Дългото чакане след трансфер - Тема 81

• 41 487
  • 782
  •   1
Отговори
# 90
Деня на трасфера не се брои. Тест зависи на кой ден са ембрионите и дали сле слагат препарати за чгх като овитрел.
Но имай предвид, че пикливите не винаги дават коректен резултат и може да подлъжеш. Може би най рано на 10 ден кръвен. Той би бил по верен.

# 91
Деня на трасфера не се брои. Тест зависи на кой ден са ембрионите и дали сле слагат препарати за чгх като овитрел.
Но имай предвид, че пикливите не винаги дават коректен резултат и може да подлъжеш. Може би най рано на 10 ден кръвен. Той би бил по верен.

Благодаря, не си слагам препарат за чхг, а ембрионите са 5дневни. Просто понякога така ме сърбят ръцете,че направо.... 😁 а на втория ден след трансфера такова главоболие имах,чак с повръщане и доста се изплаших.

# 92
Здравейте, записван се в темата - вчера беше трансфера на едно ембрионче, за втори път ще ми е, но първия бяха две и се захванаха (за съжаление приключи рано) , та сега с това едно ми е много притеснено дали ще стане и само ще седя и ще дебна за симптоми. Забравих да питам в клиниката като слагам чхг през ден на кой ден ще ми е верен теста ...вие имате ли представа - предния път ме слагах.

# 93
Vessy, ще следя отговорите по твоя въпрос.
На мен също ми е втори опит, транфера ми беше днес и също имам през ден поставяне на прегнил.
Като цяло супер различна терапия преди и след транфера. Дано да е на късмет.

Аз съм супер спокойна този път. Нямам грам напрежение в главата си, а това си е чудо Simple Smile
Пожелавам и на теб спокойствие и положителен резултат.
Успех и на всички други, които са в очакване!

# 94
Ако трансфера е на 5 дневен ембрион, може да се направи тест на 8 ден след трансфера.

# 95
Когато има прегнил може да се пуснат 2 кръвни преди два последователни прегнила и ще покаже дали ЧХГ расте и има бременност. Друг вариант е да се изчака повече време до теста, когато ЧХГ
ще е достатъчно високо за да се пренебрегне влиянието на прегнила

# 96
Момичета немога да се свържа с док днес сутринта получих можеби кръвоизлив много силно чиста кръв у падна едно парче можеби съсирек . Сега кръвта намаля значително и незнам да пия ли лекарствата или да ги спирам. Можели да е аборт ако може така да се нарече или нрщи друго.

# 97
kiki, недей да спираш нищо!
Изчакай да се свържеш с лекар или друго лице от клиниката.
Не съм медицинско лице, нямам и опит, тъй като все още не ми се е случило чудото да забременея, но преди 8 години сестра ми в ранна бременност прокърви силно. Лекарят ѝ като я видя да влиза в кабинета му по спешност, каза че е бил сигурен, че тази бременност няма да я бъде. Оказа се, че има отлепване. Пази се много до 5-6 месец, но си роди живо и здраво момиченце и то след датата на термина.
Не се отказвай. Дано в крайна сметка се развият и при теб добре нещата.
Hug

# 98
благодаря ти. но това което изпадна ме притеснява повече.

# 99
Kiki_riki и моето мнение е да не спираш нищо! Трябва обезателно да се чуеш с твоя лекар!
В 7г.с. прокървих обилно и си мислех, че това е края,но отидох в спешното на Шейново и там се видя отлепване и малък хематом. Но се видя и пулсиращата точица и че всичко е ок.
Да, може да е всичко,но запази колкото можеш спокойствие и ти трябва преглед! Съжалявам само,че е в тази обстановка на затворени болници Sad

# 100
Момичета немога да се свържа с док днес сутринта получих можеби кръвоизлив много силно чиста кръв у падна едно парче можеби съсирек . Сега кръвта намаля значително и незнам да пия ли лекарствата или да ги спирам. Можели да е аборт ако може така да се нарече или нрщи друго.
^kiki_riki^, не спирай нищо. Това, което е изпаднало може и да е насъбран Кринон или Утрогестан / каквото слагаш вагинално/ и да е оцветено в червено от кръвта. Няма как да е ембриона, той е още невидим с просто око, ако си в начална седмица. Дано се свържеш с доктора ти и да те приеме. Успех!!!!!!!!!!!!!!!!

# 101
търся варианти тук в бургас да се прегледам защото няма да отида до софия сега. но чак във вторник.

# 102
Спешните кабинети на аг отделенията би трябвало да работят. Вървете да ви прегледат.

# 103
  • Тук... някъде
kiki_riki, в Дева Мария или в Бургас мед няма ли дежурни в АГ?

# 104
незнам не съм званяла но имам записан час за вторник такаче можеби ще изчакам до вторник.

Общи условия

Активация на акаунт