Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 191
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Само да подкрепя мойте предположения за честта на Нешка - ЕП. 13 около 18 Мин., разговорът м/у нея и брат й. Може и за др. да се отнасят, но това ми дойде първо. Пък ако е така, още една причина Санджар да си скубе косите - за една и съща ситуация не повярва на невинната, повярва на лъжкинята

# 616
Да, добре е мъжете да знаят, че могат да бъдат и заблудени за честта на “девойката”, но въпреки всичко това не отменя факта, че Санджар е имал ПБН. И през тази линия Наре няма да може да премине- така ми се струва. Менекшето си е изпълнила задълженията. Колкото и да не ми се иска и да виждаме, че е лудичка- тя си е законна съпруга и не е насилвала насън Санджар. Напротив, той я използва, без значение от мотивите си. Така както Акън използва Наре за да задоволи ниските си страсти. Ама той само искал да забрави Наре... обяснения всякакви. И Менекшето майка я е раждала. Никакво уважение не прояви към нея Ефето- направо си я използва за тренажор.

# 617
Нещата се усложняват за Санджар, когато разбира, че Менекше е бременна.

Ако беше послушал Каврук, на връщане от Монтенегро... Grinning

# 618
  • Яко в Матрицата...
Да беше, а той ... Гедиз слуша Stuck Out Tongue Winking Eye

# 619
# 620
JoyJoyJoyJoyJoyJoy

Той, той е виновен за всичко Head Band

# 621
  • между морето и небето

Ето, очернихте го😡😡😡. Нали досега взе се търсеше причина да се опетни ореола му.

😂😂😂😂😂

# 622

Санджо не се научи да не вярва на тая гиздава хиена Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 623
Тук едно към едно признание на Менекше, че е излъгала Санджар. Лудичка, ама много.

http://images.vfl.ru/ii/1585329742/91376150/30019961.gif

# 624
  • Яко в Матрицата...
Димана, преводът тук има нужда от лека корекция. Нушка казва, че не му е изневерявала /не го е мамила/ на Санджар.

# 625
Тук едно към едно признание на Менекше, че е излъгала Санджар. Лудичка, ама много.

http://images.vfl.ru/ii/1585329742/91376150/30019961.gif

Точно този разговор ме наведе на тази мисъл, а и тия рога, които показва брат й...

# 626
Димана, преводът тук има нужда от лека корекция. Нушка казва, че не му е изневерявала /не го е мамила/ на Санджар.

О, Рени, въобще не знам как е превода. Просто добро другарче ми изпрати на лични това гифче и реших да го споделя. Наверно това е направено от преведената серия. Твоето уточнение променя посоката на мислите за Нушка дали лъже Санджар, или не, защото според публикуваното го лъже. Но няма значение, защото ще излезе нещо за нея с Локи,  надявам се.

# 627
  • Яко в Матрицата...
Аз казвам това, което чувам. Нушка не е безгрешна, кой знае с кой се е задяваха, но съм убедена, че Санджар би я натирил с кеф, ако не беше девствена.

# 628
  • между морето и небето
Аз казвам това, което чувам. Нушка не е безгрешна, кой знае с кой се е задяваха, но съм убедена, че Санджар би я натирил с кеф, ако не беше девствена.

Ако изключим какъв е характера на Нушка, какво толкова лошо има в това да се е задявала с някого. Млада жена, била е необвързана. Аз го намирам за нормално, достатъчно е да не е преминала границата, а явно не е, щом Санджо не я изрита.
Пожелавам му едно малко ефе👶, за да продължи славния му род 😁.

# 629
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Да пием по кафе, а в понеделник ще видим какво са ни приготвили СЦ...

Бъдете здрави.

Общи условия

Активация на акаунт