Дългото чакане след трансфер - Тема 81

• 41 487
  • 782
  •   1
Отговори
# 105
Вие си вземате решенията, но вторник може да е късно. По- добре вървете веднага да ви прегледат, най- малкото, а вторник пак си вървете за часа. Това е мое мнение, не го налагам Simple Smile успех

# 106
Кики рики според мен за твое успокоение звънни да попиташ в някой от тези кабинети дали приемат пациенти. Аз лично не бих издържала чак до вторник. Не искам да те плаша, но колкото по навреме - по-добре. Най малкото ти ще си спокойна, а това е момента е най-важно. Стискам палци

# 107
И аз споделям мнението на другите момичета. Когато ми се случи беше неделя и отидох в спешното, а във вторник си беше прегледа при моя лекар.
Но всеки си преценява. Много късмет! Hands Pray

# 108
  • София
Не бих чакала до вторник, даже във форума не бих писала. Ако има някакъв проблем, вторник може и да е късно, но всеки си има глава на раменете.

# 109
Здравейте, идвам да се запиша в темата най-после Blush
Втори ден ми е след трансфер, но нещо не се чувствам добре. Обливат ме ту студени вълни, ту горещи... по време на вълните имам някаква субфебрилна температура (около 37,1-37,2), а в промеждутъците между тях (които траят по 20-30 мин) температурата спада на 36,6... Супер странно и невероятно! Надявам се да е от някое от лекарствата. На някой дали му се е случвало...

Кики Рики, ако още не си отишла на преглед, според мен върви, както съветват и останалите момичета. Както се казва, няма какво да загубиш, може само да спечелиш. Дано всичко е наред Heart Eyes

# 110
Айде и аз се записвам да си чакаме заедно. Трансфера мина днес,върнаха ми 2 броя бъдещи бебчета, другите 5 не са се развили. Казаха кръвен на 23ти. 🍀🍀🍀🍀Дано всички да имаме мнооого късмет!

# 111
Кики какво стона
Ходи ли на лекар

# 112
И аз на втори ден имах лека температура която варираше между 36.6 и 37,но не съм повръщала. Може би е от лекарствата и новите процеси случващи се в тялото. Следи я днес, ако се покачи над 37.5 се свържи с доктора си, но мисля че е временно. На следващия ден нямах нищо.
Здравейте, идвам да се запиша в темата най-после Blush
Втори ден ми е след трансфер, но нещо не се чувствам добре. Обливат ме ту студени вълни, ту горещи... по време на вълните имам някаква субфебрилна температура (около 37,1-37,2), а в промеждутъците между тях (които траят по 20-30 мин) температурата спада на 36,6... Супер странно и невероятно! Надявам се да е от някое от лекарствата. На някой дали му се е случвало...

Кики Рики, ако още не си отишла на преглед, според мен върви, както съветват и останалите момичета. Както се казва, няма какво да загубиш, може само да спечелиш. Дано всичко е наред Heart Eyes

# 113
Кристалинка и аз съм втори ден след трансфер, но нямам абсолютно никакви симптоми - това малко ме стресира.Знам че е още рано, но ако имах поне малко крампи щях да се чувствам по- спокойна . Ще стискам палци, дано и двете да сме с позитивни тестове накрая.

# 114
Спокойно, симптомите се получават много по- късно.

# 115
Кристалинка и аз съм втори ден след трансфер, но нямам абсолютно никакви симптоми - това малко ме стресира.Знам че е още рано, но ако имах поне малко крампи щях да се чувствам по- спокойна . Ще стискам палци, дано и двете да сме с позитивни тестове накрая.

Веси, мисля си, че щях да съм по-спокойна сигурно, ако нямах. То симптоми не мога да ги нарека моите болежки, ама определено чувствам сякаш нещо не е ок...
Твоят трансфер с 5-дневни ли беше? На мен ми казаха тест на 22ри, чудя се сега с това кризисно положение дали ще работят изобщо лаборатиите?

# 116
Моят тест е 14 дни след трансфер - не съм смятала още датата. Би трябвало да работят лабораториите, ако не - от аптеката домашен тест би трябвало да е точен по това време. Надявам се, че това което ти се случва е защото нещо хубаво се случва, но все пак ако можеш да звъннеш на доктор или акушерка...в клиниката където съм аз има дежурни акушерки - звъня им на тях обикновено
Edit: Трансферирахме едно 5 дневно 4bb като качество.

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 18:15 от vessy.k

# 117
Кажете ми как борите желанието за пушене?  Аз мисля постепенно следващите 2 седмици да ги намалявам.Няма да мога от веднъж, пък и до колкото знам не е добре рязко да ги спреш.

# 118
Спрях ги още преди трансфера. От време на време припалвах по една, но след трансфера, нито една. Казах си, че ако не пуша всичко ще е наред и просто спрях.
Като почнеш да имаш гадене и непоносимост към миризмите, ще ги спреш от раз Simple Smile.

# 119
Ако нямаш гадене и непоносимост ще се облизваш като мен.Пуши ми се непрестанно,сънувам цигари и тъй.Като спра да кърмя,пак ще пафкам сигурно.
Воля,воля трябва.Успех!

Общи условия

Активация на акаунт