Американски колеж - деветнадесета тема

• 49 121
  • 786
  •   1
Отговори
# 510
Само за сверка: нали никой не е получил мейл с разпределение по сгради/стаи за изпита? Само часови интервал за явяване на бариерата, нали така? Да не съм затрила някое писмо Flushed

# 511
  • Отвъд алеята зад шкафа
Само за сверка: нали никой не е получил мейл с разпределение по сгради/стаи за изпита? Само часови интервал за явяване на бариерата, нали така? Да не съм затрила някое писмо Flushed

Нямам мейл с разпределение, само с информация, че трябва да се отиде на един от двата входа.

# 512
Разпределението е по часове - в кой интервал да се явиш, в зависимост от входящия номер. Предполагам, на място ще ги разпределят по зали. Разбрах, че могат да си носят лека закуска и вода. Значи ли това, че ще имат право на някаква малка чанта, която да остане на съхранение далеч от тях по време на изпита, разбира се? За мене е важно, защото Диването губи всичко, което му е в ръцете в свободно състояние. Единственото решение да не се разпилее е закуска, телефон и паспорт да са пакетирани заедно и закачени за него в някаква малка раница или мешка, например.

# 513
  • Там, където мечтите се сбъдват
Миньон, обадете се и попитайте. Събират ми всички вещи като телефони и после им ги раздават, така че предполагам има места за оставяне на малки чанти, пликове.

# 514
  • София
Може с малка раница - личен документ, ключове, шоколад, телефон, портмоне - няма как всичко да е в джобовете.

# 515
Деца от АК, ще ги посрещат и отвеждат до съответната сграда след като се регистрират - май в балона ще ги регистрират. 

# 516
Преподаватели от АК по БТВ.

# 517
Преподаватели от АК по БТВ.
Нещо интересно казват ли? Резюмирай, моля, за тези, които нямаме възможност да гледаме. 10х!

# 518
  • софия
Темата е за събитията в Щатите.

# 519
  • Плевен
Успех на децата утре !!!

# 520
  • София
И аз да пожелая успешно взимане на изпита утре на децата на пишещите тук родители! Днес, по възможност, им дайте почивка, да им отдъхнат мозъчетата и утре бодри на изпита. Стискаме ви палци да ги приемат в Колежа!

# 521
Успех и от мен!

# 522
  • Sofia
Сърдечно благодаря!
Тази седмица изобщо не се получи лежерно, както го планирахме (учителите други сметки имаха Simple Smile ), но... вижда му се края... 12 дни - обратното броене започна.

Желая и аз от сърце успех на по-добрите сред кандидатите! Училището си ги избира по неговия критерий, това означава, че ще бъде пъстър и уникален екип! Стискам палци и на своето момиче, както и на вашите сладури! Пък дано продължим да си пишем още някоя друга годинка (аз си поръчвам още 7) Simple Smile

# 523
Пожелавам от сърце всички да са успешни!:) Вълнувам се заедно с вас...Ние другата година ще опитаме.

# 524
  • sofia
Успех на всички.

Общи условия

Активация на акаунт