Дългото чакане след трансфер - Тема 81

• 41 471
  • 782
  •   1
Отговори
# 135
[quote author=Петя Миланова 628683 link=topic=1186891.msg40370707#msg40370707 date=1584259996Силните миризми ,парфюми ,боя за коса и тн ,дразнят ембрионите ,просто така съм чула ,не ми го в казвал лекар ,затова питам някой знае ли подобно нещо
Здравейте дами ,на 3 ден след трансфер съм ,улучих хубавото време с короната 😁,ама каквото стане исках да питам ,някой знае ли при вземане на душ мога ли да си използвам мойте си душ гелове и сапуни ,знам че не трябва и дезодорант да се използва,чула съм че миризмата дразни и бебешки сапун ли да взема ,моля за мнение
Дразни кого или какво?
Няма такова изискване Simple Smile. Отнася се само за деня на пункцията и трансфера.
[/quote].   Просто   така съм чула ,че силните  миризми на парфюм ,дезодорант ,дразнят ембрионите,питах дали някой знае нещо

# 136
Здравейте момичета ,някоя знае ли дали отменят трансфери заради извинредното положение в България ?той ще се пада около 1ви април ,но все пак ,до 13ти е извънредното положение,ще съм благодарна някой да сподели,да знам дали да се надявам или не Simple Smile

# 137
Зависи от клиниката и от етапа в който се намирате. За всички са различни условията. Специално за няколко четох че се продължават процедурите в напреднал етап и започнати симулации к трансфери, защото не е добре за пациента да се прекъсва. За тези които тепърва ще започват се препоръчва да се отложат, написах моите съображения 3 4 поста по - рано.

Здравейте момичета ,някоя знае ли дали отменят трансфери заради извинредното положение в България ?той ще се пада около 1ви април ,но все пак ,до 13ти е извънредното положение,ще съм благодарна някой да сподели,да знам дали да се надявам или не Simple Smile

# 138
Е ,то е повече от ясно че при симулация няма как да се спре ,ще се направи пункция,но идеята ми е ,като са замразени и има начин да се отложи,въпреки че доктора ми каза (ходих сряда) на втори ден от цикъл да ида за да почне да ме подготвя за трансфер,но тогава още не беше извънредно положение Simple Smile

# 139
Значи най-добре може да ти отговори само и единствено твоят доктор, след като другите неща ся ясни. А вече всеки преценява за себе си. Желая ти успех 😊

# 140
Малко по-нагоре и аз писах. На втори ден от цикъла бях, когато обяявиха извънредното положение. Чух се с док и ме посъветва да го отложим. Аз бях и в Италия преди почти месец вече и знам ли....гадно ми е много ама ще почакам.

Е ,то е повече от ясно че при симулация няма как да се спре ,ще се направи пункция,но идеята ми е ,като са замразени и има начин да се отложи,въпреки че доктора ми каза (ходих сряда) на втори ден от цикъл да ида за да почне да ме подготвя за трансфер,но тогава още не беше извънредно положение Simple Smile

# 141
  • София
За цигарите добре, ами кафето? Много обичам - преди трансфера пиех по две- три, сега ме е страх, но не издържам и си правя по едно 3 в 1 на ден. Да се чувствам ли виновна е въпроса...
3в1 е пъти по-вредно от едно еспресо.

Просто   така съм чула ,че силните  миризми на парфюм ,дезодорант ,дразнят ембрионите,питах дали някой знае нещо
Няма как да ги дразнят вече, на добре затворено място са

# 142
  • русе
Здравейте,
записвам се и аз при вас, ще ми е приятно и полезно да сме заедно.
Втори ден след свеж трансфер ми е, нямам идея какво да очаквам, кое е нормално и кое не като усещания....  Върнахме един тридневен ембрион, кръвният ми тест трябва да е на 25 март.  Слагам си вагинално Естрофем и Утрогестан и това е всичко, освен фолиевата киселина и аспирин протекта, които пия. Засега имам подути и болезнени гърди, не ми се става много от леглото, леки болки тук там в корема и кръста като преди МЦ - сутринта повече, сега по-малко.
Пожелавам на всички здраве и успех! Heart

# 143
Имам чувството че само аз нямам предписано нещо за разреждане на кръвта... Даже и аспирин не ми предписаха. Чудя се да се притеснявам ли...

# 144
StayPositive ако не са ти правени генетични изследвания за тромбофилия, или ако са, но са негативни няма защо да предписват.

# 145
StayPositive ако не са ти правени генетични изследвания за тромбофилия, или ако са, но са негативни няма защо да предписват.
Не са ми правени такива изследвания, ма мислех че поне един аспирин ще ми даде.... Но нищо де, една химия по малко. 😁

# 146
Нали са ти правени кръвни изследвания? Ако фибриногена ти е в норма няма нужда от аспирин.

# 147
  • Тук... някъде
Аз съм с тромбофилия, но след един куп изследвания, които ми поиска доктора преди стартиране на процедурата, за сега е преценил, че нямам нужда от терапия. Ще видим за по-нататък

# 148
Имам чувството че само аз нямам предписано нещо за разреждане на кръвта... Даже и аспирин не ми предписаха. Чудя се да се притеснявам ли...
Аз имах само Кринон,и ей ме на в 32 г.с..Лекаря си е преценил.Успех!

# 149
Аз съм с тромбофилия, но след един куп изследвания, които ми поиска доктора преди стартиране на процедурата, за сега е преценил, че нямам нужда от терапия. Ще видим за по-нататък
Аз пък без никаква тромбофилия, но от самото начало преди трансфера бях на аспирин и Инхикса и така до 12 седмица. В момента карам само на аспирин 75 мг. Предписаха ми 150мг, но адски ми дразни стомаха.
Като почнах лекарствата преди трансфера, почнах да получавам ужасно сърцебиене и задух и веднага ми ги назначиха антикоагуланти.

Общи условия

Активация на акаунт