Сватба, булките на 2020 г., тема 4

• 31 840
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
Juicy, много съжалявам, тъпа ситуация. Дано се наредят нещата. Аз, все си казвам,че всичко е за добре. И при нас е много изнасилена работа та...Майка и приятелки ми викат да отлагаме за догодина, но мен тая си ми харесва. Има си чар. Аз помня, ти беше на 17.07, аз съм на 11.07. Ние спряхме с организацията за сега, но и по- важните неща са запазени. Мен ме притесняват гостите от чужбина. Аз имам леля и чичо от Англия, а на мъжа ми сестра му и племенниците му са в Германия, ако не могат да пътуват и са затворени границите ще го мислим за отлагане на края на август, началото на септември. Аз искам докато е топло. Тия предварителни подписвания не ми допадат, аз искам да си е на деня всичко. Мен преди малко ми казаха, че на 4.05 ще почваме работа, а аз работя в Университет и явно мислят вече да разхлабват мерките. ...

# 391
Амииии петък 13-ти...не ме кефи много мен, но важното на вас да ви харесва. Плюс това няма всяка година 13-ти да е петък. Grinning

Tedy_93, интересно казваш за университета. Тъкмо се чудех дали ще имаме дипломиране въобще тази година. Би трябвало да е в средата на май.

# 392
Усмивка, не, няма да има за сега. Факултета, в който работя също трябваше да има средата на май, но отлагат всички масови мероприятия до края на юни. Най-вероятно ще е понатам. То и не върви над 100 човека да се набутат в една затворена зала...

# 393
Juicy, много съжалявам, тъпа ситуация. Дано се наредят нещата. Аз, все си казвам,че всичко е за добре. И при нас е много изнасилена работа та...Майка и приятелки ми викат да отлагаме за догодина, но мен тая си ми харесва. Има си чар. Аз помня, ти беше на 17.07, аз съм на 11.07. Ние спряхме с организацията за сега, но и по- важните неща са запазени. Мен ме притесняват гостите от чужбина. Аз имам леля и чичо от Англия, а на мъжа ми сестра му и племенниците му са в Германия, ако не могат да пътуват и са затворени границите ще го мислим за отлагане на края на август, началото на септември. Аз искам докато е топло. Тия предварителни подписвания не ми допадат, аз искам да си е на деня всичко. Мен преди малко ми казаха, че на 4.05 ще почваме работа, а аз работя в Университет и явно мислят вече да разхлабват мерките. ...

Сега четох новина, че може да прекратят извънредното положение предварително. Да видим какво ще стане. Моята майка даваше зор да е 2019, сега ако чуе да отложим за догодина ще припадне Grinning Grinning Иначе и ние имаме гости от чужбина, свекървата успя да се прибере преди да отменят полетите й, обаче свекъра още е в Белгия. Братовчеди има в Англия.. Не знам, дано да могат да се приберат навреме.

Малко се успокоих. ММ говори с ресторанта, ще можем да запазим 2 резервни дати- една за тази година и 1 за догодина. Вече говорих и с водещата, всичко се нарежда идеално. Остана в понеделник да се свържа с флористката, фотото и видеото и гримьорката. За ритуалната зала още се чудим.

# 394
  • София
Juicy Pigeon, твърдо ли се отказвате от м. юли?

# 395

Решихме, че няма да се отказваме. Щом ни дават опция за резервна дата ще чакаме до последно и чак тогава ако се наложи ще се възползваме от резервата.

# 396
  • София

Решихме, че няма да се отказваме. Щом ни дават опция за резервна дата ще чакаме до последно и чак тогава ако се наложи ще се възползваме от резервата.

Мерси! Питам, защото и нашите младоженци са решили да изчакат до последно и да решават в движение (датата е близка до вашата).

# 397
  • София
Момичета, понеже вече нямам достъп до таблицата, можете ли да ми препоръчате фирма за сватбена торта? Бяхме се спрели на Тита Кейкс, но сега не работят. Благодаря! Hug

# 398
  • София
AllegraA Кога е вашата дата? Понеже ние също се бяхме спрели на нея. Ти искаш да подсигуриш втори вариант или?  Надявам се сега, след като са започнали да разхлабват положението да отворят, поне за поръчки...Не ми се иска да избирам друга фирма :/

# 399
  • София
02.05
Те точно няма да отворят, защото собственичката е бременна. Има ФБ пост от началото на извънредното положение..

# 400
  • София
 Сред посочените в нашата таблица, доколкото помня, бяха Дидис кейк, 100 грама сладки, Чочко, Мет Кейк (ние мислим да сме с тях), Coco(техните са ми много вкусни и на сватба съм ги пробвала), Двете фукли.
Ако търсиш в квартала, до Тита е Цукерня Савенко, бяха ги хвалили в темите за по-миналата година, но не съм ги пробвала никога.

# 401
  • София
Мерси, Niya, спасяваш ме Hug
За Двете Фукли гледах вчера, че тортите са с имитиращи продукти. Чочко също ми се струват такива. Ще проверя другите. 100 гр сладки имаме наблизо и е удобно.

# 402
  • София
Свързах се със Тита, оказа се че всъщност очаква да отворят май месец, може би след средата.
Но сега видях че си писала 02.05 и теб не те урежда това. За мен има време до юли Simple Smile Така беше написала, че все едно изобщо няма да отварят и ме стресна.

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 15:22 от Hara_8

# 403
Привет и от мен😊 Днес за мен се оказа един вълнуващ ден, но първо по темата за тортата. Лично моето мнение, е че торти Чочко не струват - бях на рожден ден на една съседка преди извънредното положение и да ви кажа беше суха на барут с много дебел фондан (мисля, че така се казваше горния захарен слой), а в края на миналата година сядахме в сладкарницата им срещу Хепи на Богатица - положението не беше кой знае колко по различно. Аз обожавам шоколадови торти, но сега покрай бременността направо не ги понасям.  Иначе обичам да похапвам торта Козница (шоколадовата) на Верила, но последно правеха ремонт. Ние ще се спрем на Неделя (ММ харесва плодовата) - хората си работят и няма да му мисля много много, а и все пак сватбата няма да е голяма 😉

Тази сутрин бях на преглед и с малкото ми човече нещата са ОК, а аз съм все още в перфектна форма, даже съм свалила 2 кг. - явно от нервите покрай този вирус и сватбата!

Няма да повярвате, но днес си купих рокля 👗 и то за 560лв. -намалена от 1830лв., а утре трябва да я получа. Ако си спомняте бях си определила бюджет от 900лв. - за роклята и воала (подарък от една от булките тук). Справих се и то повече от добре!!! За по-малко от два часа успях😃😃😃     С кафенце и фрешче под ръка случайно разглеждах Инстаграм и скорошните публикации на #булчинскирокли  дебнеща за изгодна рокля! Веднага се свързах и почнах да разпитвам... даже направихме видео връзка с вайбър малко по-късно, за да видя как изглежда все пак наживо. Утре като я получа ще ви пратя снимки😃 Направо съм на седмото небе.

Ния ти взе ли си твоята рокля?

# 404
Палечка, честита рокля!

Дамите, които ще имате и църковен брак, каква продължителност ви дадоха за ритуала?
Аз бях забравила да питам, та звъняха нашите и са им казала нещо от сорта на 50 минути. За всеки случай обаче ще звъня лично тия дни, за да мога да си направим окончателно графика и да донаправя дизайна на поканите, че да искам оферти за печат. С годеника ми решихме, че, колкото и да се разтегнат нещата, няма да правим компромис със снимките. Може и да е малко по-неудобно за присъстващите, но ако аз съм гост, няма да ми пречи да изпия едно кафе някъде в приятна компания.
Една моя приятелка ме успокоява да не го мисля раздаването на покани и че при тази ситуация дали ще ги раздам април-май, какъвто беше планът, или началото-средата на юли май ще е все тая.

Общи условия

Активация на акаунт