Сватба, булките на 2020 г., тема 4

• 31 858
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
Забелязах нещо в няколко различни магазина, което аз лично не разбирам. Мерят грамажа на халки, които не стават на мъж ми. Той не успя да си сложи нито една халка нормално на пръста, всички до половината. Тоест мерят грамажа на 2те мострени халки и казват 13 грама са, ще ви струват Еди си колко. Е добре де... После като неговата се окаже по- голям грамаж примерно с 3-4 грама, какво ще ми кажат? Ми то такова, излизат ви с 300 лв отгоре. Много странно.

П.п- бях в Принцес преди 2 дни, казаха че класическите халки могат да станат за 3-4 дни, другите модели по- бавно, но не са казвали, че нямат материали.

# 466
Аз за България не знам как стои въпроса, ама на нас ни дойдоха от Англия халките. Неговата е перфектна. Моята също е точно такава, каквато си я представях. Единствено направих грешката да посоча по-малкия размер, който е половин размер по-малък от годежния пръстен. Направих го тогава, защото като са ми студенти ръцете (което се случва често), пръстите ми не са подути и годежният ми е по-свободен. Няма опасност да падне, но просто някой път ме дразни. Сега халката мога да я сложа на дясната ръка, но за да я махна ми трябва сапун. На лявата ръка (както се носи в Англия) нямам такъв проблем. Може би, защото там вече пръстът ми е изтънен от носенето на годежния. След няколко години може да ми се наложи да я разширявам. Няма да е лесно обаче, защото е с камъни навсякъде и е платина, т.е. малко по-трудно ще намерим къде. От магазина не бяха много сигурни дали ще могат или ако стане, няма да е много евтино. Unamused

AllegraA, чакаме да ни разкажеш как мина подписването на кумата. Heart Eyes

# 467
Усмивка, честити халки! Радвам се, че са пристигнали успешно. Бъдещата ти свекърва май нещо се дърпаше за изпращането, ако не се лъжа.

# 468
Благодаря, Welt Heart Да, каза, че я било страх да не се изгубят. Слава богу, при нас са. Вярно, моята можеше да я оставя същия размер като годежния, ама айде. Важното е, че все пак ми става. Иначе много щях да страдам! Grinning

# 469
Здравейте, булки. Аз първо да се похваля,че вече съм омъжена Relaxed
Подписахме в София, само с кумовете. За щастие ни позволиха и фотографа ни да дойде и успяхме да си направим една кратка фотосесия, съгласиха се от ритуалната зала да ни направят и ритуал (носихме си чашите и украсено шампанско за първата наздравица). Денят ни беше много емоционален въпреки всичко и изобщо не съжаляваме,че го направихме на датата, която бяхме си избрали.

Всички рокли, които сте показали са много нежни и красиви. Аз за подписването си взех друга рокля, а моята е в бутика от края на март месец.. В началото на извънредното положение не можах да отида на корекции и след като решихме да отложим сватбата за септември реших, че е по-добре да стои там докато се поуспокоят нещата и без това нямам къде да я държа вкъщи. Сега обаче като казахте това,че може да я дават да се пробва и се замислям дали да не си я взема ( не че сега има много булки, които да ходят и да пробват рокли Laughing )

Това е роклята, с която аз подписах:
Скрит текст:
И последно за халките: Нашите са от Дуо и сме много доволни. Готовите халки са много по-красиви от мострите, излязоха по-леки от първоначалния грамаж, който ни каза и съответно по-евтини, но това е нормално. Не само в Дуо, а навсякъде, където мерихме се застраховаха и казваха малко по-голям грамаж, за да не сме неприятно изненадани накрая.

# 470
  • гр.София
Подписахме в София, само с кумовете. За щастие ни позволиха и фотографа ни да дойде и успяхме да си направим една кратка фотосесия, съгласиха се от ритуалната зала да ни направят и ритуал (носихме си чашите и украсено шампанско за първата наздравица). Денят ни беше много емоционален въпреки всичко и изобщо не съжаляваме,че го направихме на датата, която бяхме си избрали.

Всички рокли, които сте показали са много нежни и красиви. Аз за подписването си взех друга рокля, а моята е в бутика от края на март месец.. В началото на извънредното положение не можах да отида на корекции и след като решихме да отложим сватбата за септември реших, че е по-добре да стои там докато се поуспокоят нещата и без това нямам къде да я държа вкъщи. Сега обаче като казахте това,че може да я дават да се пробва и се замислям дали да не си я взема ( не че сега има много булки, които да ходят и да пробват рокли Laughing )

Скрит текст:
И последно за халките: Нашите са от Дуо и сме много доволни. Готовите халки са много по-красиви от мострите, излязоха по-леки от първоначалния грамаж, който ни каза и съответно по-евтини, но това е нормално. Не само в Дуо, а навсякъде, където мерихме се застраховаха и казваха малко по-голям грамаж, за да не сме неприятно изненадани накрая.

Прекрасна рокля, от къде си я купила?

# 471
Sunflower93, честито! Бъдете много здрави, щастливи, сплотени и влюбени! Вярвам, че най-доброто тепърва предстои. Heart

# 472
Мисля, че роклята е от магазина на Мегз. Друг подобен е Наоми България https://www.facebook.com/naomi.bulgaria/. Имат мега яки рокли според мен, но тъпото е, че нямат магазин, където да отидеш и да пробваш. Според мен това е доста тъпо като се има предвид и цените им. Поне в магазина на Мегз може да се разглеждат модели, да се облече. Не го разбирам това иначе хем да продаваш рокли за по 100-150лв парчето, хем да нямаш физически магазин. Много ги хейтя за това и затова до сега не съм си купила нищо на тях.

# 473
Роклята 100% не е на Мегз, позната ми е. Виждала съм я из фб. Иначе Мегз си затвори и двата магазина - в София и Пловдив.

# 474
  • София
Сънфлауър, честито! Пожелавам ви много семейно щастие!

Усмивка, аз съм си поръчвала от тях и съм доста доволна от това, което пристигна. Поръчах ги до офис на еконт и мерих в пробната.

Моята е тази, но тъмнозелена:
https://www.naomi.bg/product/oficialna-roklya-ot-luksozna-tafta- … yat-pepel-ot-rozi

# 475

Скрит текст:

Прекрасна рокля, от къде си я купила?

Sunflower93 Честито, много хубаво, че сте имали ритуал и фотограф.
P-i-L-e-T-0 роклята трябва да е от КристинФешън, имам я същата Blush
https://christinefashion.bg/product/3022/roklya-daydream.html

# 476
Сънфлауър, честито! Пожелавам ви много семейно щастие!

Усмивка, аз съм си поръчвала от тях и съм доста доволна от това, което пристигна. Поръчах ги до офис на еконт и мерих в пробната.

Моята е тази, но тъмнозелена:
https://www.naomi.bg/product/oficialna-roklya-ot-luksozna-tafta- … yat-pepel-ot-rozi

Охо, много е готина. Радвам се, че си доволна. Това е полезна информация. Просто ми се щеше да мога да видя всичко на живо и да пробвам различни модели и цветове. Знаете ли онлайн магазина ASOS, те имат политика можеш да си поръчаш няколко неща и да си ги премериш вкъщи. После връщаш, което не ти е харесало. Според мен е много добра идея.

# 477
Дами, хрумва ли ви сайт за официални рокли за по-пълни жени? XL, XXL, 54-56 размер май се води. Търсим задължително дълга до земята рокля, да не е с голи рамене, според мен най-добре с къс ръкав, който да покрива горната част на ръцете и там, където най-много се отпускат.
Разгледах линковете, но има само малки размери.
Леля ми носи медицински чорапогащи и това налага роклята да е дълга. Основната търсена цел е тя да се се чувства добре и комфортно - ако тя се чувства така, аз ще съм щастлива и доволна.
Усмивка, аз съм в Гергамния, редовно поръчвам от Асос и Заландо. Много рядко си купувам нещо от физически магазин. В България мисля да продължа да пазарувам по този начин - нито се налага да им се обяснваш защо връщаш нещо, нито да им се обаждаш. Над 30 евро доставката и в Германия и до България е безплатна. Срок за връщане - 30 дни. Това е един от сайтовете, които гледам за описаната ситуация, но ми се ще да имам повече опции.

# 478
  • София
Аз мисля, че и тук нямаш проблеми да направиш това, но в АСОС връщането е по-евтино, тук ще ти излезе по-скъпо.

# 479
Момичета,нямам думи да опиша емоцията и радостта след като си видях роклята ❤❤❤😊Вече готова и изцяло снежно бяла,както помолих.Много лека,ефирна,дълаг почти 3м шлейф принцеса.....Много съм доволна от обслужването в магазина,роклята не закъсня от Италия,всичко беше в срок изпълнено.Това бе и първият магазин в който влезнах през октомври,когато се започна търсенето на мечтаната рокля.

Вече съм и по оптимистична,че сватба ще има 😁 след като отварят кафетата и моловете и пада забраната.Чух се и с агенцията за украсата,момичето каза същото.Били оптимистични,че летни сватби ще има и му се вижда края.Дай Боже да е така!!!
Др месец ще ходим за халки,смятаме да отидем първо до сватбения център в Младост.Някой мнение за там има ли.
А за подписа съм поръчала ето тази от Мегз.Аз и ги харесвам и до сега каквото съм поръчвала е било сполучливо.Винаги онлайн,не съм посещавала физическите и магазини.

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 12:03 от Radosttt.

Общи условия

Активация на акаунт