Пролет идва, ще запеят птички, растат си ДЕКЕМВРИйчетата добрички! 💚

• 25 848
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
Лани, нищо не се слага. Доста ми стана тъпо, защото в момента бавя ваксини и на двете деца. Докато може да се слагат, ще дойде време за следващата, но в крайна сметка нямам правилен ход.
Не съм се интересувала много относно други медицински услуги, но май трябва да си на умирачка, за да стигнеш до болница тук.(в момента)
Като цяло положението с този вирус тук е доста зле, но не съм очаквала друго. Дълго време почти никой не вземаше никакви мерки, събираха се, излизаха си....Борис Джонсън уж беше много смел, ама и него го хвана....
В Лондон е най-зле. Сега се радвам, че си избрахме къща в Surrey, а не баш в огнището.

Благородно ви завиждам, момичета, за разходките и излизането на пазар.
Аз и децата не сме били извън вкъщи вече над месец. Ще си поседим още доста, така че по-добре да се заредя с търпение. Имам чувството, че всичко, което свалих след раждането, ще го кача сега.

Сестра ми е в Лондон с племенничките, при тях е по-опасно, а и е сама- не дават на мъжа ѝ да се върне в страната, заради коронавируса.

Ще се оправим и всичко ще мине бързо! На това се надявам. След това наистина ще си помисля за някои промени, които трябва да направим.

Пазете се, бъдете здрави и изкарайте едни прекрасни и неповторими празници!❤

# 511
Аз си поръчах един комплект на Тони Типи с чинийки, лъжички, шише, иначе не бързам със захранването. Педиатъра каза, че следващия път, т. е на 04.05, ще говорим за захранването. Тя ще е на почти 5 месеца без 2 дни. Сигурно ще ми даде насоки и като реша ще действам, въпреки че аз си имам представа от баткото. Не са се променили мн нещата, може би само жълтък се дава по-рано.
И при нас, в Германия, има консултация и ваксини, аз ви бях споменал и по-рано. Мен мн ме е страх да не се разболеят децата, понеже в праксиса където са записани не приемат пациенти с коронавирус симптоми и трябва да ги водом в спешното, но това ще е в краен случей, не дай Боже 😔. При нас удължиха карантината до 03.05 за сега. А се говори, че детски градини няма да започнат скоро, след лятната ваканция чак, т. Е август. Но каквото такова.
Сладурче, страхотни са принцесите 🤗
Алексче, много лошо за сестра ти, сама с децата, мн неприятно.
И аз мислех за този уред на авент за пара. С баткото имах само уред за готвене на пара мн го използвах, а този ми се вижда още по удобен, поне направо и пасираш.
Бъдете здрави момичета 🤗

# 512
Аз да споделя за уреда на Авент, супер удобно е с него, като знам, че има и на др марки, предполагам, че и те са на същия принцип. Даже и за нас редовно правя пюрета 😁
Компактен, удобен и лесен са почистване и си работи сам, изобщо не се притеснявам да не загори/изкипи/да не го забравя и т.н.
Реално и в последствие предполагам може да се приготвя там храна за детето, просто няма да се пюрира гладко. Simple Smile

# 513
Здравейте момичета!
Много са сладки сладурчетата❤🥰
Момичета, някой ползва ли ел.стерилизатор на кангаро 3в1 . (зеления)
Сега исках да пробвах да сготвя морковче на пара да опитам, за да видя как става, но съм изгубила опътването..някой  знае ли как се ползва за готвене на пара? Само горната част ли и колко вода се сипва за готвене на пара?
Аз имам, но чесно казано не става за готвене на пара .Особенно морков който трудно даже завира в тенджера.
Ползвам го само за стерилизация, претоплянето на пюре също бавно става.
Счупих два три буркана и след това претоплях в микровълнова.
Колкото и да искам всичко да е здравословно понякога не се получава.

# 514
Минавам само да ви пожелая слънчеви и уютни празници!
Дано всичко скоро отмине и живота да продължи в нормален ритъм навсякъде по света!

Близначетата си растат и стават все по-разкошни 😍 Сладурче, от кога мислиш да ги захранваш?

Ние бавно и славно хапваме тиква и ми иде да запея “Оранжево небето”, голямо мазало пада хахаха. Като натрупаме повече разнообразни зеленчуци ще дам по-подробен отчет за захранването.

След празниците ще има най-вероятно чист коридор за ваксините.

Бъдете здрави 😘

# 515
  • Пловдив / София
Аз да споделя за уреда на Авент, супер удобно е с него, като знам, че има и на др марки, предполагам, че и те са на същия принцип. Даже и за нас редовно правя пюрета 😁
Компактен, удобен и лесен са почистване и си работи сам, изобщо не се притеснявам да не загори/изкипи/да не го забравя и т.н.
Реално и в последствие предполагам може да се приготвя там храна за детето, просто няма да се пюрира гладко. Simple Smile

Може ли линк към този уред.
Както не мисля да купувам на първо време, но все пак да имам представа.

Благодаря.

# 516
Ние днес сме на моркови.
В началото си дърпаше лигавника ,но днес стоя кротко. Изяде 120 мл пюре (морков тиква ябълка и малко ориз) изпи 80 мл вода гука известно време и заспа.
От няколко дена яде толкова и не търси АМ съответно обядът е заместен.
Въвеждах всичко по 3 дена сега и правя домашни пюрета микс, купените нито тя ги хареса нито аз.

# 517

Може ли линк към този уред.
Както не мисля да купувам на първо време, но все пак да имам представа.

Благодаря.

https://www.baby.bg/philips-avent-kombiniran-ured-4-v-1.html?gcl … 0jkxoCxrwQAvD_BwE

Ето Simple Smile

# 518
Минавам само да ви пожелая слънчеви и уютни празници!
Дано всичко скоро отмине и живота да продължи в нормален ритъм навсякъде по света!

Близначетата си растат и стават все по-разкошни 😍 Сладурче, от кога мислиш да ги захранваш?

Ние бавно и славно хапваме тиква и ми иде да запея “Оранжево небето”, голямо мазало пада хахаха. Като натрупаме повече разнообразни зеленчуци ще дам по-подробен отчет за захранването.

След празниците ще има най-вероятно чист коридор за ваксините.

Бъдете здрави 😘
Растат,растат и правят майка си луда, много бързо им омръзва всичко.
Мисля сега на 29, като станат на 6 месеца.
Още не съм взела столчета,нещо се отнесох с това учене.
Слагам ги по малко да седят,да свикват.
Издирвам чадър за гооолямата ни количка,някой ако е виждал,моля да сподели.
Ние си излизаме,не мога да стоя нон стоп с тях вътре,ще откачим взаймно.Ходим за мляко,и тук е квартала.
 Спокойна нощ на бебетата и майките💚💋

# 519
  • Пловдив / София
Ние днес сме на моркови.
В началото си дърпаше лигавника ,но днес стоя кротко. Изяде 120 мл пюре (морков тиква ябълка и малко ориз) изпи 80 мл вода гука известно време и заспа.
От няколко дена яде толкова и не търси АМ съответно обядът е заместен.
Въвеждах всичко по 3 дена сега и правя домашни пюрета микс, купените нито тя ги хареса нито аз.

Ехее, вие сте доста напред със захранването. Даже заместен обяд. Yum

# 520
Христос Воскресе!мили момичета 💚
Бъдете живи и здрави Вие и вашите семейства!

Дано домовете Ви да изпълнени с радостни мигове и детски смях,догодина малките бебета сега,вече ще са порастнали и ще се забавляват с боядисването на яйцата.
Хубав празник от нас!💋💚

# 521
Христос Воскресе! Бъдете здрави! Весел празник на всички!

# 522
Христос Воскресе, момичета! Heart

# 523
Христос Воскресе!
Бъдете здрави, щастливи и все така прекрасни, момичета☺❤

# 524
Христос Воскресе! Здраве и благополучие във всеки дом! 🍀🐇🌷😊🌞

Общи условия

Активация на акаунт