iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки и козметика - 115

• 38 982
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Денис, Благодаря за отговора!
Много полезна информация!

# 616
  • София
Здравей, denis Flowers Hibiscus
Би ли ме посъветвала какви добавки да поръчам при псориазис? Раничките са основно по скалпа, в косата. Видях, че има шампоани и ще избера някой, какво обаче е добре да се взима за вътрешен прием?
Най-общо, може да се ползват:
Глутатион - инхибира развитието на псориазисa
https://www.iherb.com/pr/Jarrow-Formulas-Glutathione-Reduced-500 … 9&reftype=rec
Лецитин
Протеолитични ензими
ПроБ
Омега 3 - ЕРА
Масло от Вечерна иглика  
Пикногенол
https://www.iherb.com/pr/Life-Extension-Pycnogenol-French-Mariti … an-Capsules/43981
Вит.А, Вит. В - комплекс, Вит. С
Вит. Д, Вит. Е
Цинк и Селен  
Forskolin  /пер ос, а добавен в козм. препарати има успокояващ ефект/
https://www.iherb.com/pr/Life-Extension-Forskolin-10-mg-60-Veget … an-Capsules/49696 ... на промоция

Разгледай и тези продукти:
https://www.iherb.com/pr/jason-natural-treatment-shampoo-dandruf … fl-oz-355-ml/6253
https://www.iherb.com/pr/Neutrogena-T-Gel-Therapeutic-Shampoo-Or … l-oz-473-ml/77387
https://www.iherb.com/pr/Boericke-Tafel-Psoriaflora-Topical-Cream-1-oz-28-g/3269
http://www.iherb.com/Home-Health-Psoriasis-Medicated-Scalp-and-B … fl-oz-236-ml/6489 в момента не е наличен

iHerb® код:   YUL919
5% намаление
 - за първа и следващи поръчки

# 617
  • София
Благодаря, denis Flowers Tulip Nature Sunny
Наистина са безценни съветите ти! Бъди здрава!:hibiscus:
Някои от нещата ги имам, другите ще ги поръчам, дано пристигнат бързо Grinning

# 618
Дами, според проследяването на БП, пратката ми е отишла на митница, но нямам СМС или известие в пощата - трябва ли да чакам такива, или мога да им пращам документите на мейл?
А освен двете декларации и банковото извлечение, какво друго прилагате? Фактурата само върши ли работа?

# 619
Аз изчаках, 2-3 работа дни след това получих известие от пощата и веднага си приложих документите по имейл, фактурата и попълнената декларация, тоест това което пише на известието

# 620
  • Стара Загора
Благодаря отново, denis! 🌷

# 621
  • София
Имах две пратки на стойност съответно 108 и 103 лв. Едната излизаше пристигнала в България, а за втората на по-ниската стойност тракинга не помръдваше. След две седмици чакане на митническо известие се обадих в разменно-сортировъчния център и се оказа, че пристигналата в страната пратка я няма там, а тази, която според сайта още беше на път е там. Оказа се, че издирваната от мен пратка е на колетно гише в пощенския клон. Получих си я без такси и т.н. Върху кашона беше изписана стойност 59 и нещо долара. Доста се учудих. СМС не получавам никога, защото върху пратките е изписан само адреса, въпреки че съм добавила телефон към адресните данни в профила си.

# 622
А аз искам да ви питам как се справяте с праховете, в които няма мерителни лъжички? Скоро ми пристигна витамин Ц и пробиотик на прах, на тях пише каква част от чаена лъжичка, но някак ми е трудно.... Примерно на Цто 1/4 чаена, което е много за 1 прием. Искам да ги правя на 2 приема за деня по 1/8, но как да я измеря тази осмина? Grinning
Моля за съвет, ако вие правите някакви трикчета с праховете.
Иначе с мерителните е лесно.

FLR252 код за отстъпка

# 623
  • София
А аз искам да ви питам как се справяте с праховете, в които няма мерителни лъжички? Скоро ми пристигна витамин Ц и пробиотик на прах, на тях пише каква част от чаена лъжичка, но някак ми е трудно.... Примерно на Цто 1/4 чаена, което е много за 1 прием. Искам да ги правя на 2 приема за деня по 1/8, но как да я измеря тази осмина? Grinning
Моля за съвет, ако вие правите някакви трикчета с праховете.
Иначе с мерителните е лесно.
Зависи от продукта - меря с везна, на око или ползвам различни мерителни лъжички, които съм си запазила от други продукти.
И аз ползвам вит.С на прах ( напр. на НАУ в 1/2 чл има 2250мг, което е много голяма доза, за еднократен прием) - разделям посочената доза върху хартия, на 2, след това отново на 2 и т.н. докато достигна доза 250-300мг, която си запомням визуално и след това не меря - ползвам доза на око, дали е 200 или 300, 400мг за вит. С не е проблем. По-ниските дози се усвояват дори по-добре. Само внимавам да не е повече от 500мг.
2250:2=1125
1125:2 = 562
562:2 = 281мг

За другите мерит. лъжички.
Всеки продукт, има различен обем и тегло - избирам тази лъжичка, която напр. побира точно 3 грама от продукта, който ще ползвам.
Има разлика също и колко добре е притиснат праха в самата лъжичка.
Напр. за протеина - ако само си загреба с нея е 17 грама, но ако го притисна са 20 грама

Какъвто и продукт на прах да ползвам - при първия прием, винаги си проверявам кол-вото от мерителната лъжичка с везна, защото ползвам и продукти, които не искам да предозирам - напр. предтренировъчните или други спортни добавки.
За вит. С,  ПроБ, магнезий, колаген, МСМ, инозитол, глутамин, коластра, лецитин, суперхрани  .... - дори и да се предозира, не е проблем.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 07:16 от denis.

# 624
  • Somewhere in Spacetime
Тъй като ползвам често американски рецепти при готвене (за сладкиши най-вече Simple Smile ), много от сайтовете не предлагат конвертиране в метрична система и се налага да използвам имперска система (чаши, ч.л., с.л.). Та, има мерителни чаши и лъжици, които помагат. Моята везна измерва до 1гр, не е професионална и не става за измерване на 1/8 бакпулвер например.

# 625
"34% по-ниски цени на Nature's Plus Peace"
- няма информация докога
Скрит текст:
Денис, активна ли е още промоцията ? защото не виждам да е задраскана цената нито в коша да се отразява ?!
Да, активна е. 
Цените, на които се предлагат продуктите, на посочените 4 марки, са променени/намалени, съобразно посочените проценти.
Няма задраскана стара цена, няма промяна на цената в кошницата, няма код, няма посочена промоция като съпътстваща информация към продуктите ... - просто IHerb в момента предлага тези 4 марки, на по-ниски цени от преди, като за всяка марка посочва, с колко процента по-ниска е тази нова цена (без това да е посочено някъде в сайта).[/spoiler]
Това е информацията, която получих от iHerb  и която споделих с вас:
Nature's Plus - 34%
Source Naturals - 15%
Natural Factors - 25%
Muscletech - 36%

Исках да поръчам няколко продукта, но успях да сравня само на 1-2 с предишните цени и се окава че  промоцията е изтекла. Хубава промоция, но няма как да знам цените им Sad Жалко ..

# 626
  • Пловдив
Денис, може ли препоръка за добавки за разширени вени? Четох за Рутин...ок ли е?

# 627
Здр може ли да ми помогнете, как да се възползвам от максимална отстъпка? Ще правя три големи поръчки за над 200 лв всяка, какви кодове мога да ползвам и къде се посочват? Сега има доста промоции цените с тях ли са или трябва да добавям нещо, напримерно на Garden of life?

# 628
  • Пловдив
Здр може ли да ми помогнете, как да се възползвам от максимална отстъпка? Ще правя три големи поръчки за над 200 лв всяка, какви кодове мога да ползвам и къде се посочват? Сега има доста промоции цените с тях ли са или трябва да добавям нещо, напримерно на Garden of life?
Привет!
Цените на продуктите от марките, за които Денис говори последните страници, са си намалени. На другите промоции се отразяват автоматично в кошницата. Допълнително бихте могли да ползвате персонален код за още 5 % отстъпка - добавя се в полето, promocode- add под продуктите в кошницата  Simple Smile
П.П. Не знам дали кодът за отстъпка над 60 $ е още валиден също, но мисля, че изтече.

Код за 5% отстъпка VIM502

# 629

Общи условия

Активация на акаунт