Сватба, булките на 2020 г., тема 4

• 31 863
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
Момичета,много са красиви роклите ви 😊 Ето я и моята.Тя ще е в бяло,няма да има розово както е на оригинала.Дори вече е тук,изпълниха в срок  от магазина поръчката,предвит пандемията.Честно казано като гледах какво става в Италия малко се бях притеснила.
Тя ще си седи в магазина и към Юни ще отида да си я взема.

# 451
Това е роклята за подписа https://www.junona.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%86%D0%B8 … D1%80%D0%B4-2044/

Ето я мострата. Дано като ми дойде времето да ми става!

# 452
Много съм влюбена в роклите на Алегра и Усмивка! Ама много! Heart Eyes

# 453
На всички роклите са много красиви. С кеф да си ги носите...

# 454
Както сме тръгнали и аз да покажа моята. Всяка рокля, която видях от вашите са мноого красиви ❤

За зодийте аз съм Везни той Водолей тотално различни сме като характер. Аз винаги искам всичко да стане на момент, а за него винаги има време.

Хубав ден ! 🌸

# 455
Страхотни рокли! Все още нямам рокля, имахме запазена почивка за Истанбул 15- 20 април за избор на такава /искам рокля от там/, но по ясни причини анулирахме резервацията още края на март.... Дано юли или август да стигнем до там.
За зодиите: Скорпион /аз/ и Лъв /той/

# 456
Много, ама много хубави рокли сме си взели всички! Направо ми се “напълниха очите” с тези красоти. Май наистина, човек като открие роклята си направо “грее” от щастие!
 Ние сме зодии стрелец (той)  и козирог (аз).

# 457
Здравейте момичета,

отдавна не ви бях чела, признавам си,че се поддадох малко на кофти настроение покрай всички лоши новини напоследък.

Всички сте избрали страхотни рокли, нямам търпение вече да пуснете снимки от щастливото събитие 😍

Съгласна съм с Welt и  Marchelsi, просто трябва да се научим да живеем с вируса , с всеки изминал ден си повтарям,че сме една идея по-близо до края на тази пандемия вече...

Niya, много кофти ситуация с роклята, но пък поне е в страната, а и ето, всяко зло за добро -поне имаш време сега да реагираш и реално ще си имаш роклята за самият ден, не мога и да си представя какво щеше да е другояче.

За традициите да се включа:
също не съм голям фен на жартиера, но още го мисля какво да включим и какво не, подобно на usmivka, мисля че беше, и аз съм с англичанин и това ми е предимство в случая.

Иначе аз също съм водолей, а той е везни, супер се разбираме, разликата иначе ни е 5 години, той е по-голям от мен.

Момичета, благодарение на вашите истории тук ми се върна ентусиазма, не ми се получава същото иначе в групата на булките във фейсбук.
С удоволствие и нетърпение ще чакам да видя още ваши снимки на красиви рокли и въобще всичко, което ви се споделя ...

Благодаря ви оше веднъж, бъдете здрави и продължавайте в същия дух, все някога ще мине и това 🍀

# 458
  • София
Здравейте, момичета, извинявам се, че нахлувам така при вас, но много обичам сватби и понякога влизам да ви чета. Simple Smile
  Ние трябваше да сме на сватба на 04.07, но младоженците я отложиха за май догодина.
  Искрено съчувствам на тези от вас, на които им се налага отмяна, отлагане или промяна в плановете, особено предвид фактът, че моята сватба беше точно по това време на - 16.05.2015г.
  Радвам се, че голяма част от вас са така положително настроени, но все пак е хубаво да имате предвид, че и да отменят извънредното положение на 13.05 или пък по-рано не се знае  кога ще бъде разрешено събирането на обществени места на много хора.
  Видях и много красиви рокли, сигурна съм, че ще сте прекрасни булки.
   Желая Ви късмет и всичко най-добро!

# 459
  • София
Скрит текст:
Здравейте, момичета, извинявам се, че нахлувам така при вас, но много обичам сватби и понякога влизам да ви чета. Simple Smile
  Ние трябваше да сме на сватба на 04.07, но младоженците я отложиха за май догодина.
  Искрено съчувствам на тези от вас, на които им се налага отмяна, отлагане или промяна в плановете, особено предвид фактът, че моята сватба беше точно по това време на - 16.05.2015г.
  Радвам се, че голяма част от вас са така положително настроени,
но все пак е хубаво да имате предвид, че и да отменят извънредното положение на 13.05 или пък по-рано не се знае  кога ще бъде разрешено събирането на обществени места на много хора.

Скрит текст:
Видях и много красиви рокли, сигурна съм, че ще сте прекрасни булки.
   Желая Ви късмет и всичко най-добро!

Ако тур. сезон започне в началото на юли, както говорят, не виждам причина за притеснение. В един хотел и ресторант могат да се съберат много повече случайни гости отколкото на една сватба.

# 460
  • София
Дано няма проблеми. Simple Smile

# 461
  • гр.София
Ехааа, момичета
От тази моята работа съм изостанала толкова много, едвам наваксах да прочета какво сте писали
(да си призная, не можах всичко)

Относно ритуалите на сватбата ние ще спазим следните:
 -ще спим отделно вечерта преди големия ден
-младоженеца ще дойде да ме вземе заедно с Кума (Кумата ще е при мен, понеже не са двойка).. без бутане на врати, оркестри и пълнене на обувка с пари...
-ще има ритане на менче
-захранването с питката и разчупването
Първи сватбен танц на Младоженците
(Избрали сме си Nightwish)
-хрърляне на букета, жартиера(от джоба)
-и може би някоя забавна игра за гостите, но още обмисляме... ако знаете някоя интересна, може да споделите.

Ето да покажа и аз моята рокля...
Юни трябва да е готова след корекции, ще ходя на 2ра проба...нямам търпение

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 19:32 от P-i-L-e-T-0

# 462
  • София
Алегра, чакаме те да разкажеш ☺️

# 463
Момичета,само да вметна впечатление от цените на халките.Днес ходих до Елит(на Солунска)-цена за грам-150лв.,имат 20% отстъпка в момента.Нямаха наличен модела, който си бях харесала и казаха,че могат да изработят халката до 10-тина дни(търся си нова халка за мен,скоро имаме 20 годишнина от сватбата).В Дуо грама е 92 лв.,но за изработка само на 1 бр. цената е -110 лв. и изработката става по-бавно.В Принцес на Пиротска цената за грам е 100 лв.,но при пазарлък прави отстъпка (в момента продават само налични,нямат материал за изработка,поне така казаха).

# 464
Ние пак ходихме до Дуо, но отношението пак не ми допадна.. Това няма да направя, онова няма да направя. Накрая изтегли халките, които си харесахме и излязоха 13 гр. Ние не видяхме кантарчето. Ходихме и до Денис Виденов - 8гр. Отношението на Денис много ни допадна. Проверихме и Ден Дон. Няма да коментирам как изглеждаше магазина, но халките бяха потресаващи.. Ожулени, обелени... Все едно е заложна къща или ги е намирал някъде по плажа... Цената за грам там е между 100-110. Все пак решихме да си вземем от Денис и ще капарираме тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт