Дългото чакане след трансфер - Тема 81

• 42 195
  • 782
  •   1
Отговори
# 75
Infinity90 благодаря,успех и на теб.

# 76
Здравейте.Реших и аз да се запиша.Да почакам с вас за резултат😊.На 6ти беше пункцията,6 Я ,от които само 1 ембрион.Според док с мн добро качество.Трансвера беше на 9ти.И сега чакам да дойде 20ти за кръвен тест.

Пожелавам ви успех! 😊И да попитам,  от какво зависи дали трансфера ще е на 3 или 5 ден?

# 77
Значи вървим заедно с Cherry 15 и Infinity .Дано всички имаме +++.И аз съм в Пловдив.

# 78
В коя клиника 😊

# 79
Момичета, и аз съм горе долу с вас. Трансфер на 9.03 на един замразен 5 дневен Е. Дата за тест на 23.03, но може и по-рано да направя кръвен.
Успех на всички Hug

# 80
Момичета, да ви попитам,  как се решава дали трансфера да е на 3 или 5 ден?

# 81
Хубав въпрос, на мен просто ми се обадиха днес и казаха "идваш в неделя на 5ти ден"

# 82
Момичета какъв шанс има ембрион с не много добро качество да се развие добре до 5 ден?

# 83
Момичета, да ви попитам,  как се решава дали трансфера да е на 3 или 5 ден?

По преценка на лекаря!
При мен док. реши на 3-тия ден свеж трансфер, защото ембриона се развиваше много добре. Опитът ми беше неуспешен. Следващият опит го плануваме да бъде с 2х5 дневни ЗЕТ.

# 84
Момичета какъв шанс има ембрион с не много добро качество да се развие добре до 5 ден?

Скоро бях чела едно изследване в което се казваше, че ембриони с лошо качество имат по- малки шансове ако се оставят за 5 ден.
При мен бяха ембриони с 8-9 клетки с фрагментации и трансфер на 3 ден и за сега нещата са наред.
По принцип казват, че трансфер на 5 ден е по- добре.

# 85
Момичета, преди час някъде след кратка разходка до магазина след като се прибрах имах червеникаво-кафеникаво воднисто зацапване. Изпаднах в пълна истерия както предполагате. 7ми ден да припомня от трансфера. Обадих се веднага на акушерката, каза ми да си бия овитрела който беше за утре и другите неща както са си по списък. Сега 1 час по късно е доста по добре положението. По остатъците от кринона има съвсем леко кафяво, със сигурност няма червеникаво като преди малко. И сега продължавам с лежането. Днес направих 2 разходки едната беше около час с почивка на слънчице, а другата до магазина сега буквално за 15 мин, не знам може да е лт това, може някое от ембриончетата да е отпаднало или...
Надявам се да е било инцидентно, ама доста се отчаях. И едни болки като преди цикъл.. По принцип днес ми беше датата, знам че с лекарствата това не би трябвало да е фактор, но..

# 86
Момичета днес ми е 7 ден след трансфера и имам 37.3 - 37.4 температурата,както и леки ПМ Болки. Как мислите?

# 87
Защо мерите температура?

# 88
По принцип не я меря, но се чувствах някак странно и затова я измерих.

# 89
Момичета, кога най-рано може да се направи пиклив тест и деня на транафера брои ли се или не?

Общи условия

Активация на акаунт