Дългото чакане след трансфер - Тема 81

• 41 108
  • 782
  •   1
Отговори
# 60
  • Тук... някъде
Тихичко честито на всички с хубавите новини последните дни. Момичета, ще споделите ли колко ви беше прогестеронът последно преди пункцита?  Да си направим наша малка статистика.
0,59 при реф. с-ти 0.055-59ng/ml

# 61
Здравей, моя беше 0,81 на 6.03, а пункцията ми беше на 08.03.

Тихичко честито на всички с хубавите новини последните дни. Момичета, ще споделите ли колко ви беше прогестеронът последно преди пункцита?  Да си направим наша малка статистика.

# 62
  • София
При първият ми (неуспешен) трансфер прогестеронът ми беше 0.96, а при вторият (успешен) - 0.38 ng/ml в деня на Прегнил/Хориомон-а.
Доколкото знам прогестеронът не трябва да е по-висок от 1-1.5 в деня на таймиране.

Тихичко честито на всички с хубавите новини последните дни. Момичета, ще споделите ли колко ви беше прогестеронът последно преди пункцита?  Да си направим наша малка статистика.

# 63
Здравейте.На 5дневни ембриони кога би могъл да отчете пиклив тест, като се има в предвид всички лекарства,които се пият-естрофем,но шпа,дуфастон,кринон гел, фрексипарин и др.

# 64
Здравейте.На 5дневни ембриони кога би могъл да отчете пиклив тест, като се има в предвид всички лекарства,които се пият-естрофем,но шпа,дуфастон,кринон гел, фрексипарин и др.

Нито едно от изброените не влияе на ЧХГ.

# 65
0.24 ми беше прегнила преди прегнила. На трансфера. 65.5

# 66
Здравей,на мен трансфера ми беше на 3дневни и теста ми отчете на 11-стия ден.
Успех!

# 67
Преди пункцията не са ми изследвали прогестерон.Имам последни резултати около 14дни преди пункцията <1.Дори не е точна цифра.Непосредствено преди пункцията изследваха естрадиол

# 68
На трети ден след замразен трансфер се появи адско главоболие, гадене и леко повръщане вечерта, което след това отмина. Според вас има ли място за притеснение

# 69
Здравейте на всички! Днес ми е ден 5ти след трансфер на 3ти ден...от вчера имам симптоми точно като преди цикъл,което много ме притесни....

# 70
На мен ми е 6 ден на 3дневни!И аз на 4 ден имах ужасни менструални болки,но взех но шпа и сън 2часа и ми мина.Но мисля,че е нормално.Не се тревожи излишно

# 71
Ами дано да нямаме неприятни изненади(МЦ)...ти кога ще правиш тест

# 72
Cherri 15. ,По принцип ми казаха на 21 март че трябва да го направя,но аз мисля в понеделник на 16-ти.Смятам че трябва да покаже.Къде беше твоя трансфер?

# 73
bubiii30 в Пловдив. Пожелавам ти положителен тест Simple Smile

# 74
Аз съм 7 ден от трансфера. На 2ри ден имах лека температура както бях писала по-рано. Иначе и аз имам понякога сутрин тежест все едно ще ми дойде, но минава. На 4ти ден вечерта имах бодежи от страната където са ембрионите, изпит 2 но шпа и преминаха, на следващия ден имах пак, но за кратко. Гледам да не мисля дали са някакви симптоми лоши или добри, защото при всеки както знаем е индивидуално. Утре имам да бия последен овитрел и теста ми е насрочен за 19ти. Надявам се всичко да е наред до тогава. Стискам ви палци и на вас 😊

Общи условия

Активация на акаунт