Дългото чакане след трансфер - Тема 81

• 41 416
  • 782
  •   1
Отговори
# 480
Приемате ли магнезий или но-шпа ? Те могат донякъде да облекчат ситуацията, но за магнезия май трябва доктор да ви го даде. Аз съм също 16-ти ден след трансфер и пия Магнерот 3х1. Надявам се до седмица да се оправи положението и да минат контракциите.

# 481
Приемате ли магнезий или но-шпа ? Те могат донякъде да облекчат ситуацията, но за магнезия май трябва доктор да ви го даде. Аз съм също 16-ти ден след трансфер и пия Магнерот 3х1. Надявам се до седмица да се оправи положението и да минат контракциите.
Да, изписан ми е но-шпа 3х2, но аз пия при нужда допълнително. Само се надявам болките да не са предвестник на нещо лошо, иначе ще се преживеят,независимо колко интензивни или продължителни са.

# 482
Здравейте, моят опит завърши днес с неуспех. Sad Cry Sad Бях след ЗЕТ на 2 Е с различно качество със съобразен импантационен прозорец и РВМС, но явно нищо от това не ми помогна Sad Много ми е тъжно, защото много рядко вадят читави Я и не се знае кога пак ще имам възможността за нов Трансфер.
Пожелавам на всички, които чакат, да видят заветния положителен резултат възможно най-скоро.
 Не се отказвай.Бъдете "смели" и само напред.🙏

# 483
Добро утро момичета. Днес ми е 8 ми ден след трансфер на 5дн и си чувствам корема малко твърд и подут. Какво мислите

# 484
Sil Paradise, нормално е - от лекарствата. Ако нямаш овитрел /прегнил след трансфера, можеш да направиш вече тест.
Аз на 8-ми ден на 5-дневни направих уринарен с чувствителност 10 miU и показа хубава втора черта. ЧХГ вчера на 9-ти ден беше 199. Утре съм на втори тест за контрола. Обръщам внимание, че бях изключително притеснена поради липсата на симптоми, особено в гърдите. Имах единствено придърпвания и бодежи в матката 2-3 дни след ЗЕТ. Успех на всички!:four_leaf_clover:

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 10:57 от Малага

# 485
Sil Paradise, нормално е - от лекарствата. Ако нямаш овитрел /прегнил след трансфера, можеш да направиш вече тест.
Аз на 8-ми ден на 5-дневни направих уринарен с чувствителност 10 miU и показа хубава втора черта. ЧХГ вчера на 9-ти ден беше 199. Утре съм на втори тест за контрола. Обръщам внимание, че бях изключително притеснена поради липсата на симптоми, особено в гърдите. Имах единствено придърпвания и бодежи в матката 2-3 дни след ЗЕТ. Успех на всички!:four_leaf_clover:
Имам прегнил, който продължавам да бия през ден, но все пак мисля утре да си пусна кръвен просто за да видя стойностите. Знам, че ще отчете положително, заради прегнил но мисля че и стойностите имат значение. Така ли е

# 486
Защо бързате момичета? След като си биете прегнил/овитрел, изчакайте си датата. Това да се чудите дали теста е фалшиво положителен или реален няма да ви донесе повече спокойствие, а евентуалното разочарование след това ще в още по-голямо. Имате дата за тест, направете го тогава. Още няколко дни изчакване, а резултата може да е чудесен. Нали знаете бързата работа...
Успех ви желая 😊
Имам прегнил, който продължавам да бия през ден, но все пак мисля утре да си пусна кръвен просто за да видя стойностите. Знам, че ще отчете положително, заради прегнил но мисля че и стойностите имат значение. Така ли е

# 487
При условие че слагате прегнил, стойностите нямат никакво значение.

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 12:27 от G.Savova

# 488
Аз тамън се бях поуспокоила и си чаках да дойде четвъртък за да пусна 3ти кръвен, и сутринта по апликатора на кринона пак имах кръв. Сега цял ден ще дебна дали ще тръгне кръв, и мисля утре да ходя до лабораторията пак.

# 489
Здравейте, моят опит приключи преди няколко дни с неуспех. Още се опитвам да се справя с тъгата, много е неприятно това чувство...ще мине, но пък сега се притеснявам дали физически съм добре. Още деня преди да направя теста се появи едно кафеникаво зацапване, което продължава вече 4 дни. Нормално ли е според вас? Бях по дълъг протокол. Мислех, че може да е цикъл, но 4 дни тъмно кафеви парцали, така не се проявява моя цикъл.. (извинявам се за подробното обяснение)
Бихте ли споделили дали това се е случвало и на вас и дали е нещо нормално?

# 490
Здравейте, 11 ден след ЗЕТ съм. Ужасно ме е страх от теста. Защото ...както се казвасъм последен влак....но утре трябва да го направя. Била съм бременна мн пъти , но последно загубвах бебетата в 9-11 седмица. Даже мин година забременях спонтанно, но същия резултат.  Досега не съм правила ЗЕТ ...и ми е малко странно ...нямам симптоми...и доста ме е страх. Преди си усещах ...а сега даже се чувствам много добре...нямам подувания нищо... нищо че съм с цяла камара лекарства ...само прегнил нямам... Та въпроса ми е може ли да нямам симптоми и да съм бременна...като се има предвид, че при предишни бременности съм си усещала...

# 491
Александра, съжалявам за неуспеха ти. Кураж, следващия път ще стане. Относно кървенето, писала съм го и преди, това не е нормален, редовен цикъл. Това е кървене след спонтанен аборт. Вероятно е имало имплантация. При мен с резултат 1.61, лекарят ми обясни точно това.

# 492
Момичета, здравейте. 7 ден след трансфер съм на 2 5-дневни ембриона, не приемам ЧХГ препарати. Направих си пиклив тест, който е напълно отрицателен. Според вас загубена ли е битката? Sad

# 493
Благодаря ти за отговора. Поне да съм спокойна, че аз съм добре..
Иначе моя резултат беше 2.89 на 13тия ден след трансфера.
Александра, съжалявам за неуспеха ти. Кураж, следващия път ще стане. Относно кървенето, писала съм го и преди, това не е нормален, редовен цикъл. Това е кървене след спонтанен аборт. Вероятно е имало имплантация. При мен с резултат 1.61, лекарят ми обясни точно това.

# 494
Прекалено рано е за тест!
Момичета, здравейте. 7 ден след трансфер съм на 2 5-дневни ембриона, не приемам ЧХГ препарати. Направих си пиклив тест, който е напълно отрицателен. Според вас загубена ли е битката? Sad

Общи условия

Активация на акаунт