Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 901
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • Плевен / София
Скрит текст:
И аз хич не се съмнявам, че Наре няма да иска да е със Санджар в близките години. Да му прости е едно, да се виждат, да се обичат - може, но не и да се настани в прословутата спалня с червен сатен / егати кича/.
И то без значение, дали Нуша е бременна, пометнала, или направила зло.
Наре много добре помни всички чувства, които е изпитала в онази нощ.
Ако сценаристите ми поднесат нещо друго... Пак ще съм без думи, както често напоследък.

Онем днес е на спомени, още една снимка с Неслихан и Назлъ Heart Eyes

Красота Heart Eyes

Абе Кемал дали провери навремето, дали Нихан е девствена Thinking
JoyJoyJoyJoyJoy пропуснал е .....

# 511
  • между морето и небето
Съмнявам се Нушка да получи такъв коз и да си го държи в джоба Simple Smile

👍, то и аз, ама вече го написах.

Еви,
Цитат
И аз хич не се съмнявам, че Наре няма да иска да е със Санджар в близките години. Да му прости е едно, да се виждат, да се обичат - може, но не и да се настани в прословутата спалня с червен сатен / егати кича/.
Моите надежди са същите, но съм толерантна, за да се успокои малко обстановката, че Гедиз съвсем черен ще го изкарат. На Наре още малко и трябва, за да затвърди категоричността си, че разривът между нея и Санджар е непреодолим, незавизимо от чувствата и обстоятелствата.

Целия конак е леко, да не кажа прекалено, кичозен.

# 512
Е, Габи, какво е виновен Гедиз в тази ситуация? Той няма отношение към триъгълника Нуша-Санджар-Наре. Той си е в собствена орбита хихихих
Но допускам, че ще му сложат и на него някой грях, да се подсили ефекта.

Сега се сетих, че сценаристката едната скоро отговори на фен, че такъв бил характерът на Наре, първо да мисли за другите. Явно ще продължат да ни я показват като в последния епизод Thinking

# 513
  • между морето и небето
Изказването ми за Гедиз не е свързано с конкретния случай, а с всичко около отношенията Санджар-Наре.

# 514

Сега се сетих, че сценаристката едната скоро отговори на фен, че такъв бил характерът на Наре, първо да мисли за другите. Явно ще продължат да ни я показват като в последния епизод Thinking
Еве, те ни я показват такава откак се е върнала...За Мюге направи същото...каква ли не я нарече тя...обаче Наре не се впечатли, направи всичко възможно  да я спаси от Акън и да й отвори очите. Гедиз какво й каза/ тогава, когато Мюге изтърси не могла ли да избере друг/- не бъди толкова разбираща...теб кой те разбира.

# 515
Габи, знам, пошегувах се. То е ясно, че за всичко е виновен Гедиз Grinning

Васе, и аз това викам, да не бъде толкова разбираща.

Прочетох при едни дружки спойлер, че сериалът няма да продължи след 15 серия, а направо наесен с втори сезон,когато се успокоят нещата около коронавируса.

# 516
Привет🤗,

Рени, хареса ми предложението ти 😂. Всеки да си носи последствията.

И според мен Менекше направи спонтанен аборт, ако беше бременна от Локи, то бебето ще вече да казва "анне",защото останах с впечатление, че Локи не беше от месец в затвора.

Не знам кога ще продължат снимките, но ми се иска предстоящата серия да е леко като финал с отворен край. Очакванията са за втори сезон и затова бих предпочела, Акън да избяга, Санджар да се вживее в ролята на закрилник на Наре и Мелек, и да заживее с тях, може би в конака; Наре да разбере, че Гедиз е влюбен в нея, да се получи сконфузна ситуация; той да си събере багажа и да замине.  И втори сезон разбъркване на картите.

Гедиз, никога не би си тръгнал, докато Наре и Санджар имат нужда от него.
Може да си тръгне, едва когато те се съберат и си станат самодостатъчни.
Но не виждам изгледи това да се случи скоро

# 517
  • На луната
Гедиз не би си тръгнал, защото сценаристките няма да го пуснат Simple Smile
За нуждите на сценария ще го държат там, да се бори с чувствата си, и да се самоизмъчва.
В реала би заминал веднага щом разбере, че приятелят му няма да си прави харакири.
Човекът определено има нужда от малко европейски смог Simple Smile

# 518
  • Яко в Матрицата...
Къде ще ходи Гедиз в тия вирусни времена? Всичко е под карантина Joy

# 519
  • На луната
Joy Да бе, и аз къде го пратих? Stuck Out Tongue Winking Eye Сега ще ме обвините, че е нарочно Joy

# 520
Гедиз не би си тръгнал, защото сценаристките няма да го пуснат Simple Smile
За нуждите на сценария ще го държат там, да се бори с чувствата си, и да се самоизмъчва.
В реала би заминал веднага щом разбере, че приятелят му няма да си прави харакири.
Човекът определено има нужда от малко европейски смог Simple Smile

Е, ние винаги коментираме сценария.
В реала много от нещата не биха се случили Simple Smile

# 521

Ооооохххх  ,Рени  !!! Сълзи ми потекоха  от смях...... все  едно генерала  .....

Едно дете :  Ще ми  излиза зъб .
Генерала  : Да не  излиза !

# 522
Joy Joy Joy

# 523
хади, Менекше хамиле

Наре се закле в същата клетва, че няма да произнесе името му

# 524
хади, Менекше хамиле

Наре се закле в същата клетва, че няма да произнесе името му

Еееее, браво, бе...тия нямат никакво въображение... А Наре трябваше да се закълне отдавна, че няма да му произнася името...още от креватните му изпълнения с Нушка...а не сега.

Общи условия

Активация на акаунт