Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 203
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • На луната
Привет Coffee
Ма то си е за смях работата Joy
Не знам дали е за смях, ама доста рев ще изреват покрай тая мисия.Smile

И каква стана тя. Санджар го остави Акън, Гедиз го почна Simple Smile
Направо го допобъркаха от стрес тоя човек. Дано не избяга, че му задълбочиха психозата.

# 571
  • между морето и небето
Ооо, една от публикуваните снимки направи деня ми още по-слънчев.

В озета няма нищо не предвидимо, само очаквам гнева на Гедиз и кой или какво ще го вразуми.

Ах Ефе, ах. Колкото повече опити толкова повече малки ефенца.

# 572
А, Аляска, рано го отписваш Акън. Предполагам, че той ще е новия инвеститор в марината на Кахраман Боз.

# 573

И каква стана тя. Санджар го остави Акън, Гедиз го почна Simple Smile
Направо го допобъркаха от стрес тоя човек. Дано не избяга, че му задълбочиха психозата.
Е кой ше го остави да избяга...Трябва да са загубени...та да го зарежат там и да си тръгнат.

# 574
  • На луната
Цитат
Е кой ше го остави да избяга...Трябва да са загубени...та да го зарежат там и да си тръгнат.

Именно.
Гедиз дебнеше на пост. Съмнявам се да го изпусне. Thinking
Макар че заради нуждите на сценария, по-скоро го виждам, като предаден в полицията и пуснат под гаранция.
И като се възстанови малко, ще се прегрупира с останалите.

# 575
  • Яко в Матрицата...
Привет! Simple Smile

Васе Flowers Rose, Еве Flowers Rose

Сега Гедиз ли ще става убуец? А да видим дали някой ще се погрижи за него... Rolling Eyes

# 576

Сега Гедиз ли ще става убуец? А да видим дали някой ще се погрижи за него... Rolling Eyes
Само е на прага....за Наре съм сигурна...за друг не знам

# 577
  • На луната

Наре ще се погрижи. Има голям опит, и знае всички номера Smile Wink
Мюге и тя уж се взе в ръце Simple Smile

# 578

Момичета, благодаря за снимките и озета Hug
Винаги съм имала подозрения, че Гедиз също се точи на Акън.
Наистина ми е любопитно да разбера, кой ще се погрижи за него или сам ще се осъзнае.
Логично е, когато последния мераклия да убие Акън размисли, веднага да повика полицията.
Но, дали ще стане, точно така предстои да видим.
Ножът захвърлен от Санджар до стола на Акън ми боде очите и се питам, дали той няма да е шанса за спасение.
Ако се стигне до полиция се съмнявам, при толкова тежки обвинения, които ще му бъдат повдигнати да го пуснат под гаранция..., но това е филм все пак...

Значи наистина има бебе!
Вчера си мислех, че е възможно Менекше да го е загубила, но да крие, за да печели време.
Снимката на Санджар от болницата, в която гледа снимка на бебето предполагам вече разказва друга история.
Менекше ще се опита да изкара през носа им, всичко което и причиниха.
Това, едва ли е изненада, за някого.
Интересното е, какво е замислила Гюлсие.

Радам се да видя Мюге, хвърлила домашния пуловер и спретната да излиза навън.
Дано се е върнала и на работа.

# 579
  • Яко в Матрицата...
Силно се надявам Нушка да не роди дете на Санджар заради Мелек и Наре . За да не страдат те . А иначе Санджар си заслужава всички главоболия Stuck Out Tongue Winking Eye
Ау, не така.. какво е виновно детето...

# 580
Патрона ново, разсипа се да пие кафе.
Ама е готин Heart Eyes Прилича на снимка от старите реклами на Марлборо хихихихи

Забравих да ви кажа, Ураз снощи беше в пряк ефир при някакъв и каза, че засега плановете са да продължат снимките. Всички са в Мугла, другия петък ще започнат, дай Боже Heart Eyes

# 581
Мюге и тя уж се взе в ръце Simple Smile
Мюге я няма там...

Ножът захвърлен от Санджар до стола на Акън ми боде очите и се питам, дали той няма да е шанса за спасение.

Дори и да успее  да се освободи, докато навън се разиграва милата сцена...на този мерзавец му липсва смелост и с нож да се изправи срещу двамата, жадуващи да му светят маслото... Не виждам как ще му позволят да се докопа до Наре или Мелек.

# 582
Здравейте, извинявам се, че нахлувам така в темата, но следя сериала, днес успях да изгледам 14 епизод и направо съм потресена. Не съм нито фен на Неслихан, нито на Енгин, гледам безпристрастно.
Е, няма такава простотия. Колко хубаво тръгна сериала, интересна история и СЦ, както винаги се о*раха.
Наре от силна и борбена жена я превърнаха в ревла, тичаща по г*за на Санджар. Отделно аз след всички негови постъпки не само че няма да го погледна, ами няма да искам и да чуя за него, камо ли да ходя да му се моля. Някак си не мога да си представя такава любов в главата си, след всички изцепки на Санджар. Жал ми е, че похабяват таланта на Неслихан с тази роля, гледах я и в Черна любов, ама там поне такива глупости нямаше. Не знам какво послание дава сериала, търпете да ви блъскат и обиждат, да ви гонят, и чакайте, че един ден ще му светне в главата, че не е прав.
За Гедиз също ми е мъчно. Дано се намери някоя хубава девойка, че да не страда по Наре, особено след последната серия разбрахме, че там няма да има развитие. Надявам се сега с бременноста на Менекше да не решат да съберат НарГед, защото Гедиз на заслужава да обира трохите, Наре няма да го обикне.
Менекше, колкото и да не я харесвам се опитам да я разбера до някъде. Все пак никой не беше опрял пистолет в главата на Санджар да се жени за нея или да консумира брака.
Оплаках се, олекна ми. Grinning
Не мисля, че сериала ще има някаква логична развръзка, просто аз пречупвам през призмата на реалния живот и всичко ми изглежда безсмислено, но да видим, дано ме опровергаят. Аз лично не виждам двойка Санджар/ Наре, противоестествено ми е.

# 583
Ясно е, че няма да му позволят да се доближи до нашите момичета.
То не е и казано, че Гедиз още там в мелницата ще се нахвърли да го убива. Може да даде друг повод Акън. Например, да се засекат до къщата на Наре, ей там вече го виждам с единия крак в отвъдното Grinning

Рени, съгласна съм, нека се роди детенцето Heart Ако ще си оправят взаимоотношенията Наре и Санджар, нека да не е за негова сметка Imp

# 584
Ясно е, че няма да му позволят да се доближи до нашите момичета.
То не е и казано, че Гедиз още там в мелницата ще се нахвърли да го убива. Може да даде друг повод Акън.
Не е казано...но аз мисля, че точно там ще му избушат нервите за Акън...те и без това му тръгнаха, докато се занимаваше със Санджар

Общи условия

Активация на акаунт