Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 109
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • На луната
Не че не ми харесва, но не вярвам да е бременна.

А, дано.
Освен това, от какъв зор ще я изследват в къщи? Thinking
В една болница много по-трудно може да се прикрие такава лъжа.
Тук само един доктор е намесен.
Обаче ако не е бременна, в някакъв момент все трябва да излъже, че е загубила бебето.

# 691
  • Яко в Матрицата...
Нали казаха защо не е в болница Нушка... Вируси това-онова...

# 692
  • На луната
Нали казаха защо не е в болница Нушка... Вируси това-онова...
Болницата, като е толкова вирусоносна, тия тримата дали ги тестваха? Smiley Виждат ми се минимум с по два три вируса. То май половината село се изреди през тая клинично чиста стая.

# 693
  • Яко в Матрицата...
Ама те не трябваше да са там Joy
Идеята ми беше, че намериха вратичка прегледът и апаратурата да са в конака.

# 694
  • На луната
Тя тая вратичка, е колкото селски мегдан. Joy

# 695
  • Яко в Матрицата...
Тя тая вратичка, е колкото селски мегдан. Joy
Нали Joy По-важно е дали е бременна и ако да, от кой е детето. Останалото е бошвер.

# 696
Табики Санджар е бабаситото на нероден Петко бе .. Човека е доказал се в изхвърлянето на далечно разстояние

# 697
Табики Санджар е бабаситото на нероден Петко бе .. Човека е доказал се в изхвърлянето на далечно разстояние

Че той се е доказал, спор няма...ама как пък и Нушка точно в този момент е готова за изхвърлянето му. Егати, два пъти само за 9 години и право в целта...да не повярва човек.

# 698

JoyJoyJoy

Галко Kissing HeartHands Facepunch

Васе, все пак говорим за един Ефе Sunglasses

# 699
  • На луната
Егати, два пъти само за 9 години и право в целта...да не повярва човек.

Ти пък си много сигурна Stuck Out Tongue Winking Eye
Като почнат да пристигат булки с чуджуци пред вратата, ще се чуди Халисето къде да ги настанява.
Да ги пита човек защо са стояли до сега Simple Smile Simple Smile

П.п. Иначе тя Нушка явно е винаги в готовност Wink

# 700
Егати, два пъти само за 9 години и право в целта...да не повярва човек.

Ти пък си много сигурна Stuck Out Tongue Winking Eye
Като почнат да пристигат булки с чуджуци пред вратата, ще се чуди Халисето къде да ги настанява.
Да ги пита човек защо са стояли до сега Simple Smile Simple Smile

П.п. Иначе тя Нушка явно е винаги в готовност Wink

Нушка може да иска да е винаги в готовност, ама възможността е само няколко часа... Много заухава ше се окаже ако е...и не е разбрала цели 12 седмици...

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 19:42 от savovas

# 701
Много ме забавляват вашите коментари и сценарии, момичета!
И аз клоня за мнима бременност, ама след някой и друг месец ще видим Wink
Браво на сценаристи, режисьори, оператори, актьори за последната сцена!!! Играта на Неслихан беше за повече от Холивуд! Много талантливо това момиче, много!!!
Възхищавам се на Наре, крехка физически, а толкова силна духом. Заслужава до себе си такъв мъж като Гедиз - честен, смел, лоялен, саможертвен, оценяващ същността на жената ( не сам външността), и още, и още...
Възхищава се на Наре и я боготвори, но мълчешком! Браво на такъв приятел и ортак!

# 702
  • между морето и небето
Привет 🤗,
Изгледах серията още тази нощ. Благодаря много на екипа за бързия превод 🌺🌺🌺. От толкова време, за първи път да го направя отраз. Такава дължина от два часа много повече ми допада, не разтягат едновремено 100 сюжетни линии, че иначе се забравя началото.

В последните две серии все повече ми харесва Гедиз, раздвижиха повече образа му. Много, ама много добра игра на Ураз, без да има преиграване!

Четох, че обсъждате бремеността на Нушка. Според мен няма нищо нелогично и скрито засега. Напълно съм съгласна с поста на Рени.

Има няколко неща, които ме навяват на мисълта, че Нушка не лъже за бременността
1. Санджар би трябвало да разбере, ако е излъгала за червеното коланче.
2. Локи не знаеше за сватбата й.
3. ПБН беше преди садъчите да влязат в затвора.
4. Колко души в околността биха посмяли да направят някакъв заговор срещу Санджар? Лекарят едва ли би се вързал на Нушка, ако тя е решила да прави шашми.

Когато Локи разбра, че изгората му се е омъжила, чу че Санджар има дете, помисли си, че е от нея. При срещата с Нушка я пита за детето и разбра, че не е нейно. Така че, той явно доста време си е полежал в затвора.
Друго - питате се защо не е в болницата, но първо е била там. Майка й, когато цъфна на вратата да търси Халисе и Санджар, каза, че тя е в болница. После дадоха обяснението, че заради вирус не може да я държат там. Реално си мисля, че на екипа са им откази снимки във и пред  местната болница заради създалото се положение, а  и поради същата причина не са имали възможност да осигурят снимки в кинопавельон например.

Ще видим какво ще измисли Гюлсие, за да злепостави Менекше, но честно нещо не ми харесва това. Колкото и да е зла Нушка, тя не дава никакъв повод на Локи за близост, по-скоро по всякакъв начин иска да го избягва. Там има нещо скрито. Явно той знае нещо злепоставящо за нея. Ако е само това, че е имала връзка с някого, аз не го намирам за смущаващо. Била е свободна жена. И пак, ако е само това, изглежда, че почти всеки има двоен аршин. При подобни ситуации се действа според човека.

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 21:33 от Gabie

# 703
Финалната сцена на Наре и Санджар е една от най- трогателните прощални сцени между влюбени, които съм гледала в турски сериал.
Еви и компания благодаря ви, че ми дадохте възможност да я гледам с разбиране Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Отчаяните крясъци на Наре преди време- "Санджар да гори в ада на съмненията си...", звучат като благословия на фона на безмълвния и вторачен поглед в него пълен с равносметки...
Равносметка, за това че никога не е бил, и че може би никога няма да бъде до нея.
Равносметка, за това че сърцето и е уморено да се противопоставя на разума и тайно да търси една едничка причина за прошка... и да не намира...
А ръката и, която неотдавна в пристъп на ярост с един замах потроши огромния прозорец сега кротко, нежно и съвсем осъзнато погали и поведе Санджар към изхода.
В смиреното и дълбоко разочарование имаше повече категоричност, от когато и да било преди.
Стана ми жал за Санджар!

А, за Гедиз умирам Grinning
Истинска наслада ми е за сетивата!
На есен повече от това, моля Stuck Out Tongue

# 704
Габи, остави го Локи... аз никога не съм мислила, че е била с него. Обаче на мен другото въобще не ми се вижда логично...  Първо Нушка не разбира толкова време, а неистово иска дете. Измисля  какви ли не средства да се отърве от Наре, а не проверява вероятността, която най-много ще й свърши работа. Не се случи нищо, когато и Халисето я заряза. И точно, когато вече нямаше друг изход, рисковата й бременност й дойде като манна небесна.
Ами не, според мен й дойде с помощта на Яхя. Иначе не виждам смисъл въобще да измислят тя да търси помощ от него.

Отчаяните крясъци на Наре преди време- "Санджар да гори в ада на съмненията си...", звучат като благословия на фона на безмълвния и вторачен поглед в него пълен с равносметки...
Равносметка, за това че никога не е бил, и че може би никога няма да бъде до нея.
Равносметка, за това че сърцето и е уморено да се противопоставя на разума и тайно да търси една едничка причина за прошка... и да не намира...
А ръката и, която неотдавна в пристъп на ярост с един замах потроши огромния прозорец сега кротко, нежно и съвсем осъзнато погали и поведе Санджар към изхода.
В смиреното и дълбоко разочарование имаше повече категоричност, от когато и да било преди.
Джули

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 23:13 от savovas

Общи условия

Активация на акаунт