Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 215
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • между морето и небето

Ако съм на мястото на Наре ще избягам от този феодализъм през девет планини и морета и то с Гедиз, който мисля, че ще предложи това на Наре. Така на мен ми се иска.

+1 И аз също
Много се надявам това да е финал на целия сериал. Наре заслужава да е щастлива, а Санджар не 'и предлага това. Напротив той сам си каза, че е я разплаква и никой не може да му се меси в това. Права е Димана, че е емоционален садиз.

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 23:13 от Gabie

# 556
# 557
Цитат

Санджо доста ще потича след Наре, докато изчисти и това петно.

Аляска, въпросът не е да потича...навик му стана да тича и да чисти петна...
Е, аз само предполагам Simple Smile други пишат сценария.
Е, и те сигурно ще го докарат така....те освен тичане и чистене нищо не измислят....Обаче на мен вече хич не ми допада да гледам Наре толкова нещастна.

# 558
О , аз докато съм гледала Чудото доктор , тук се е случило другото чудо , сътворено от милите СЦ . Ега ти клишето . Даже и лъжлива бременност да е или да не е на Санджар , всичо това е клише . Но аз си го очаквах .
И аз имам предчуствие , че около Нушка е много голяма мъглата , ще видим ...И защо след като необичаната жена е бременна трябва да се прибере при мъжа си . За да са нещастни и двамата .И това е голямо клише .Много станаха .
И на мен също не ми допада Наре да е толкова нещастна .

# 559
Васе, Филе, добре дошли в клуба Hands Facepunch

# 560
  • На луната
Не бързайте да мечтаете, момичета Simple Smile
Аз все още вярвам на врачката Wink

# 561
О , аз докато съм гледала Чудото доктор , тук се е случило другото чудо , сътворено от милите СЦ . Ега ти клишето . Даже и лъжлива бременност да е или да не е на Санджар , всичо това е клише . Но аз си го очаквах .
И аз имам предчуствие , че около Нушка е много голяма мъглата , ще видим ...И защо след като необичаната жена е бременна трябва да се прибере при мъжа си . За да са нещастни и двамата .И това е голямо клише .Много станаха .

Аз мисля, че в сериала това клише е необходимост, за да разберем, защо Наре е в него.
За сега това й решение й носи само душевно страдание, което усещам, че аз вече не понасям, въпреки да знам, че е сериал. Наре е и силна, и крехка, и дано прогледне, че е в ситуация на мазохизъм. Залагам на силата й, въпреки чувствата, които бушуват. И може би точно факта с бремеността на Нушка ще я отрезви за кардинални решения.
За жалост тя отново ще бъде поставена пред житейски избор.

# 562
  • Плевен / София
хади, Менекше хамиле

Наре се закле в същата клетва, че няма да произнесе името му
Тъжно, но справедливо. Наре все пак нежно го изведе от стаята, но пък тръшна вратата. Всяко търпение и разбиране си има граници. Благодаряза превода.
Бъдете здрави.

# 563
Обичана или не, тя е официалната съпруга на Санджар Ефе. Той си я взе, а цяла Мугла празнуваше сватбата.
Спа с нея и и направи дете. Сега трябва да си сърба попарата и да защити честта на жена си.
Що за Ефе ще бъде, ако зареже Менекше  точно сега?
А и Наре, никога не би разделила още едно дете от баща му.
Това от гледна точка на тамошните правила и нрави, иначе съм съгласна с теб Simple Smile

Привет от мен!

# 564
  • Плевен / София
Обичана или не, тя е официалната съпруга на Санджар Ефе. Той си я взе, а цяла Мугла празнуваше сватбата.
Спа с нея и и направи дете. Сега трябва да си сърба попарата и да защити честта на жена си.
Що за Ефе ще бъде, ако зареже Менекше  точно сега?
А и Наре, никога не би разделила още едно дете от баща му.
Това от гледна точка на тамошните правила и нрави, иначе съм съгласна с теб Simple Smile

Привет от мен!
+1

# 565
Здравейте деужки
Силно се надявам Нушка да не роди дете на Санджар заради Мелек и Наре . За да не страдат те . А иначе Санджар си заслужава всички главоболия Stuck Out Tongue Winking Eye

# 566
Привет, момичета

Снимките от 15 епизод

И озета

Гедиз отговаривает Санджара стать убийцей, однако сам поддается гневу по отношению к Акыну. Он вываливает из себя тяжкий груз, и сам становится на гране убийства.
Санджар понимает, что его самое большое испытание — это давать жизнь, а не забирать ее. Он узнает, что Менекше беременна и он в шоке. Как он расскажет эту новость Наре и Мелек?
Менекше возвращается в особняк и обрушивается на всех как кошмар, всячески используя угрозу выкидыша. Но у Гюльсие так же есть кошмарные планы на нее.
Когда Наре получает от Санджара известие о Менекше, она все понимает. Впервые ей удается посмотреть на себя, Санджара и все девять лет со стороны. Их любовь действительно невозможна.

# 567
"Нямам нищо повече от гневно дете"
Гедиз e разколебал Санджар да стане убиец, но този път самия той е победен от гнева си към Акън. Потиска постоянно растящия товар в себе си и е на ръба да стане убиец.
Санджар разбира, че най-голямото му изпитание е да дава живот, а не да отнема живот. Научава, че Менекше е бременна и е разбит. Как ще каже тази новина на Наре и Мелек?
Менекше се връща в конака и използвайки опасността от спонтанен аборт, пада като кошмар на главите на хората в конака. Но Гюлсие също има кошмарни планове за нея.
Когато Наре научава от Санджар новината за бременността на Менекше, преживява голямо осъзнаване.
За пръв път успява да погледне отстрани себе си, Санджар и всички преживявания за 9-те години. Любовта им наистина е невъзможна.

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 11:20 от Еванджелин

# 568
Привет, момичета! Simple Smile
Еве, ако позволиш - малка корекция. Гедиз  е загубил контрол над нервите си и е бил на прага да стане убиец.
Цитат
Санджар разбира, че най-голямото му изпитание е да дава живот, а не да отнема живот.
Това изречение направо ме разсмя. Ако мисията му е да забремени цялото село там... ще стане ефе, няма начин. Satisfied

# 569
Кате, благодаря Kissing Heart

Ма то си е за смях работата Joy

Общи условия

Активация на акаунт