Сватба, булките на 2020 г., тема 4

• 31 865
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
Ноември въобще не ме притеснява. Роклята ми е по- подходяща за студена сватба :
Скрит текст:
Юли ще се изпържа от жега с нея, ама не ми пука Joy

# 436
Теди, много е стилна и хубава. Да, за лятото не е много подходяща, но явно си уцелила за есента...

# 437
Да, доста стилна наистина.

Момичета, знам, че не е много сватбен въпрос. Коя зодия сте вие и коя вашият любим?

Ние сме водолей (аз) и рак (той).

# 438
Ние сме Водолей /аз/ и Телец /той/ - едър рогат добитък 🤣😂

# 439
Аз съм скорпион, мъжа е овен доста различни, но се разбираме....

# 440
  • София
Много красиви рокли сте показали! А за роклята последен критерий ми беше да е лека, всеки ден съм с леките рокли, нека един път да е по-тежка. Не съм мерила много тежки май.

# 441
  • София
И аз съм Водолей, а той - Телец. Телетата ме преследват цял живот и тормозят свободолюбивата ми натура с безкрайни критики 😁 Като сме тръгнали да си ги показваме (роклите), ето я моята, върху мен. Китайче, 34ти размер, 300 лв., перфектна на моите почти 60 кг и 160 см 😁 Виждате защо има нужда от гладене, но утре мисля да пробвам сама. Не се притеснявам да ви я показвам, на късмет сте ми. На 08.03 я показах на момичетата в Хепи и взе, че пристигна скорострелно 💜 Това е роклята, която харесах още преди 7 години.

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 23:22 от AllegraA

# 442
AllegraA, на мен не ми излиза линк/снимка. Нещо да не би да не се е получило при пращането на поста?

# 443
  • София
AllegraA, на мен не ми излиза линк/снимка. Нещо да не би да не се е получило при пращането на поста?

Не се получи, трябваше от лаптопа чак да редактирам Hug

# 444
Аз съм близнаци, той рак. Майка му и баща му също са така, тя близнаци, той рак Joy Понеже се е сблъсквал с близнаци сериозно  не спирам да го бъзикам, че има още време да си помисли сигурен ли е Grinning

# 445
AllegraA, няма как да пропусна да кажа, че роклята ти стои уникално. Много е нежна и елегантна. Сигурна съм, че когато я изгладиш ще е още по-добре. Пък и за цената е топ от всякъде. Grinning Heart

# 446
Много хубави рокли има на последните страници. С кеф да си ги облечете на деня!

И двамата сме Дева, един набор сме. Аз даже съм му кака със седем дни.

# 447
  • София
Страхотни рокли момичета Heart Eyes
Хайде ще покажа и моята, от декември месец, когато я купих (мостра е) сега ми седи малко по-различно.
Мерих сигурно 30 вида рокли, все A линия и накрая си взех принцеса.Тежичка е няма да лъжа.
Иначе и ние с моя сме набори, и аз също съм му кака Welt, обаче с 6 месеца.
 Аз съм Риби, той е Лъв. Интересен е живота. Joy

# 448
  • София
Останаха ми очите в последната рокля 😍
Да не остана по-назад - и аз съм кака на моя с... 3 години и 4 месеца 🙈

# 449
  • София
И аз ще пусна снимка на моята злощастна рокля, дано приключиха премеждията с нея:

Гърбът ще е малко по-различен.

Общи условия

Активация на акаунт