Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 537
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Габи, обикновенно жените, които са влюбени в други, не виждат в човека, който смятат за най-добър приятел чувствата му. И това не е само в сериалите.

# 361
Габи, обикновенно жените, които са влюбени в други, не виждат в човека, който смятат за най-добър приятел чувствата му. И това не е само в сериалите.

Съгласна съм.
И добре, че не ги видя досега, когато имаше нужда от подкрепа и разбиране.

Дано не се почувства и тя предадена, като Санджар Simple Smile

Много се съмнявам.
Но ще изгуби непринудеността си в негово присъствие поне това е сигурно.

# 362

Но ще изгуби непринудеността си в негово присъствие поне това е сигурно.
И точно затова  си мисля, че скоро няма да разбере...а може би и никога.
Според мен никой от тримата - Санджар, Елван и Мюге...няма да й каже. За Гедиз пък да не говорим. Той никога няма да й признае/като аз очаквам, че няма да го променят докрая/.

# 363
Гедиз не е направил нищо, за да се почувства Наре предадена. Но ако се почувства така, толкова по-зле за нея.
Честно казано, и аз искам вече Наре да разбере и каквото има да става - да става.
Ще загуби единствения човек, който го е грижа за чувствата й, за свободата й. Да стои в конака по терлици и да чака Санджар от поредния поход.

# 364
  • На луната
Да стои в конака по терлици и да чака Санджар от поредния поход.
Joy Joy Joy

Ще я видим как ще се почувства и то съвсем скоро. Както знаем в това село, всички тайни са на мегдана и се отпразнуват с тъпани и зурли от цялото население.

Под предадена, имах предвид, че тя му сподели всичко, а той на нея не.
Иначе и аз не смятам, че трябва да се чувства така. Не знам, как ще останат приятели при това сложно положение обаче Thinking

# 365
На мен не ми се иска да разбира, защото приятелството им ще приключи. Наре не е егоистка и при положение, че не изпитва същото...няма да го измъчва.

# 366
  • между морето и небето
Гедиз не е направил нищо, за да се почувства Наре предадена. Но ако се почувства така, толкова по-зле за нея.
Честно казано, и аз искам вече Наре да разбере и каквото има да става - да става.
Ще загуби единствения човек, който го е грижа за чувствата й, за свободата й. Да стои в конака по терлици и да чака Санджар от поредния поход.

За терлиците и похода 👏.
😂😂😂

Според мен няма да оставят ситуацията неизяснена. Наре ще разбере. Вярно, може да се получи отдръпване и на двамата един от друг, но се надявам на щаствива и логична развръзка. Иска ми се поне един искрен и емоционален разговор между двамата, който да ми спре дъха. Досега това не се е случвало в този сериал.

# 367
Ами нищо вече няма да е същото. Наре ще напусне марината, няма да ходи в дом Ъшъклъ, Гедиз няма да ходи в стъкления аквариум, фалиралата марина не е за препоръчване. Остана зейтинлика, ама там какво ще работи? Да взима проби от маслините ли?
Има изтекла снимка, Наре и Санджар прегърнати в стаята на Санджар в конака. Наре напълно си е загубила ума, ама напълно. Какво прави там? На Менекшето пеньоарите сигурно са още в гардероба. Ясно е, че е за спасението на Санджар. Потъпква себе си и гордостта си.
Като го няма и Гедиз, да й дава кураж и съвети, работата ще стане още по-зле.

Габи, техните разговори ще ми липсват най-много.

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 00:03 от Еванджелин

# 368
Еви, може да е отишла да остави дъщеря си. Без самата тя да остава.
Вярно, че така пишеше в озета, но аз докато не видя отказвам да повярвам.
Остави Санджар...
Тя отива в къщата на Халисе за Бога! Жената, която и навреди неотдавна и срещу която се изправи в съда.
Не мисля, че са нужни чак такива жертви Flushed

# 369
  • между морето и небето
Ами нищо вече няма да е същото. Наре ще напусне марината, няма да ходи в дом Ъшъклъ, Гедиз няма да ходи в стъкления аквариум, фалиралата марина не е за препоръчване. Остана зейтинлика, ама там какво ще работи? Да взима проби от маслините ли?
Има изтекла снимка, Наре и Санджар прегърнати в стаята на Санджар в конака. Наре напълно си е загубила ума, ама напълно. Какво прави там? На Менекшето пеньоарите сигурно са още в гардероба. Ясно е, че е за спасението на Санджар. Потъпква себе си и гордостта си.
Като го няма и Гедиз, да й дава кураж и съвети, работата ще стане още по-зле.

Габи, техните разговори ще ми липсват най-много.

Това ли ни очаква?!
СЦ ще сринат образа на Наре в стремежа си да "спасят" Санджар в очите на всички зрители.

# 370
Еве, и аз видях снимката при рускините.
Ама защо да си е изгубила гордостта...жената обича...Вярно, Санджар направи огромна грешка преди 9 години...но Наре пък е с голямо сърце и душа...не търси отмъщение и не го иска мъртъв. Нейната любов към Санджар е същата каквато е на Гедиз към нея.
Снимката не значи, че му е простила със сърцето си обаче.

И може би бях права за озета, че не само Мелек ще е в конака.

# 371
Това ли ни очаква?!
СЦ ще сринат образа на Наре в стремежа си да "спасят" Санджар в очите на всички зрители.

Нее. Няма как да се случи това.
Тя ще си остане силна и всеопрощаваща, вероятно.
Само се притеснявам да не прости някои неща на Санджар преди мен, защото мноого ще се разминем със СЦ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 372
  • между морето и небето
Това ли ни очаква?!

Нее. Няма как да се случи това.
Тя ще си остане силна и всеопрощаваща, вероятно.
Само се притеснявам да не прости някои неща на Санджар преди мен, защото мноого ще се разминем със СЦ Stuck Out Tongue Winking Eye

Ха дано😉
Ааа, аз съм сигурна, че ще се размина със СЦ 😯

# 373
  • На луната
Отидох за пет минути да прочета новите простотии във Фейсбук, и докато се върна сте подпукали Наре Smiley
Ашк бе хора, ашк Stuck Out Tongue Winking Eye
Любовта е сляпа, луда, често необяснима, за едни отрова, за други изцеление...а за някои най-добрият учител.
Та и Наре, като Гедиз не може да контролира сърцето си. Simple Smile

# 374
Ето я снимката...много лошо качество...ама изтекла. Чудя се обаче, това стаята на Санджар ли беше

Общи условия

Активация на акаунт