Пролет идва, ще запеят птички, растат си ДЕКЕМВРИйчетата добрички! 💚

• 24 690
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
Мария, стискам палци всичко да в е ок. Кога ще ви излязат пробите?
Аз доста съм се филмирала с тази вирус. Седим си у нас, ама като гледам колко хора си щъкат по улиците.. ще има да си седим още 2 месеца...
На нас педи ни каза, че няма да ни дава направление за ортопед, защото е раждан в токуда и там им правили изследвания в родилното... аз бях решила  до отидем и да си платим ама с тази корона никъде няма да ходим засега...
Колко са им големе фонтанелите на вашите бебчета? На Александър  е може би колкото монета от 1 лв и се чудя дали не е малка/ имам предвид много затворена 🤔

# 91
Симка аз преди време питах, но никой не отговори. На прегледа преди около 3 седмици, док измери 10мм.

# 92
Нашата фонтанела не са я мерили, само я погледна, пипна я, каза че нямаме рахит и всичко е добре и това беше. И ваксини не са му били, защото все обявяват грипна епидемия и не става за ваксини. Кой знае кога ще му сложат...

# 93
Сладури ние днес минахме на ортопед, всичко е наред слава богу. Показа ми доктора едни упражнения само, които се правят на всички бебчета, и как да ги нося на хълбока ми показа. В медицинския център имаше засилени мерки, плюс мерене на температура, дезинфекция и попълване на декларация.
Мария, стискам силно палци, да няма проблем и пробите да са отрицателни.
Иви и ние сме с две хранения, а днес ядяха на 2ч,направо бях парцал в 19ч за къпането. Благодаря за милите думи ❤️
Georgia мисля, че до 6 месеца е нормално да има отклонения в цикъла, аз също имах, идва ми 2 пъти за 1 месец. При първа възможност на лекар, дано е скоро.
 Petra 84 много неприятно,дано бързо се оправят нещата, понякога нищо не зависи от нас за съжаление. Възхищавам се ма кърмещите майки и съжалявам, че при нас не се получи.
 Slunceto и аз мисля, че си е тамън времето, казват че след коликите идват зъбите така че, да се подготвяме..
Simka нашите фонтанели са 2 на 2 при едната, и 3 на 3 на другата, но не съм ги гледала обстойно. Ако има проблем, което не вярвам, личния лекар ще спомене, не се тревожи.

И сега да ви се оплача!
Днес имахме инцидент с Бориса, изхлузи се от кошницата докато я носеше дядо й, направо изпадна, веднага я взех от пода, добре че пелената беше между главичката и шкаф, иначе не ми се мисли. Изплаши се много и плака, със сълзи милата, и аз плаках с нея, как стана не мога да си обясня, май не е щракнала дръжката при свалянето и. Не им слагай коланите до сега, че нали са дребни, но вече задължително. Чувствам се ужасна майка😔😭, как го допуснах,няма да си простя.

Извинявам се, стана дълго, но имах нужда да споделя..

# 94
Сладурче недей случва се ..  ние му Слагаме коланчето и на коша  и в колата.  Като бяхме при ортопеда и го сложих в коша без да го закопчая и той такава лекция ми спретна, че се почувствах супер зле . За фонтанелата и аз нз колко ни е . Само го пипат и казват, че е добре.  Тя дж годинка ли трябва да се затвори.  🤔 и ако е по рано какво значи. Мария стискам палци вс да е наред.

# 95
Сладурче не се обвинавай, още колко ще падат от леглото от дивана. А преди да се научат да ходят падат стават. 🤦‍♀️
Голямата падна онзи ден от леглото докато правеше кълба по глава. Добре че се приземи на меко. Гледам в такива моменти да съм спокойна оглеждам детето гушвам и така.

# 96
Сладурче, не се обвинявайте, знам че със сигурност ти е било мн гадно, но се случва да падат децата. Ние също винаги връзване колани и на коша и в колата. Мен мн ме е страх.
И аз незнам колко е фонтанелата. Но предполагам е нормално щом само по 1 капка вит Д е изписана.
Ние с ваксини те сме мн зле. Има само 1 прием ротавирусна. И с това бедствено положение нз въобще кога ще се приберем в Германия, камо ли да стигнем до педиатър 😥
Относно пробите, взеха ни в петък. Казаха в понеделник ще са готови. Звъни Мм вчера и от там му казват: "ние тепърва днес ги изпратихме за обработка Евентуално в сряда ще са готови. Направете си извод как се изследват и колко болни има в действителност. За мен това е недопустимо. Ние си стоим вкъщи, но мн др не спазват карантина 😣и затова ще пламне всичко.

# 97
Мария, би ли дала повече информация? Направили сте си тестове, които са си в държавна болница ли? Нали казват, че правят само на хора със симптоми? Вие имахте ли?
Дано са отрицателни.
За ваксините аз много се ядосвам, защото няма да можем да сложим Ротарикса, а аз исках... Няма да си простя, ако детето хване Ротавирус, а сме могли да го предотвратим.
Другите задължителни не са драма да се забавят.

# 98
Здравейте, момичета!

Сладурче, не се обвинявай! Следващ път просто ще знаете и ще сте по-предпазливи. При нас още при изписването от болницата ни казаха, че не изписват без кошница. Показват ти как се слага бебето в кошчето и поглеждат дали е правилно монтирано в колата. Обясняват някакви работи...
Ще се оправи, предполагам повече се е изплашила.

Не знам дали някой не ме е излъгал, но и Виктория, и Анна ми казаха, че са със затворени фонтанели още от раждането. После не сме коментирали.

Момичета, извинете, че ще ви натоваря, но имам нужда да споделя, а не мога да се оплача на мисър Паника (ММ).
Този човек от седмица ми говори нон-стоп как иска да се приберем за постоянно в България🤯
Питам го защо, и не ми отговори нищо смислено. Питах го и дали има нещо, което тук не му харесва чак толкова, или пък го притеснява. Имал усещането, че в БГ ще живеем по-добре. Нещо му подсказвало отвътре. Да му таковам и вътрешните усещания, ако за всяко се хвърляхме така спонтанно...не знам дали някога щяхме да се задържим някъде изобщо.😆😆😆
Имаме дом, работа, приятели, не сме се ограничили от нищо, пътуваме. Семействата ни са далеч, това е единственото тежко нещо в цялата работа, но и да се върнем, те пак остават далеч.
Не знам какво да го правя вече. Вкъщи темите са коронавирус и връщане. Изнервяща работа. Ще изчакам малко, пък ако му е толкова тежко ще мислим по-задълбочено.

# 99
Мария, би ли дала повече информация? Направили сте си тестове, които са си в държавна болница ли? Нали казват, че правят само на хора със симптоми? Вие имахте ли?
Дано са отрицателни.
За ваксините аз много се ядосвам, защото няма да можем да сложим Ротарикса, а аз исках... Няма да си простя, ако детето хване Ротавирус, а сме могли да го предотвратим.
Ланче, бяхме в инфекциозно с мисълта да пуснем на детето само и евентуално, ако има нещо и след това и на нас. Но взеха на всички, понеже имахме кашлица всички. Без малката.
Но естествено типично по български осраха всичко с извинение. Но съм бясна. Днес звъняхме за резултати и ни казаха че нашите проби въобще няма да бъдат изследвани. Изследвали само хора, които били хоспитализирани.Такава била заповедта от Рзи. Свързахме се с тях, не били пускали такава заповед. Всеки си прехвърля топката. Опитах се и с директорката да се свържа на Рзи, естествено ми затваря цял ден.
Сами си направете сметка колко заразени има вече 😥

# 100
Мария това е страшно несериозно и само показва колко зле стоят нещата.. Моят съвет е да пишеш на нова или бтв и да разкажеш какъв е случая и как недей си Боже някой ако е болен попринцип, ще продължава да разпространява заразата заради нашите управляващи. Надали вие сте единствените, с които се случва това.
Дано са отрицателни.
Ланче, бяхме в инфекциозно с мисълта да пуснем на детето само и евентуално, ако има нещо и след това и на нас. Но взеха на всички, понеже имахме кашлица всички. Без малката.
Но естествено типично по български осраха всичко с извинение. Но съм бясна. Днес звъняхме за резултати и ни казаха че нашите проби въобще няма да бъдат изследвани. Изследвали само хора, които били хоспитализирани.Такава била заповедта от Рзи. Свързахме се с тях, не били пускали такава заповед. Всеки си прехвърля топката. Опитах се и с директорката да се свържа на Рзи, естествено ми затваря цял ден.
Сами си направете сметка колко заразени има вече 😥

# 101
Алекс, спокойно, ще премине и това, ще утихнат нещата и всичко ще си е както преди. Просто сега мъжа ти е повлиян от тази обстановка, която си е доста депресираща.

# 102
Лани, направо не ми се коментира, безобразие! Не искам да разводнявам повече темата и да ви натоварвам, благодаря ви за подкрепата 😘🤗
Ние стягам багажа и извънредно в събота летим за Германия.
Бог да пази нас и семействата ни!

# 103
Мария, стискам палци всичко да е наред! Леко и безпроблемно пътуване!
Алексче, ще му мине на ММ, просто е повлиян от ситуацията.
И мен ме е яд за ваксините, ама това е. Вчера импровизирано опитах да измеря Катлея, поне да видя колко см е станала - 64 см я изкарах, не знам колко е вярно де. Grinning на консултация скоро няма да се ходи, то е ясно..

# 104
Мария, бъдете здрави и лек път! ❤️

Марти, и аз я измерих сега. 41 см об на глава, 62 см дължина и около 6.350 😊
На 3 месеца и 2 седмици става днес

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 12:49 от Lana..

Общи условия

Активация на акаунт