Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 198
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Сега като се замисля , ми се струва ,че Менекшето може и да е изхитрувала за ПБН , сега си спомних как подчертаха кадъра с връзването на червената лента .Още тогава се усъмних и си казах ,че може и тази да не е за коланче . Но с тези задрямалите СЦ няма да ни е лесно .  Нямат нищо със СЦ на Карата Grinning

# 601
Според мен кадъра беше да покаже, че коланчето не е най-важното. Наре си пазеше нейното, не съм сигурна дали още го пази. Искат да покажат, че Менекше въпреки че е "честна", не е стока. Мое мнение.

# 602
Малко за разтуха

Кахраман го изненадал със социалната си дистанция, тоест липсата й Joy

# 603
  • На луната
Според мен кадъра беше да покаже, че коланчето не е най-важното. Наре си пазеше нейното, не съм сигурна дали още го пази. Искат да покажат, че Менекше въпреки че е "честна", не е стока. Мое мнение.
Санджар го взе от скалата, когато Наре му хвърли и годежния си пръстен.  Сега са заровени под надписаното дърво пред колибата.

# 604
  • Яко в Матрицата...
Няма как Нушка да е била нечестна и Санджар да я остави в конака. Други са й на нея проблемите.
Според мен, майка й и брат й са виждали, че Нушка не е добре с главата и са се чудели как ще я задомят, ако се разбере.

# 605
  • На луната
Няма как Нушка да е била нечестна и Санджар да я остави в конака. Други са й на нея проблемите.
Според мен, майка й и брат й са виждали, че Нушка не е добре с главата и са се чудели как ще я задомят, ако се разбере.
Да, и аз с такова впечатление останах. Не само й е лош характера, ами и чарковете в главата й не са подредени правилно. Знаят си стоката.

Иначе се чудя, това дали не е подсказка Thinking

# 606
Прави сте , тя не е само сметкаджийка , има и нещо друго .И майка и , и брат и сякаш се боят от нея .

# 607
Освен, че е злобарка чарковете си и бяха наред,  докато не я изгониха.
Даже ми беше твърде търпелива за положението, в което изпадна- мъжът и не се прибира, ако се прибере я избягва, не ляга в семейното им ложе Smirk, за деца не иска да чува, ходи след онази "фуста" от легендата, цялото село ги знае, свекървата раздава заплахи и правосъдие...
Честно каано аз отдавна да съм превключила Stuck Out Tongue Winking Eye

# 608
Освен, че е злобарка чарковете си и бяха наред,  докато не я изгониха.
Даже ми беше твърде търпелива за положението, в което изпадна- мъжът и не се прибира, ако се прибере я избягва, не ляга в семейното им ложе Smirk, за деца не иска да чува, ходи след онази "фуста" от легендата, цялото село ги знае, свекървата раздава заплахи и правосъдие...
Това показва ,че е социопатка . Много подмолна .Това не е търпение , това е някаква мания .

# 609
Освен, че е злобарка чарковете си и бяха наред,  докато не я изгониха.

Това показва ,че е социопатка . Много е подмолна и е лоша даже към майка си и брат си . НО Халисе я заслужава .Това не е търпение , това е някаква мания .

# 610
И ако новата му жена беше сгазила лука, нямаше ли да я изгони?! Той голямата си любов изрита, а камо ли тази натрапената.
Габи, взел си е поука. Онова едно време беше младежка грешка Stuck Out Tongue Winking Eye С гоненето. Grinning
Пък и Менекшето може да знае някой номер. Няма да е първата изхитрувала в ПБН Wink

Точно с някой номер му излезе в ПБН. Имаше един намек от Локи, много похотливо го каза, един от брат й и един път самата тя каза, че е излъгала Санджар (може и да не съм разбрала точно. Те СЦ най-добре знаят Simple Smile )

# 611
Аз не се съмнявам, че е била девствена...обаче отново се съмнявам, че наистина е бременна. По-скоро клоня, че сега, след като я изгониха и няма друг шанс за връщане...  излезе с номер.
И също мисля, че чакрите не са й наред.

# 612
  • На луната
Аз не се съмнявам, че е била девствена...обаче отново се съмнявам, че наистина е бременна. По-скоро клоня, че сега, след като я изгониха и няма друг шанс за връщане...  излезе с номер.
И също мисля, че чакрите не са й наред.

Мисля си, че в някакъв момент трябва да е била бременна, защото Санджар разглежда една снимка до болничното й легло.

# 613
Видях я още като ги сложих в темата...обаче...абе, аз докато не видя серията, все още се надявам да е фалшива бременност и да не е била.  
Пък нека си се връща в конака...да симулира и да им прави невъзможна любовта.
Не ми се иска да има помятане...а има ли бебе...краят е ясен...що ще продължават.

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 17:26 от savovas

# 614
Здравейте!

"Има нещо гнило в Дания" , но не се знае какво е . Визирам Нушка. Може би около нея има някаква тайна, преди брака й със Санджар. Локи много явно я заплашва за нещо и не е само, защото е дадена на друг. Да не би Нушка да е направила престъпление, заради което да е натопен Локи или  той  е поел вината. Тя е подмолна манипулаторка и е възможно да е сътворила някой грях.
Кате, подобно щях да напиша за битката на характерите Санджар- Наре. Абсолютно си права. И аз така ги виждам тези двамата.
Аз също си мисля и снощи споделих, че не виждам да има вече бременност. Просто Нушка ще сътвори лъжа, за да "победи" Наре и да отдалечи Санджар от нея. Но разчитам на Гюлсие/нали това е слугинята в конака/, която се надявам да почне да следи Нушка и да я разконспирира. Тук ми се струва, че Елван ще поддикне Гюлсие, нали са си дружки и не обичат Нушка.

Общи условия

Активация на акаунт