Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 202
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Силно се надявам Нушка да не роди дете на Санджар заради Мелек и Наре . За да не страдат те . А иначе Санджар си заслужава всички главоболия Stuck Out Tongue Winking Eye
Ау, не така.. какво е виновно детето...
Искам да се окаже ,че или няма никакво дете или Санджар е имал ''помощник '' за него . И това могат да го измислят СЦ , даже да не е Локи.
Като знам ,че всичко е възможно , може някоя съученичка на Нушка да е акушерка и бебето да е фалшиво , а Гюлсие да иска да я ''хване '' ,че лъже .

# 586
] Дори и да успее  да се освободи, докато навън се разиграва милата сцена...на този мерзавец му липсва смелост и с нож да се изправи срещу двамата, жадуващи да му светят маслото... Не виждам как ще му позволят да се докопа до Наре или Мелек.

Ножа го визирах само за развръзването си.
И, ако види, някаква пролука да избяга от мелницата...
Не мисля, че би се изправил срещу Санджар и Гедиз, а още по- малко срещу Мелек и Наре.
Мисля, че ако успее да скубне Smirk, единствената му цел ще е да се покрие за известно време.
Няма да напада.

# 587
Вермилион, колко хубаво, че си оценила таланта на Неслихан, че и Черна любов си изгледала Grinning
Бях останала с други впечатления, ама нейсе Sunglasses

Но иначе за Санджар си права, Менекше не го изнасили все пак. Доброволно си я взе и я вкара в спалнята Head Band
За Наре, мисля че това беше пък нейната червена линия. Много се надявам да се върне към фабричните си настройки и да спре да търчи след Санджар.

Heart Eyes

https://twitter.com/nihanskemal/status/1243282844769714176

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 12:53 от Еванджелин

# 588
Сега ... аз да си призная, не съм съгласна, че Наре е превърната в ... хайде ще кажа "бавачка" на Санджар. На мен ми направиха впечатление в последния епизод диалозите им - направо си бяха битка на характери. И признанието на Санджар: "Само ти можеш да ме победиш" и "Ти си по-ценна от хиляди бащи". Да откажеш Ефето от наследствените му нагласи и разни клетви, си е чиста победа. Такъв корпус за бързо реагиране организира и на такава психологическа атака го подложи от всички страни, че Санджар ... се предаде. Тоя път камъкът беше изтласкан до самия връх. Друг е въпросът, че нашият, каменният ... пак ще се търкулне надолу.

# 589
  • На луната
Няма ли още предположения в нета, че бебето е на Гедиз?

Сега ... аз да си призная, не съм съгласна, че Наре е превърната в ... хайде ще кажа "бавачка" на Санджар. На мен ми направиха впечатление в последния епизод диалозите им - направо си бяха битка на характери. И признанието на Санджар: "Само ти можеш да ме победиш" и "Ти си по-ценна от хиляди бащи". Да откажеш Ефето от наследствените му нагласи и разни клетви, си е чиста победа. Такъв корпус за бързо реагиране организира и на такава психологическа атака го подложи от всички страни, че Санджар ... се предаде. Тоя път камъкът беше изтласкан до самия връх. Друг е въпросът, че нашият, каменният ... пак ще се търкулне надолу.

Кате, много ми хареса поста ти Flowers Rose Simple Smile

# 590

А? Че и такива ли предположения има...

# 591
  • На луната
Поне аз не съм прочела за такова Simple Smile
Просто обмислям всички варианти. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще е интересно развитие, между другото (търсих оня емотикон да се скрия под стола, ама го няма Joy )

# 592
Да, това е евентуално добро продължение. Гедиз поема отговорност за бебето на Менекше, за да бъдат щастливи Наре, Мелек и Санджар Joy
Дори от фрагмана насам си го мисля Stuck Out Tongue Winking Eye

# 593
Поне аз не съм прочела за такова Simple Smile
Просто обмислям всички варианти. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще е интересно развитие, между другото (търсих оня емотикон да се скрия под стола, ама го няма Joy )

Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
Да бе, как не се сетихме!
Гедиз и Менекше влизат в таен съюз, за да разделят Наре и Санджар.
Правят бебе и го приписват на Санджар.
Сега се наслаждават на сеира Stuck Out Tongue Winking Eye

# 594
Заслужава детето да е негово, хем няма чувства към Менекше, хем я "оскверни", там при тях нали много държат на честта. Не помисли, че след като го направи това, донякъде проваля и живота на момичето.
Не, че я защитавам, разсъждавам на база техните порядки и обичаи.
Той с лека ръка изхвърли Наре като разбра, че не е девствена, а сега причини това на друга жена.

# 595
Заслужава детето да е негово, хем няма чувства към Менекше, хем я "оскверни", там при тях нали много държат на честта. Не помисли, че след като го направи това, донякъде проваля и живота на момичето.
Не, че я защитавам, разсъждавам на база техните порядки и обичаи.
Той с лека ръка изхвърли Наре като разбра, че не е девствена, а сега причини това на друга жена.

Имаше няколко подсказки,че Менекше не отиде при Санджар много девствена. Така, че нищо не й е осквернил де факта (само пред народонаселението ще изглежда така). Брат й знае неща от миналото й и мисля, че той ще се изпусне и тайните на Менекше ще се разплетат.

# 596
Чудно ще е тогава как разбра, че Наре не е девствена, а за Менекше да не е...
Според мен е била обещана на Локи, но след като е влязал в затвора приоритетите на брат и са се променили.

# 597
  • между морето и небето
Хайде сега пък, Менекшето не била девствена?! Затова ли Санджар се държа цяла нощ за главата след общата им ПБН, а ние си мислехме, че много, ама много се разкайва за стореното.
И ако новата му жена беше сгазила лука, нямаше ли да я изгони?! Той голямата си любов изрита, а камо ли тази натрапената.

# 598
  • На луната
И ако новата му жена беше сгазила лука, нямаше ли да я изгони?! Той голямата си любов изрита, а камо ли тази натрапената.
Габи, взел си е поука. Онова едно време беше младежка грешка Stuck Out Tongue Winking Eye С гоненето. Grinning
Пък и Менекшето може да знае някой номер. Няма да е първата изхитрувала в ПБН Wink

# 599
Каквото и да направят СЦ от тук нататък няма как да харесам Санджар. Не харесвам такива хора, правят нещо пък после реват и съжаляват, не става така.

Общи условия

Активация на акаунт