iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки и козметика - 115

• 39 271
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Денис, може ли препоръка за инулин? За дете на 2г. и 6м., обмислям Немечек протокол и ми е необходима препоръка.
Към момента давам пробиотик на прах на RenewLife, мултивитамини на Animal parade, Cod liver oil Carlson labs, ЕМК и вит. Д на Виридиан.
Благодаря!

# 271
  • София
Привет, denis.,
Скрит текст:
Бихте ли ми препоръчали колаген, т.к. се оказа, че имам дефицит на колаген в стави, кожа, коса, нокти, зъби.. Объркана съм кои типове да взема. Загледала съм ето този:
https://www.iherb.com/pr/Garden-of-Life-Grass-Fed-Collagen-Pepti … 75-oz-560-g/86837

В някои от старите теми видях, че сте препоръчали този колаген генератор:
https://www.iherb.com/pr/BioSil-by-Natural-Factors-ch-OSA-Advanc … fl-oz-30-ml/23158

Мога ли да приемам и двете  и съответно в каква последователност?

Благодаря Ви!
Здравей!
И двата продукта са много хубави и подходящи. Изборът ти е много добър. Peace
Колаген:  на гладно, с вода, поне час преди хранене
Колаген-генератора: на гладно, с вода, поне 40 мин. преди колагена.

denis, това как е по-добре да се приема -  с храна или на гладно? Благодаря ти!
https://uk.iherb.com/pr/Life-Extension-MacuGuard-Ocular-Support- … 60-Softgels/69065
След хранене, по-мазно.

Galina198
Ето предложения Инулин:
https://www.iherb.com/pr/Jarrow-Formulas/15533 на прах е приятен за пиене, леко сладък
https://www.iherb.com/pr/Vitables-Gummy-Fiber-For-Children-No-Ge … ian-Gummies/95746

iHerb® код:   YUL919
5% намаление
 - за първа и следващи поръчки

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 19:33 от denis.

# 272
Още един въпрос - ако давам инулин има ли смисъл да давам и пробиотик? Какво е твоето мнение?

# 273
  • София
Още един въпрос - ако давам инулин има ли смисъл да давам и пробиотик? Какво е твоето мнение?
Те не са взаимозаменяеми.
ПреБ, осигурява средата за развитието/колонизирането на ПроБ (приет от вън) в чревния тракт.
Предполага се, че ПреБ подпомага нормалното развитие на естествената чревна микрофора, но няма как да си сигурна в това - дори и да не е много често, добре е да се приема и ПроБ, за по-сигурно.

# 274
Много благодаря за отговора Денис и извинявай, ако е трябвало да се повториш, но реших ,че е важно.

# 275
Те не са взаимозаменяеми.
ПреБ, осигурява средата за развитието/колонизирането на ПроБ (приет от вън) в чревния тракт.
Предполага се, че ПреБ подпомага нормалното развитие на естествената чревна микрофора, но няма как да си сигурна в това - дори и да не е много често, добре е да се приема и ПроБ, за по-сигурно.
Благодаря, Денис! Бъди здрава!

# 276
Здравей denis, какво е мнението ти за този ензим от папая https://www.iherb.com/pr/21st-Century-Papaya-Enzyme-100-Chewable-Tablets/3354 има ли смисъл от него, как правилно се приема и дали е с достатъчно качествени съставки имайки предвид ниската цена? Благодаря предварително.

# 277
  • София
Здравей denis, какво е мнението ти за този ензим от папая https://www.iherb.com/pr/21st-Century-Papaya-Enzyme-100-Chewable-Tablets/3354 има ли смисъл от него, как правилно се приема и дали е с достатъчно качествени съставки имайки предвид ниската цена? Благодаря предварително.
Здравей!
Не е много добър избор - като кач-во, потенция, дори и като цена. Папаята не е много скъп продукт и тъй като са само 100 табл. ти се струва, че цената е ниска.
Ето 180 табл. и с много по-добро кач-во и по-висока потенция:
https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Chewable-Papaya-Enzymes-180-Lozenges/51077

ПП.
Като храносмилателен ензим - приема се с храната или след хранене
Като протеолитичен ензим ( чисти плаки, фибрин и т.н. ) - 1 час преди или 2 часа след хранене
За устната кухина и зъбите (зъбен налеп/плака) - може след хранене, но да не се приемат, поне 30-40 мин., течности и храна, дори и вода

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 18:15 от denis.

# 278
Този папая ензим е най-смисленото нещо което съм си взела от iHerb за толкова години. Дъха ми се оправи, езика ми е розов като на бебе, по-леко ми е на стомаха, въобще само ползи. Бих искала да усетя подобен осезателен ефект от повече добавки, но не от всичко се усеща.

denis, между другото аз така и не спрях да вземам йохимбин и сие Laughing комбинацията. Нали се чудих сега като затвориха фитнес залите и няма къде да се тренира, дали да го вземам. Ами реших да продължа....И съм назад с кг и см въпреки, че тренирам на половината на капацитета си, в сравнение с преди. Правя по едно 45 мин кардио след работа и бърз ход вървя пеша в обедната почивка за 40мин грубо. Редуцирах въглехидрата също. Само вечер хапвам, но по много малко 3-4 часа след кардиото. И усещам много добър ефект. Аз си мисля че е от добавките, защото с години си бях бетон, без значение колко тренирах. Сега ефекта е осезаем. Няма от какво друго да е. Доволна съм. Нямам търпение да отминат тия вируси и да видя и усетя пълния ефект след пълното натоварване в залата.

# 279
  • София
Здравейте момичета,

Имам пратка,която подлежи на митническо оформяне и за която получих известие да подготвя необходимите документи и да ги изпратя на указан в сайта на БП имейл т.е.customs@bgpost.bg.
Попълних и изпратих всички необходими документи на указания мейл още на 11.03. и оттогава никакъв отговор.
Тъй като това е първата ми пратка спряна на митница,а пък времето си минава и нищо не се случва дали не съм останала в заблудата,че ще ме информират,когато е обработена и ще си я получа и заплатя в пощенския клон,както съм уточнила в имейла,изпратен до БП?
Имам спомен че съм чела в темата,че ходите (за София)някъде към аерогарата да си освобождавате.
Моля,дайте съвет-бъркам ли,че чакам да получа вест от пощите и какво следва да направя оттук нататък?

# 280
Здравейте!Последната ми поръчка от 10-ти февруари все още я няма и писах на Iherb.От там ми отговориха да чакам още до 22ри април,а след това ако не я получа,щели да направят уж проучване.Въпроса ми е дали има възможност да ми върнат парите,някой дали му се е случвало?Досега съм си получавала всичко.

# 281
Здравейте момичета,

Имам пратка,която подлежи на митническо оформяне и за която получих известие да подготвя необходимите документи и да ги изпратя на указан в сайта на БП имейл т.е.customs@bgpost.bg.
Попълних и изпратих всички необходими документи на указания мейл още на 11.03. и оттогава никакъв отговор.
Тъй като това е първата ми пратка спряна на митница,а пък времето си минава и нищо не се случва дали не съм останала в заблудата,че ще ме информират,когато е обработена и ще си я получа и заплатя в пощенския клон,както съм уточнила в имейла,изпратен до БП?
Имам спомен че съм чела в темата,че ходите (за София)някъде към аерогарата да си освобождавате.
Моля,дайте съвет-бъркам ли,че чакам да получа вест от пощите и какво следва да направя оттук нататък?

Аз имах така задържани 2 пратки, попълних документи, но и ги атакувах по телефона. Та, 2 седмици им бил срока да ти се обадят. При мен дори бяха 3, та затова се разбучах и се оказа, че заради вируса уж проверявали пратки. Искам да ви кажа, че изобщо не бяха отваряни пратките. Звъни им, ако прехвърли 2 седмици.

# 282
Здравейте!Последната ми поръчка от 10-ти февруари все още я няма и писах на Iherb.От там ми отговориха да чакам още до 22ри април,а след това ако не я получа,щели да направят уж проучване.Въпроса ми е дали има възможност да ми върнат парите,някой дали му се е случвало?Досега съм си получавала всичко.

Обикновено връщат парите, ако не пристигне в определения срок.

Код за 5 % отстъпка от Iherb.com - SDB331

# 283
  • София
Здравейте,

Нова съм във форума регистрирах се преди малко. Прочетох какво пише на главния пост и в други форуми, но едно не ми стана ясно... В сайта "iHerb" предлагат продукти на "NowFoods" (освен, че разликата е в парите) качеството на продуктите еднакво ли е според вас? Четох, че продуктите предлагани от "iHerb" са наистина качествени, какво е вашето мнение? Имам доста здравословни проблеми вече, а съм на 28г. и не ми се иска да пия нещо, което ще ми навреди...

П.П. Извинявам се ако съм задала въпрос който е бил вече зададен. Благодаря предварително за отговорите!

# 284
  • София
vici75
Много се радвам, че откри тайната, която работи при теб.
Комбинацията е супер и работи, стига да се използва правилно.Трябва много бавно да сваляш  (чистиш) - аз 3 кг ги свалях 3 год., но изчистих само мазнините, точно които исках, без да засегна мускулите ( което за мен беше много важно).  Задържането е много лесно, след като имаш вече правилния режим на хранене ( дори може малко да се отпускаш от време на време Simple Smile )
На протеиново хранене съм и видя ли, че трябва да се огранича - само увеличавам протеина за сметка на мазнини или въглехидрати. Получава се лесно, бързо и без никакъв стрес за тялото или психиката.
Браво на теб! Peace

Здравейте,
Нова съм във форума регистрирах се преди малко. Прочетох какво пише на главния пост и в други форуми, но едно не ми стана ясно... В сайта "iHerb" предлагат продукти на "NowFoods" (освен, че разликата е в парите)
Скрит текст:
качеството на продуктите еднакво ли е според вас? Четох, че продуктите предлагани от "iHerb" са наистина качествени, какво е вашето мнение? Имам доста здравословни проблеми вече, а съм на 28г. и не ми се иска да пия нещо, което ще ми навреди...

П.П. Извинявам се ако съм задала въпрос който е бил вече зададен. Благодаря предварително за отговорите!
Здравей!
Сайтът Iherb доставя продуктите си директно от производителите (има договори с тях).
На страницата  на всеки продукт има линк към производителя, на който може да се задават въпроси, вкл. и за предлаганите от сайта продукти ( по партиди).

За NowFoods  - водила съм разговори с тях на тази тема и това, което са ми отговорили е, че има разлика в продуктите произведени за техния пазар и тези за чуждите пазари. Разликите може да са както в самите продукти (основните елементи),  в другите вещества  ( разрешени или забранени за Европа напр.), така и в опаковките. На въпросите ми защо в БГ се предлагат на толкова високи цени от официалния представител на марката за БГ - отговора беше, че не могат да се месят в ценовата им политика ( което, лично мен,  много ме ядоса, защото при много други марки не е така)
На тази марка се предлагат много ментета ( в БГ, цяла Европа и къде ли не.) и да си сигурна, че продуктът е оригинал  (ако става въпрос за БГ) - трябва да се свържеш с официалния сайт, който да ти посочи официалния представител в БГ, от който да си купиш продукта.
Ако си купиш даден продукт от който и да е друг сайт и този сайт не ти посочи и докаже откъде идва продукта ( може да е и от страна, от третия свят напр. откъдето е закупен на много по-ниска цена) няма как да си сигурен какво точно купуваш.

NowFoods са много любезни и винаги отговарят - искала съм им какво ли не - сертификати за качество, за отделни елементи, вкл. за оригинални опаковки и етикети. За етикетите са ми изпращали дори работни версии за печат Simple Smile - за да мога да сравнявам детайли
Не съм се интересувала през последните години кой е официален представител на марката за БГ  ( докато ги следях се смениха няколко).

И само един пример - за NowFoods и продуктите които се предлагат от iHerb.
Някои, може да са били потърпевши, а други да си спомнят случая Simple Smile , когато NowFoods, върна парите на клиенти закупили определен продукт ( мисля че беше Бета-Каротин)  и ги предупреди, за грешка в посочената на етикета доза.
iНerb се свърза с всеки един от тях - открит по поръчка и партиден номер.
Бях много впечатлена.

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 08:22 от denis.

Общи условия

Активация на акаунт