тоалетна, поради някакви "сложни организационни причини"...

както винаги очаквам да разбера повече от самите резултати, отколкото от нея самата... нищо ново - излиза в транс...

# 594
  • софия
Да попитам старшите: успявате ли да влезете в грейдлинк през компютър?

# 595
  • София
Не винаги виждам оценките обаче. По случайност вчера се виждаха. Не знам дали не трябва периодично да си триеш кеша на компютъра.

# 596
  • софия
Току що пробвах и през телефона. Вече и там не става. Може би нещо работят.

# 597
  • Там, където мечтите се сбъдват
При мен се виждат, но са разменени с assignments, т.е. в графата assignments излизат grades и обратното:)

# 598
  • софия
Или нещо се счупило съвсем или в момента нещо работят от самата програма. Вече не мърда ни напред ни назад и през телефона.

# 599
  • София
Аз също не успявам да вляза в платформата.

Общи условия

Активация на акаунт