Сватба, булките на 2020 г., тема 4

• 31 858
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
Радост, честито! Страхотна е!

# 481
Радост, честито! С маската и ръкавиците си направо трепач. Grinning
Много хубаво ти седи роклята.

Welt, има един магазин Люсил на пл. Македония. Майка ми е по-пълна и там има хубави модели. За съжаление нямат онлайн сайт. Румина също http://www.ruminabg.com/

# 482
Sunflower, честито! Пожелавам ви, щастлив семеен живот!

Радост, честито за роклята! Много е хубава!

Усмивка, честито за халките! Радвам се, че са ти пристигнали успешно. Носете си ги със здраве!

Много честитки станаха... Simple Smile

# 483
  • София
Момичета, вече съм госпожа! Сватбеният ми ден беше прекрасен. Засега пращам това и искам да ви кажа, че от всичко, най-важно е настроението ви: https://www.facebook.com/395080203859050/posts/3412052302161810/.
След няколко дни ще разкажа подробно 💞

# 484
Алегра, страхотни сте! Хубави, усмихнати, греещи! Пожелавам ви много щастлив семеен живот!

# 485
Честито на вече омъжените момичета! Да сте живи, здрави и да се обичате още повече с половинките! Sunflower, браво на хората от ритуалната зала, че се съгласили за ритуал и фотограф. Би ли споделила коя е залата?

Радост, много си хубава, роклята е страхотна! Халки от сватбения център ние лично не си избрахме. Има много, но не намерихме модел, който и на двамата да ни хареса/стои добре.

Мислят да отварят откритите части на заведенията. Нашият ресторант няма градина, но смятам това е стъпка в положителна насока. Може би  на управляващите им става ясно, че трябва да се научим да живеем с вируса, а не да сме затворени и безработни още 100 години. Следователно може би в близко бъдеще ще отворят изцяло ресторантите и ще можем да си проведем сватбите. Ето статията, която прочетох: https://nova.bg/news/view/2020/05/03/286831/%D0%BC%D0%B0%D1%85%D … 0%B4%D0%B5%D0%BE/

# 486
Алегра,страхотни сте.Честито и дълъг щастлив семеен живот!!!!🎉🎉🎉

# 487
Ееееее, AllegraA, голям кеф! Много се радвам Heart Eyes Честито, да сте живи и здрави, млади, сладки шушулковци + сладкия фъстък Heart

# 488
Честито и от мен, Алегра! Желая ви, здраве и семейно щастие! Много сте хубави!

# 489
Welt, в ремикс има доста рокли за едри дами. Разгледай ги.
https://remixshop.com/bg/womens-clothes-dresses-christian-berg-pr15726904.html

# 490
Алегра, честито!

Момичета много се радваме вече всички сте по-оптимистични! Всичко ще мине 🙂

# 491
Не искам да разводнявам темата, понеже пак е за коронавируса, но ще спомена само накратко какво прочетох в темата за ковид тук.
На заведенията започва да са разрешава работа при определени условия: тераси, градини, определено разстояние между масите, ограничен брой гости на тях, маски за персонала. На мен ми се вижда движение в позитивна посока. Надявам се предричанията за скок в броя на увеличените заради отпуснатите мерки да не се сбъднат и в следващите седмици и месеци лека-полека да се разреши свободното функциониране на ресторанти и да не се налага отлагане на повече сватби. Разбира се, остава да се надяваме ние, близките ни  и всички други да сме здрави и да се справяме с проблема.

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 17:16 от Welt

# 492
И аз се надявам сега по-топлите месеци всичко да е наред. Ще има болни, но по-малко със сигурност заради времето, а и защото колкото и да е хората се научиха да се пазят. Просто свикнаха.

Но вируса ще си е тук. Още поне година-две. Дори и да има лекарство или ваксина. Той ще е тук. Ще има хора които не могат да си позволят или не знаят, че са болни..

Просто трябва ние да се адаптираме към него ... Някак си.

Надявам се всички близки и добри хора да са здрави!

# 493
Welt, да и аз прочетох това. Мисля, че наистина е позитивна насока. Даже бих казала, че като времето е топло почти никой не иска да сяда вътре и без това. Просто в началото ще бъдем по-разредени. Например я Рафи винаги е такава гъчканица, ужасно е. Аз обичам да има хора, но не чак толкова много. За нашия подпис мислех също да се възползваме и да отидем на заведение с нашите. Ще подпишем по обяд. Обаче майка ми вече има план за действие и държи да сме вкъщи. Иска да направи питка, да ни захрани и сигурно още неща. А междувременно ще пуснем свекърите на камерата да видят обичаите и да са с нас. Ако има отворени барове с маси навън и времето го позволява сигурно ще поканим шаферката с нейния пич да се почерпим същата вечер и на другия ден.

Също мисля да си направя косата на нещо, но не искам да ходя на фризьор. Да ви кажа честно, напълнях от стоенето вкъщи Grinning Гушката ми е станала обемна Joy Трябва да е някаква прическа, която е за овално лице и го удължава може би. Ама и да не е много сложно за правене.

# 494
  • София
AllegraA честито! Бъдете здрави и ви желая дълго семейно щастие! Flowers Four Leaf Clover Heart Eyes

Welt, относни големи размери рокли, и аз препоръчвам Remix. Там трябва обаче ежедневно да следиш, какво ново качват. На майка ми взех страхотна маркова , чисто нова рокля за 80 лв, а иначе е по 150-250 паунда на Mascara. Просто пускат Outlet стоки и хубавото е, че можеш да връщаш стоката, ако не ти харесва и тн. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт