Сватба, булките на 2020 г., тема 4

• 31 866
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
Аз и преди го казах, и сега ще го кажа. Няма как да се отменят всякакви събития от сега до безкрайност. За нас сватба - за още 50 човека работа. Който и да ми казва, че ще продължат карантината и изолацията до 2021, не му вярвам, понеже това няма как да се знае и е 90 процента сигурно, че няма как да стане. Вие представяте ли си, ако сега ви кажат, че година напред няма да ходите на работа и няма да получавате заплата? Сватбата ще ни стане най-малкият проблем. Така е и за фотографи, опреатори и всичко останали по веригата. Та, в този ред на мисли, напълно споделям мнението на Marchelsi.

# 421

Роклята е пристигнала, но няма да я взимам до август.

Ооо, аз не бих издържала толкова време, а и откровено казано не бих им я оставила, за да я ползват за мостра, та макар и само да я пипат... Доверие нямам на никого! Най-спокойна ще съм ако си е у мен!

По същата причина и аз взех моята в нас. Макар, че я купих началото на ноември. Е, дано поне я облека 😆

Относно групите - отваратителна истерия и песимизъм. Направо мисля да се махан от тях.

Аз за сега съм в лек застой със сватбата. Но пък днес изпратих покана на вуйчо ми и семейството му, които живеят в Лондон, тъй като трябваше да дойдат за Великден и тогава да им я дам.. така че имам надежда, че до Юни всичко ще се нареди. Даже съм харесла бутониери и гривни за шаферките и съм на стенд бай 😂 за поръчка. Подаръчета не мога да измисля. Но... има време. Ако поотпуснат положението скоро
и за 2 седмици ще раздам поканите - имаме около 25 още 🤔

Напълно съм съгласна с Марчелси и Welt Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 12:29 от Иванжелина Тодорова 640848

# 422
Иванджелина, може ли да споделиш с коя фирма изпрати картичката до Лондон? До адрес ли я изпрати или хората трябва да си я вземат от офиса на куриера? Ако искаш, може и на лично. Simple Smile

# 423
Иванджелина, може ли да споделиш с коя фирма изпрати картичката до Лондон? До адрес ли я изпрати или хората трябва да си я вземат от офиса на куриера? Ако искаш, може и на лично. Simple Smile

По Български пощи, струваше 2-3лв. До врата се доставя - посочих адреса им. Не знам как стои въпросът с други куриерски фирми. Но сме пращали картички за различни празници, когато бях малка и винаги са пристигали на време. Но нямаха да си платиш за приоритетна доствка, заради извънредното положение

# 424
Здравейте момичета, аз от еуфория цяла нощ не съм мигнала🤪
Иванжелина, добре си направила, че си си взела роклята, ти откъде я купи? Аз днес трябва да я получа и един трепет ме гони😂, дано да не съм сгрешила като я поръчвам така, но за мен е много важно да подпишем, за да не се налага впоследствие припознаване на детето от ММ, пък живот и здраве и другата година можем да си спретнем тържество с приятели и роднини!
И моето виждане, е че никой няма как да каже кога ще изчезне този вирус, просто трябва да се научим да живеем по един или друг начин с него, като задължително трябва да бъдем отговорни към нашето и към чуждото здраве! И аз искам да се разхождам навън, но до този момент не съм го правила въпреки, че Южния парк е до мен. Засега има много желаещи за разходка там и мисля да изчакам още ден-два да мине мерака на някой😉

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 14:20 от Pale4ka.2

# 425
  • София
Здравейте момичета, аз от еуфория цяла нощ не съм мигнала🤪
Иванжелина, добре си направила, че си си взела роклята, аз днес трябва да я получа и един трепет ме гони😂, дано да не съм сгрешила като я поръчвам така, но за мен е много важно да подпишем, за да не се налага впоследствие припознаване на детето от ММ, пък живот и здраве и другата година можем да си спретнем тържество с приятели и роднини!

Не е нещо особено припознаването Wink Мъжът ти може сам да отиде при нотариус след раждането, заверява се декларация за нула време и я оставяте в родилното. Детето се регистрира с имената на баща си. Разбира се, на някои жени им е неприятно на акта за раждане бащата и детето да са с една и съща фамилия, а жената - с друга. На мен не ми пукаше 😁
Честито за роклята! Hug
Аз моята трябва да я нося да я изгладят и виждам, че обект на clean zone извън мол работи. Явно ще е там, макар че ме е страх да не я развалят Rolling Eyes

# 426
Благодаря AllegrA, но  и двамата искаме да избегнем описаната от теб процедура, както се казва искам и фамилията му да взема😃, а и време му е да ме взима вече - колко години да го чакам, както се казва😂

# 427
  • София
А така, правилно Heart
Аз 7 години чаках и най-накрая ще имаме сватба, каквато можехме да имаме и тогава 😁

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 14:20 от AllegraA

# 428
Абе вие оставете базика, ама аз наистина съм казвала на мъжо "Ех, можехме да се оженим само ние двамата и свидетели вместо да правим такава голяма организация". Joy Общо взето внимавайте какво си пожелавате.

Също - моля ви за идеи как да го зарадвам в деня на подписа. Моите родители ще са ни свидетели, неговите няма да дойдат. Ще има видео връзка със сигурност, а до колкото разбрах те искали да ни изпратят картичка. Знам, че ще е щастлив да се оженим, но ми се иска нещо специално да направя. Ние после ще вечеряме в дома на родителите ми и това е. Там майка ми със сигурност ще е приготвила пир, торти, какво ли не.

Също - мислите ли, че е добра идея да изпратим нещо на родителите му и на семействата на братята му? Не знам, продължавам да съм на мнение, че са си студена нация Grinning
Братята му обичат ракия (която можем да поръчаме от български магазин в Англия), жените - едната не я интересува, другата е кумата (като изключим, че майка ми ще е свидетел Grinning ). Родителите му не се радват на почти нищо и не пият алкохол. Майка му обича френски макарони, но покрай вируса всичко от пощата се оставя внимателно за два дни на определено място и не се пипа, тъй че не съм сигурна, че дори ще изяде и един.

Извинявайте, стана доста дълго. Grinning

# 429
Усмивка, аз мисля, че задължително трябва да им пратиш нещо, а и както се казва важен е жеста, те ако не се зарадват вината няма да е в теб.
  Момичета най- накрая ми пристигна роклята❤  Много съм доволна, даже сега ми се струва още по-хубава от вчерашния видео разговор. Лека е като перце и направо не я усещам. Много съм доволна от обслужването, та макар и от разстояние. Ако някой ми беше казал, че и това ще ми се случи, определено нямаше да повярвам. Момичето от бутика беше много мило и дори се е постарало да драсне няколко реда, ето такива макар и малки неща много ме радват. Незнам как е било при вашите проби, но на мен направо ще ми изскочи сърцето - определено мисля, че си е моята рокля👗 Толкова се  въртях пред огледалото, че ако някой ме беше гледал отстрани щеше вероятно да ме вземе за куку🤪 ММ я видя само на закачалката  (не ме е виждал облечена) и определено получих неговото одобрение😃, което ме прави още по-щастлива! След малко ще тръгваме към бъдещата ми свекърва, която иска да коригира дължината на роклята. Искат да ме пазят и не ми дават да ходя по шивашки ателиета. Аз и се доверявам, макар и да не е професионалист, шие доста сполучливо за себе си, а и настина са прави, че  не е добре да ме пипат чужди хора. Изпращам ви малко снимки, които обещах.

# 430
Палечка, честито за роклята.

И  мойта си е в къщата на родителите ми.  Бях си я купула за 730лв. от "черния петък" от Алфа брайдс. Да, мостра е, но за тия пари и такава рокля  си е супер. Аз и направих, някой промени, но тя снат страхотна по х
убава и от оргинала.
Welt, аз също не съм давала покани, но нашите хора знаят. датата.

За църковния брак си ти казали, и моя отец от Арбанаси  е казал 30 мин., като десет миннути за влизане  и и
излизане.,

Juily, защо си решила чак 13.11.

Усмивка, за доктурантурата  за нашият Вуз, скоро ще предлагат и изпити и т.н...

# 431
Tedy (между другото и аз съм Теди Grinning ), не ми се буташе в октомври защото и тогава има много сватби, а шанса всички, които сме ангажирали да са свободни е много по- малък. Кръстницата ми ще мести своята сватба на 31 октомври, но пак е под въпрос защото не се знае баща й дали ще бъде тук. Ноември избрахме да си ни е спокойно и така. Спряхме се на 20.11, на 13 е зает ресторанта или под въпрос, нещо такова. Не че бяхме решили със сигурност 13 ноември. Другата дата ни е 16.04. Четох статия днес, че уж туристическия сезон щял да се пусне на 1 юли, което ми дава някакви надежди, макар и малки. Ако могат да набутат сума народ в хотелите, що пък да не може сватби.

# 432

]]

Toва ми е роклята, за коята ви говоря....

Да ти кажа аз юли го отписах, защото, първо хората ще са стресирани след инзвънредното положение и няма да им се празнува, както са били два месеца затворени, аз това си мисля да го отложа за август. Видях 22.08, моя мъж звъня на видето, дано и другите са свободни. Ще е супер, даже тая дата по ми харесва. Моят баща и брат, както и аз сме музиканти, тъй че те ще ни "слушат", аз  за тях не се притеснявам.

# 433
Ееее, много хубави рокли. Наистина изглеждат лекички. Hug

Моята ще я взема сигурно юни месец.

# 434
О,  moйта е лека. Аз в началото бях пробвала едни в Търново и си викамс в това ли са...ама тежат и се потя в тях...и си викам, не може да са такива. После четох по сайтовете и добре, че не си купих, ама голяма разлика...

Juicy, aaa Теди приятно ми, аз те усетих, това е скорпионски нюх...Разбирам те, мен много ми харесва 13.11. Хем че далече, няма да е топло, дано теб не те притеснява...

Предимствата на по-малкия град  не, че се хваля...Аа живея в В. Търново. В Търново сигурно всичко вече е заето. Но аз ще се венчая в едно малко  градче близо. изнесеният ритуал е 110 лв. В Търново е от 240 до 360 лв. Хотела дето ще се венчая е близо до Търнаво има хотел и ресторант и ни хареса офертата и куверта е 35 лв. и може да си внасяме всичко.

Оф нямам търпение вече...после как ще се притеснявам...

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 21:53 от Tedy_83

Общи условия

Активация на акаунт